Прегледи: 4609 - Коментари: 1
ДУХОВНО-ГЕНЕТИЧЕСКИЯТ потрес на Хитлер, че е словянин

ДУХОВНО-ГЕНЕТИЧЕСКИЯТ потрес на Хитлер, че е словянин

Дядото на Адолф – най-"чистият" расово-ментално германец – всъщност е словянин /неправилно русизирано го произнасяме славянин/, като името му е Йохан Непомук Хютлер.

Непомук е изцяло чешко бащино име/фамилия и означава "непомъчен", неизмъчен, радостен, непреживяващ тъга, изобщо можем да го прочетем като Радостинов. Да вмъкнем пътьом, че еврейската лъжа, че дядото Йохан има инцеста, на български кръвосмешение с другата част на рода - майчиния, не е доказана нито документално, нито фактологически. Но нас не ни интересуват ционистките антихитлерови провокации, а светата истина, в нейната пълна реалност.

Може да се спори дали генетически Адолф Хитлер /всъщност е Хидлер, но чиновникът в кметството на Браунау на Ин обърква "д" с "т"/ е 25 или 50 % словянин, но е ясно, че най-германецът във всеисторията на немската държава си е наше момче, словянче. Чешкият произход на "фюрера" е кагегоричен, а географското съседство на западните словяни с Бавария, Тюрингия, Саксония и Хесен насочва към милиони смесени бракове в хилядолетното съжителство на германци и словяни.

Например в днешния федерален Парламент на Немско около 10 % от собствените имена или фамилиите са със словянско звучене. А допреди 20 г в световно популярния германски национален отбор по футбол имаше над 25 % със словянски имена: Подолски, Литбарски, Либуда, Мирослав и пр. Това не може да се скрие, както се е опитвал най-немецът Адолф Хитлер да скрие своя словянски произход.

Да не би точно затова, заради според него "срамен генетически семеен факт", фюрерът извършва най-трагическия антигермански акт в историята и напада словянска Русия, с която е сключил преди година сам абсолютно взаимноизгоден Пакт? Антисловянският фанатизъм на Адолф се превръща в параноя, а "унтерменшите" /бълг. – подхората/ словяни разбиват с воля, дух, умения и по-голяма твърдост всемогъщата германска армия.

Така и днес русофобията, чети: словянофобията, е гаранция, че ционизираният и джендъризиран Запад 100 % ще се срине, когато поляци, чехи, словаци, словенци, хървати, сърби, българи, белоруси и украинци се осъзнаят, че са смятани /не/скрито от "цивилизования" свят за полухора.

Димитър Кунев – Български и Словянски
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: муспи     Дата: 2018-08-05 23:41:40    
Тези "изследвания" са правени от евреи по заказ от Едно Тайно Място. Който не вярва да погледне какъв са го изкарали Христос?! - Евреин, майка еврейка, преборват се и с изгъзицата че била девствена - унижение в еврейския свят, няма и такъв случай. А как се преборват с душещипателните факти че е нямало никакъв изсраел, че евангелските събития са се развивали на друго място, където евреите са присъствали както навсякъде и винаги, и са провели убийството. Не му отричат божествеността, наистина с намигване пред своите, че се прави за обработката на гоите, но най настойчиво, истерично се крещи че йхова му е отчето. Евреите са особено доволни от този тарикатлък, защото две трети от църквите го споделят без ропот, отстоявайки си пособията.