Прегледи: 3080 - Коментари: 6
Фашистката демокрация

Фашистката демокрация

Още преди повече от 2 500 години Сократ, Платон и легион елински философи и творци са определили демокрацията като лошо държавно устройство.

Модерният свят доказа, че това е така, но по инерция, по внушение на ционистките световни диктатори, демокрацията се определя едва ли не като единственият възможен обществено-световен изход. Но какви са фактите и дали това е така - нека отговорим на тези важни въпроси.


Първо икономически. Практиката показва, че няма никакво значение какъв е политическият строй за икономическото развитие на една държава. САЩ и Люксембург са със същите демократични правила, с каквито са Бангладеш, Сиера Леоне и Сомалия. В тези страни има свободни избори, многопартийна система и колкото си искате частна собственост. Но докато САЩ са най-мощната икономически държава, а Люксембург - с най-висок личен доход, то Бангладеш, Сиера Леоне и Сомалия се борят за 193-то място от 193 наблюдавани икономически страни.

Китай, ОАЕ, Саудитска Арабия са авторитарни и дори "недемократични" държави на практика без многопартийна система и "свободни" избори, но в момента те изпреварват по темпове на развитие САЩ и ЕС. Впрочем, СФК показа, че прекалено свободният финaнсов, ипотечен или стоков пазар са пагубни за една икономика.

Второ - политически. Ето сега в България има около 350 политически партии. Но това доведе ли до по-голяма свобода? Нека някой българин да заговори против циганската престъпност и банди, против кражббата на ток от циганите или против паразитизма и търговията с деца на циганското общество и какво ще стане с неговата свобода? Мигом ще го осъдят за дискриминация, макар че дискриминацията е 99 % на цигани над българи и всичко, което казва българинът - ще е вярно! Да не говорим, ако изтъкне "взаимопомощта", която си оказват педерастите.

А за "взаимопомощта" и действията на евреите - ще бъде обявен мигновено за расист.
Макар че единствената фашистка и расистка държава в света да е Израел - стената около Юдея е "добро", а също такава стена в Чехия срещу циганите е "расистка"!

А да не говорим за забраните в "свободния" свят. Защо на американските граждани е забранено да посещават Куба? Защо на арабите е забранено свободно да се заселват в Израел? А на палестинците в тази държава незаконно се разрушават къщите и се екстрадират от страната? Защо в Турция е забранена Комунистическата партия, а постоянно в затвора се хвърлят активисти на парламентарната кюрдска ПДО? Защо в Англия забраняват канал, по който да говори свободно Президентът на Иран Махмуд Ахмадинеджад?

Сега - културно. Ако някой режисьор направи филм в "свободните" държави, където престъпници са негри или евреи, мигом филмът му ще бъде забранен. Напротив - престъпници са италианци, ирландци, славяни, араби, но не и евреи. Каква свобода и истина, каква естетика в културата? При 90 % от продуцентите в Холивуд евреи? И колко от тях ционисти - еврейски фашисти... А страда обикновеният американец и евреин. В холивудските филми е забранен друг финал, освен "хепиенд". Свободните режисьори и творци се обявяват или за луди, или изобщо не се говори за тях.

В България благодарение на демокрацията се извършва геноцид над българите. От 10 ноември 1989 г досега не са се родили над 1 мил българи. По вина единствено на демокрацията. Неоспорим факт! На чужденци - в същото "демократично" време - за по-малко от 6,5 млрд Евро бяха продадени български капитали на стойност поне 100 млрд Евро. При вариране на средната работна заплата между 100 - 200 долара/Евро не може да се отглеждат не 2, а дори 1 дете. За това е виновна демокрацията, наложена ни с бомбардировки от САЩ и Запада, с финансови провокации и спекула от Шорош и сънародниците му, с купуване на българския "елит" с мижави комисионни и евтини колежи и Университети на Запад за копеленцата на нашите управници.

Истината е, че България е 10 пъти по-бедна и ограбена като суровини и капитали отпреди 10 ноември 1989 г. Даже и в туристическия бизнес, който беше почти изцяло български, нахлуха чужди собственици. Вече над 25 % от хотелите на Златни пясъци са еврейски и руски! Истина е, че българите са намалели с над 1 милион и половина. Истина е, че се чува думата в платените медии само на < от 1 % от българите - самозабравилите се олигарси. Даже не и на депутатите, които са евтино платени слуги на некадърния и продажен едър бизнес.

Демокрацията е просто капан за наивници. България е робска държава в момента. Едновременно са я заробили турци, цигани, ционисти и верните им български марионетки. За да отхвърлим омразния фашизъм на демокрацията, трябва да сменим социалния модел с чисто национален български. Точно такъв е моделът на управление не само в Китай, Русия, Индия, Иран и Бразилия, а и в Република Корея, САЩ, Израел, Англия, Полша /особено/, дори Германия... Защо всички "велики" западни демокрации се насочиха към протекционизма за националните икономики? Над демокрацията стои нацията!

А за войните на ционистките САЩ във Виетнам, Камбоджа, Панама, Гренада, Корея, Ирак, Сомалия, Афганистан, Ливан, Пакистан, Босна, Косово, Сърбия и навсякъде по света с над 2 милиона убити /50 % от тях жени и деца/, с крадливите им инвестиции, да казваме ли колко $ трил са откраднали? Само от Малайзия са прибирали годишно средно с $ 2,4 млрд "инвестиции" $ 6,7 млрд! Чиста печалба! "Американската мечта" - с две думи. "Най-демократичните" САЩ?!?

