Прегледи: 4607 - Коментари: 8
Смъртта на един евреин

Смъртта на един евреин Смъртта на един евреин

Досега никой не ми е отговорил правилно на гатанката: Коя е тази държава, където трима адвокати евреи вдигат революция, избиват императора и семейството му, вкл. децата му, унищожават духовенството и одържавяват имотите му, избиват масово аристокрацията и интелигенцията, като накрая присвояват държавната и икономическата власт?

Обикновено отговорът е Русия.

Но преди това почти същото прави евреинът Оливър Кромуел в Англия. Макар че след като убиват и отстраняват краля в Англия, аристокрацията се разбира с буржоазията и връща престола. Същото става още по-рано в Холандия. А точно трима адвокати евреи - Дантон, Робеспиер и Марат - са причинили зададеното в гатанката във Франция. Техните съплеменници прибират накрая парсата. От "революцията". Днес е денят на гилотинирането на Жорж Жак Дантон - значи 215-та годишнина. Лошо, много лошо е делото на адвоката евреин. Той е бил изключително грозен. Но получава като дарение за нахалството и нагллостта си за жена богата еврейка. Той е бил изключително циничен. Но получава хубава и голяма къща в родния си град и после в Париж. Той е бил противен и отблъскващ. Но получава от сънародниците си огромен необезпечен заем, за да стартира като пребогато обезпечен евреин в живота.

Водач на кордилиерите, по името на едни атрибути, той е най-кръвожадният водач на "Великата" френска "буржоазна" революция. Тя си е чисто ционистка, защото Дантон е най-честият издател на смъртни присъди, особено през най-кървавата 1793 година! Да прибавим сънародниците му Робеспиер и Марат. "1793" е заглавието на романа на Виктор Юго, който описва подробно жертвите. Но Дантон, наричан цинично "приятелят на народа", е най-големият унищожител на човеци по време на страшните събития от 1789 до 1794 година, но с делото си И ДО времето около възкачването на Наполеон.

Като министър на правосъдието в Първата република и фактически ръководител на Временния изпълнителен съвет, той осъжда на смърт точно онези френски аристократи, интелигенти, духовници и народни водачи, които пречат на ционисткия сценарий за овладяването на Франция от ционистката мафия. Този грозен и подмолен адвокат настройва тълпата срещу най-светлите и благородни личности на времето, създава отвратително социално противопоставяне във френското общество. На французи срещу французи. С явната цел начело на велика и свободолюбива Франция да застанат ционисти.

Може да се направи предълъг списък с жертвите на този евреин-човеконенавистник. Французинът Албът Матиас го определя като циничен и безпощаден демагог и жесток и корумпиран човек?.

За щастие, роднините и близките на убитите от коварния адвокат-евреин намират начин да постигнат възмездие. Със същата тази гилотина, на която жестоко са били обезглавени светли френски умове, е отсечена на тази дата през 1794 г дяволската глава на Дантон. И обяснимо - след неговата смърт намаляват присъдите за гилотиниране, за да станат практически нишожни през времето на националиста Наполеон. Докато през 70-те години на миналия век окончателно е отменена смъртната присъда - все още чрез гилотиниране - във Франция. Кръвта на невинно обезглавените французи обаче, стои неопростимо върху съвестта на този евреин. И на хиляди негови съмишленици ционисти.

Жестоките години на Революцията от 1789 г, която има наистина велики и благородни цели, е безмерно опорочена от коварния замисъл на хора като Дантон. И затова неговата смърт, смъртта на един мизантроп евреин - е повод за празник. За справедливото наказание над един враг на цялото човечество.

И ние българите - да си направим точните изводи от жалката история на циониста Дантон. Виновник за смъртта на милиони французи и невинни евреи.
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Други евреи     Дата: 2009-04-05 13:56:06    
Ленин също е евреин. Соломон Паси, който иска да ни скара с арабите и мюсюлманите, също е евреин. А има и еврейски фашизъм, който избива евреи, които не се подчиняват на ортодоксалните равини. Сега на власт в Израел дойдоха крайните ционисти.

2. Потребител: Шефът     Дата: 2009-04-05 15:02:19    
На всяка цена да се отбележи - Ленин е разрешил толстоизма, а евреинът Троцки, с истинско име Бронщайн е преследвал толстоистите. Впрочем, пак Троцки дава заповед на еврейката Фани Каплан да убие Ленин. Тя стреля, ранява го тежко, но не успява да го убие. Сега евреи-ционисти се опитват да изкарат Фани Каплан невинна. А на нейната стрелба са присъствали 30 души свидетели. За съжаление на фалшификаторите на историята - все руснаци.

3. Потребител: Националист     Дата: 2009-04-07 10:09:09    
А стига с тез евреи. Станишев и Костов, че и Симеон дето разбиха държавата мигар са евреи! Или некадърникът Филип Димитров? Или местните мошеници от типа на дановци, иванславковци, янкостаневци??
Да ги почваме първо нашите!

4. Потребител: Бобби     Дата: 2009-04-11 20:33:58    
Митьо!Голяма работа правиш! Браво!Има проблемь горе прозореца в дясно за трупав писането на страницата и не може да се чете!

5. Потребител: http://samoistina.at.ua/     Дата: 2009-06-21 08:40:28    
http://samoistina.at.ua/ сдфас

6. Потребител: Кавхан сюбиги     Дата: 2010-06-05 19:57:14    
Сега какво - обидил съм някого на етническа основа ли? Ами и на мен ми е обидно като отворя Талмуда да чета неща от сорта на "Гоите са плюнка и трябва да бъдат избити почти до крак. Само малка част от тях трябва да робува на евреите" или че половите сношения с деца над 3 години са нещо нормално? Или ето ги директно от Уикипедия: "Не оставяйте животните си в домове на неевреи, защото подозираме неевреите в неморални отношения с тях. Жена не трябва да остава сама с неевреи, защото подозираме, че са похотливи. Нито мъж трябва да остава сам с тях, защото подозираме, че проливат кръв."(Abodah Zara: 22a, chapter II, MISHNAH [2]); "Защо тогава да не оставяме женски животни при нееврейки? - каза Мар' Укба б. Хана: Защото неевреите често посещават жените на съседите си. И ако някой от тях случайно не намери жената, но види кравата, може да направи с нея нещо неморално. Но дори и жената да е там, той пак може да мърсува с животното. Както беше казал Учителят: Неевреите предпочитат кравите на израелтяните пред собствените си жени." (Abodah Zara: 22b, GEMARA, първи абзац, последните пет реда [3]); "Нееврейската собственост е като пуста земя и принадлежи на този, който пръв я завземе." (Baba Bathra 54b, текста на зелен фон [4]); "Не е нужно да връщаш загубена вещ на неевреин." (Baba Kamma: 113b, първата фраза и четвъртата фраза на зелен фон [5]); "Р. Йонатан каза: Неевреин, който изучава Тора заслужава смърт, защото е писано: Мойсей ни даде закон като наследство. Това е наше наследство, а не тяхно." (Sanhedrin 59a, първият текст на зелен фон и нататък изречението [6]); "Р. Ханина каза: Неевреин, който удари евреин заслужава смърт, защото е писано: и като се огледа и видя, че няма никой, уби египтянина и го скри в пясъка. Р. Ханина каза също: Този който удари израелтянин по челюстта, все едно е нападнал Божието Присъствие, тъй като е писано: Да удариш човек (израелтянин) е все едно да удариш Бога." (Sanhedrin 58b, осми абзац [7]); " Разрешено е на евреин да не плаща на неевреин за неговия труд." (Sanhedrin 57a, последния текст на зелен фон [8]); "Ако вол на израелтянин намушка вол на неевреин, евреинът не дължи нищо. Но ако вол на неевреин намушка вол на израелтянин...., неевреинът трябва да заплати всички щети." (Baba Kamma 37b, MISHNAH [9]); "Бог няма да пощади този, който омъжва дъщеря си за старец, взема жена за невръстния си син и връща изгубена вещ на неевреин." (Sanhedrin 76b, трети абзац. Този със зелените полета [10]); "Ако неевреин убие израелтянин или друг неевреин, се осъжда на смърт. Но ако израелтянин убие неевреин, няма да получи смъртно наказание." (Sanhedrin 57a, втори текст на зелен фон [11]); "Каквото и да открадне неевреин от израелтянин или друг неевреин, е задлъжен да го върне. Но ако израелтянин открадне от неевреин, може да задържи откраднатото." (Sanhedrin 57a, първи текст на зелен фон[12]). Според критиците на Талмуда, трактат Baba Kamma 113b [13] е доказателство, че юдейската религия позволява на евреите да мамят неевреи. [14]"

7. Потребител: borman der grosse.     Дата: 2015-01-05 11:43:48    
да се истребят до крак всички!

8. Потребител: Стоян     Дата: 2016-08-14 17:37:37    
Станишев е евреин.