Прегледи: 14901 - Коментари: 1
МЕДИИ: Успешни изпитания на хиперзвуковата ракета "КИНЖАЛ"

МЕДИИ: Успешни изпитания на хиперзвуковата ракета "КИНЖАЛ"

МЕДИИТЕ съобщават за успешните изпитания на хиперзвуковата ракета "КИНЖАЛ"
Фото: © РИА Новости / Евгений Биятов

МОСКВА, 14 юли — РИА Новости

Руската ракета "КИНЖАЛ" постъпва на въоръжение в 2020 г, при това тя успешно измина изпитанията, предава CNBC, с позоваване на източници, които са запознати с докладите на американското разузнаване.

Американските медии разказаха за руското оръжие на "Съдния ден"
По данните на тв канала най-новите руски ракети успешно са преминали 12 изпитания на изтребителите МиГ-31 и сега са води работа за адаптация на ракетите под бомбардировачи. По-рано източник в отбранително-промишления комплекс разказа на РИА Новости, че с хиперзмуковите ракети въоръжават далекобойния бомбардировач Ту-22МЗ.

CNBC съобщава за 3 успешни изпитания на "КИНЖАЛ", последните от които стават през юли, когато ракетата поразява цел на разстояние малко повече от 800 км. По-рано тв каналът публикува материал, в който се твърди, че хиперзвуковото оръжие "АВАНГАРД" също достига боеготовност в 2020 г.

NI /"Националният интерес"/ разказа за възраждането на проклятието за флота на САЩ
На първи март т.г Владимир Путин в посланието към Федералното събрание представи най-новите видове на руското въоръжение, които нямат аналози в света. Сред тях са – авиационния комплекс "КИНЖАЛ", ракетният комплекс "САРМАТ", крилатата ракета с ядрена енергоустановка "Буревестник" и свръхмощно лазерно оръжие. Също президентът съобщи за разработката на хиперзвуковото оръжие – системата "АВАНГАРД", която е способна да лети в плътните слоеве на атмосферата на междуконтинентална далечина със скорост, която превишава число Маха /340 м/сек/ повече от 20 пъти. /Бел.РодБг – Над 4300 км за 10 мин – Да припомним, че на въпрос на американски журналист Путин отбеляза, че Русия може да унищожи САЩ за по-малко от 15 мин./

В Пентагона вече не веднъж изказаха опасения, че Вашингтон засега няма възможности да прехваща хиперзвуковите ракети. По-точно, за това по време на изслушването на сенатския комитет по въоръженията съобщи главата на Стратегическото командване на Министерството на отбраната на САЩ ген Джон Хайтън. Освен това в медиите се появи информация за проблемите в американските системи ПРО: така, по сведения на вестник The New York Times, през 2017 г в Саудитска арабия ЗРК "Пейтриът" не успя да прехване даже тактическата балистична ракета Р-11 /Scud/.

Която бе разработена още в средата на ХХ в.

Превод от РИА Новости: Димитър КУНЕВ – Български и Словянски




Потребител:


Коментар:

1. Потребител: муспи     Дата: 2018-08-03 03:29:58    
Един Кинджал за оня вулкан в САЩ, и няколко малки Кинджалчета за понатрупани тук там военни средства, и това е всичко. За Китай химическа атака от такъв мащаб, че всичко от Хималаите до Океана се наторява с човешка тор, и се оставя на Япония да си го използва като територия. Индия се оставя да гние в собствен сос, да се вози по покривите на влаковете и автобусите, и намалява стремително въпреки дивашкото развъждане, оказало се по дивашко и от китайското. За негрите няма нищо интересно, не е нужно и да се проявява любопитство, но друг е въпроса със семитите и подобни. Тази гнусна биомаса проснала се от Мароко до Мексико и от Чечна до Суадето е материала с който дявола прави световното зло. Създават се две отходни ями на света - иначе света става на отходна яма! Едната, на територията на Ирак, Синайския полуостров с Йемен, предполагаемото място на тръгването на злото по света, Сирия, а турция се ликвидира като държава и населяващите я диваци се избутват в тази Отходна яма. Другата е Мексико с цялата латинска измет на Южна Америка. Там ще има все пак оазиси на цивилизация, но полосата Мароко - Египет ще се ликвидира с химия. Следва Нова Ера, - Йехова умира от глад. А каква да бъде участта на елексира на злото, евреите? - еврейско гето около Мъртво море, преживяващо от арабски пособия.