Прегледи: 23900 - Коментари: 0
СВЯТ

СВЯТ

2023:

07 декември, Невада, ФАЩ:
При въоръжено нападение вчера в кампуса на Университета на Невада в Лас Вегас са били убити най-малко трима души.

23 ноември, Амстердам, Нидерландия:
Партията на свободата на националиста Герт Вилдерс спечели парламентарните избори в "ниската земя", като получи 37 от 150 места. След Швеция и Финландия това е третата страна в ЕС, където е възможно участие на националисти във властта.

28 август, ФАЩ, Северна Каролина:
Един служител на университета в Чапъл Хил, Северна Каролина е загинал в резултат на стрелба на територията на учебното заведение, предадоха световните медии съобщи говорителят на местната полиция Брайън Джеймс.
Коментар на българин: "През първите шест месеца на тази година в САЩ са се случили общо 421 масови стрелби..."
По 2,33 МАСОВИ убийства НА ДЕН...

27 август, киевска украйна?:
Трима украински военни летци загубиха живота си при сблъсък в небето над Централна Украйна между два учебни самолета Л-39, съобщиха днес украинските военновъздушни сили.

27 август, Джаксънвил, Флорида, САЩ:
20-годишен застреля трима души в търговски център в Джаксънвил, Флорида и след това се самоуби. Убиецът е бял, а жертвите му - двама тъмнокожи мъже и една жена. Властите определиха престъплението като мотивирано от омраза на расова основа.

08 юли, Калифорния:
Малък частен самолет се разби в Калифорния. Загинали са всичките шестима души на борда. Самолетът, Cessna C550, е паднал около 4:15 ч. местно време югоизточно от Лос Анджелис. Изпратените на място полицаи открили машината, обхваната от пламъци в полето.

02, 03, 04 юли:
При традиционните за ФАЩ стрелби от лично оръжие се случват следните жертви:
1.В Балтимор, щата Пенсилвания са убити 4 янки. Засега произвелите изстрелите не са открити.
2.Във Форт Уърт, до Далас, Тексас, при празнични безразбирни стрелби са загинали 3 дущи и поне 8 са ранени.
3.Общо от началото на 2023 във ФЩ от стрелби с лично оръжие са загинали 764 жители на страната, няма точна статистика за ранените.

02 юли, Париж и цяла Франция:
Мултикултурните политкоректни опити на правителствата на Франция след дьо Гол доведоха до седмица на масови палежи и битки с полицията на пришълците. Ранени са над 1000 полицаи, запалени са десетки хиляди автомобили, ограбени и запалени са също десетки хиляди магазини. Бяла Франция вече се събужда: Рейтингът на националистката Марин льо Пен вече е със 7 % повече от Макрончо. Той щял да затваря соцмрежите при следващи безредици, тапир, вместо да изгони афроазиатците.

26 март, Тенеси, САЩ
Американка на 28 години е застреляла в бившето си училище 6 души, 3 от които деца на възраст от 1-ви до 6-ти клас. Миналата година в страната на "демокрацията" САЩ е имало 89 стрелби в училищата, в които са загинали над 350 души, над половината от които деца.

Обобщение: Димитър КУНЕВ, Български и Словянски
Потребител:


Коментар: