Прегледи: 5744 - Коментари: 7
Панайот Волов унижава французин

Панайот Волов унижава французин Панайот Волов унижава французин

Всеки град си има своите герои, своите благородни и светли личности, заредили с енергия хилядите обикновени хора.

В епохата на турското робство, когато за всеки келяв турчин не е било пролем да си крадне хубава българска мома, /както сега го прави всеки келяв западняк/ юнаци са били тези българи, които са спасявали от лапите на развратните и жестоки турчоля нашите жени. Сега е същото - някакви второ и трето качество французи, германци и англичани и бозави западняци с къси пищовчета, които нито една жена не ги ще и да ги погледне в страните им, често идват в България на гурбет за българки.

Вчера, Велика Събота група националисти бяхме в Шумен, за да възстановим вярата в националната идея и да съберем прогонените от лъжебългарската партия ДСБ. Срещнахме се с няколко напуснали или прогонени шуменски националисти. Един от тях ме заведе да видя родната къща на Петър Ванков, по-известен в историята българска като Панайот Волов.

Всъщност, аз пожелах сам да видя къщата, след като един друг шуменец ми разказа как Волов става революционер. Негов учител е Добри Войников, автор на прекрасната комедия "Криворазбраната цивилизация". Ученикът, заедно със свои връстници вижда домогванията на един френски боклук, инженер по жп линията Варна - Русе, към една хубава българка, шуменка. Младежите се възмущават и правят митинг пред двете къщи - на чужденеца-грабител и на предателката-българка. Макар че турските власти ги арестуват и хвърлят Волов в затвора, бащата на девойката се вижда опозорен, особено ако допусне дъщеря му да се ожени за французин, който впрочем неведнъж е обиждал българите като прости и изостанали. Така или иначе, благодарение на смелостта и национализма на шуменските младежи, воглаве с Волов българското семе, българската кръв остават в България, не поемат по пътя на предателството.

Всъщност, точно такъв е и сюжетът и основната идея на "Криворазбраната цивилизация". Всеки честен българин разбира, че наша девойка, която се жени за чужденец, особено сега, когато оцеляването на нацията е застрашено, върши само едно - ПРЕДАТЕЛСТВО!

Приказките, че тази кокона, видите ли, го обичала, че такъв й бил късметът, че българите не ставали за мъже и пр позорни дивотии, са само предлог, прах в очите, за да се прикрие едно - тези жени си продават знае се какво, за да предадат Родината си. Ако българите не са добри мъже, нали тези дъщери са ги създали и възпитали, качествата им са поне 1/2 от бащите им!

Да не говорим, как долно се чувстват нашите българки, когато в чужбина разберат, че са се оженили за местните некадърници, нефелници или духовни плебеи. Затова примерът на шуменския революционер Панайот Волов е изключително съвременен. И днес са необходими юнаци като него, за да посочат позора на продажничките, а често и на родителите им. На мръсната мода се поддаде експрезидентът, който ни обясняваше, че правилният избор бил европейският, и това дава отровните си плодове. Невежата не каза с цялата си дадена от народа му власт, че правилният избор е само един - БЪЛГАРСКИЯТ!

Всяка спасена за България наша девойка, е бъдещи родени българчета. Защото днес у нас се раждат - по думите на проф Иван Козовски - два пъти повече небългарчета! А виждам как холивудските ционистки филми промиват младежките мозъци и ги правят точно малодушни, повърхностни и деформирани латерни.

Затова свещен дълг на българските младежи е да задържат с любов, ум, постоянство, прозорливост, мъжество тези подведени момичета. Както го е направил Волов.

Дал и живота си за най-висшето нещо в живота - свободата и честта на България.
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Селска пръчка     Дата: 2009-04-19 13:57:15    
Трябваше не да го унизи, а да го уважи ... със селска пръчка.

2. Потребител: Добри Войников     Дата: 2009-04-19 19:25:44    
Варна е пристанище на Шумен.

3. Потребител: Чорбаджи Нено     Дата: 2009-04-20 18:30:44    
В древни времена да откраднеш жена от племето е означавало смърт за крадеца, дори са се водили битки и цели войни. Например Хубавата Елена. Същото го има и в скандинавските саги. Само ниебългарите не мислим за жените си, а с лека ръка ги подаряваме на тъпи чужденци. Много навременна статия, точно сега се сещам за Балканджи Йово.

4. Потребител: Звездоброец     Дата: 2009-04-20 18:50:39    
Жената е като гаргата.Хвърля се на всичко,което блести.

5. Потребител: Волов унижава французин     Дата: 2009-05-07 13:26:13    
Как го унижава - по турски или патриотически!?! Не е съвсем ясно.

6. Потребител: http://samoistina.at.ua/     Дата: 2009-06-21 08:39:28    
http://samoistina.at.ua/ фадса

7. Потребител: АБВ     Дата: 2019-04-22 11:23:41    
Авторът на статията е крайно тъпо парче...