Те са облекли ужбялата риза на доброто, но над дънките им висят гангстерските пищови на банки, самолетоносачи, холивудски манипулативни филми, усмихнати корпоративни крадци и с единствената цел::: ГРАБЕЖЪТ от другите! Те това е истинското лице на демокрацията.

Защото важна е не съдбата на демокрацията, а на нацията!
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Чорбаджи Нено     Дата: 2009-04-06 17:10:13    
Абсолютно вярна статия. Демокрацията е само на думи. Реалността е бедност и робуване на световната мафия.

2. Потребител: Наблюдател     Дата: 2009-04-06 20:44:13    
А да върнем чичко Сталин, а? Авторът не може да си представи какво значи сталинизъм, да те вземат за един политически виц от вкъщи и да върнат на близките ти само личните вещи - очила и шапка, дори без трупа ти.

3. Потребител: "Попара с боб и чушк     Дата: 2009-04-07 09:47:24    
Всичко зависи от гледната точка на топ-реализатора на системата на управление. Например при Франко литературата и изкуствата процъфтяваха - без националистически напъни. Цензурата бе единствено църковна. и никой не вярваше на пишман-експерти, като бившият директор на КНИГОИЗДАТЕЛСТВОТО ВЪВ ВАРНА - забравих точното му име.

4. Потребител: Националист     Дата: 2009-04-07 10:06:29    
Всичко зависи от това дали една държава се управлява от националисти или не. Ако я управляват чужди корпорации - както е в България - държавата е зле. Така е в Румъния, Украйна, Бангладеш, Сиера Леоне. Ако я управляват националисти - държавата е добре. Така е в Русия, Китай, Израел, Англия, Норвегия, Корея!!!!! и пр.

5. Потребител: http://samoistina.at.ua/     Дата: 2009-06-21 08:40:14    
http://samoistina.at.ua/ ьаффа

6. Потребител: Кавхан сюбиги     Дата: 2010-06-05 19:56:30    
Сега какво - обидил съм някого на етническа основа ли? Ами и на мен ми е обидно като отворя Талмуда да чета неща от сорта на "Гоите са плюнка и трябва да бъдат избити почти до крак. Само малка част от тях трябва да робува на евреите" или че половите сношения с деца над 3 години са нещо нормално? Или ето ги директно от Уикипедия: "Не оставяйте животните си в домове на неевреи, защото подозираме неевреите в неморални отношения с тях. Жена не трябва да остава сама с неевреи, защото подозираме, че са похотливи. Нито мъж трябва да остава сам с тях, защото подозираме, че проливат кръв."(Abodah Zara: 22a, chapter II, MISHNAH [2]); "Защо тогава да не оставяме женски животни при нееврейки? - каза Мар' Укба б. Хана: Защото неевреите често посещават жените на съседите си. И ако някой от тях случайно не намери жената, но види кравата, може да направи с нея нещо неморално. Но дори и жената да е там, той пак може да мърсува с животното. Както беше казал Учителят: Неевреите предпочитат кравите на израелтяните пред собствените си жени." (Abodah Zara: 22b, GEMARA, първи абзац, последните пет реда [3]); "Нееврейската собственост е като пуста земя и принадлежи на този, който пръв я завземе." (Baba Bathra 54b, текста на зелен фон [4]); "Не е нужно да връщаш загубена вещ на неевреин." (Baba Kamma: 113b, първата фраза и четвъртата фраза на зелен фон [5]); "Р. Йонатан каза: Неевреин, който изучава Тора заслужава смърт, защото е писано: Мойсей ни даде закон като наследство. Това е наше наследство, а не тяхно." (Sanhedrin 59a, първият текст на зелен фон и нататък изречението [6]); "Р. Ханина каза: Неевреин, който удари евреин заслужава смърт, защото е писано: и като се огледа и видя, че няма никой, уби египтянина и го скри в пясъка. Р. Ханина каза също: Този който удари израелтянин по челюстта, все едно е нападнал Божието Присъствие, тъй като е писано: Да удариш човек (израелтянин) е все едно да удариш Бога." (Sanhedrin 58b, осми абзац [7]); " Разрешено е на евреин да не плаща на неевреин за неговия труд." (Sanhedrin 57a, последния текст на зелен фон [8]); "Ако вол на израелтянин намушка вол на неевреин, евреинът не дължи нищо. Но ако вол на неевреин намушка вол на израелтянин...., неевреинът трябва да заплати всички щети." (Baba Kamma 37b, MISHNAH [9]); "Бог няма да пощади този, който омъжва дъщеря си за старец, взема жена за невръстния си син и връща изгубена вещ на неевреин." (Sanhedrin 76b, трети абзац. Този със зелените полета [10]); "Ако неевреин убие израелтянин или друг неевреин, се осъжда на смърт. Но ако израелтянин убие неевреин, няма да получи смъртно наказание." (Sanhedrin 57a, втори текст на зелен фон [11]); "Каквото и да открадне неевреин от израелтянин или друг неевреин, е задлъжен да го върне. Но ако израелтянин открадне от неевреин, може да задържи откраднатото." (Sanhedrin 57a, първи текст на зелен фон[12]). Според критиците на Талмуда, трактат Baba Kamma 113b [13] е доказателство, че юдейската религия позволява на евреите да мамят неевреи. [14]"