Прегледи: 2227 - Коментари: 1
ЕС е крадец № 001

ЕС е крадец № 001 ЕС е крадец № 001

Имаше един агент на британските специални служби. Поне така го казваха и го описваха филмите. Наричаха го "Агент 007". Той побеждаваше винаги, измъкваше се от всички невъзможни за измъкване положения. А, и най-най-най-важното - спечелваше любовта на пряката идеологическа противничка. Най-често - съветска /за младите - нещо като руска/ шпионка. Може би защото се целуваше сочно. Макар че мотивите жените да се влюбят във врага, който току-що е убил брата на героинята - меко казано оставаха неясни.

Сега България е в лапите на НАТО и Европейския съюз. Няма съмнение, че западните държави никога не са променяли своите икономически, респективно политически принципи. Винаги в историята на Европа - целта на митрополиите - Испания и Португалия отначало, както и Англия и Франция по-късно е била да грабят. Така са смукали кръвта на местните./Да си спомним убитите индианци от испанците, португалците и англичаните, африканци от французите, индийци от "джентълмените" англичани./ Що се отнася до ограбения труд, ценности и суровини - може да питате точно иракчани, пакистанци и афганистанци. За английското жестоко робство, съпроводено с милиони убити и неизброими изсмукани богатства - историята ще говори хилядолетия и след изчезването на Англия. Изобщо - жестокият Агент "007" вече е многомилионноглава ламя - КРАДЕЦ № 1 = ЕС!

Сега в ролята на най-окрадена и поробена колония е България. В Ирак и Афганистан престъпниците от НАТО убиват, но никъде по света няма такъв икономически грабеж, както в многострадалната ни Родина. Най-малко 7,5 млрд Евро капитали изтичат от "богата" България към "бедния и кризисен" Запад. Светне ли българин крушката си или пусне пералнята си - печалбата отлита към Германия, Австрия или Чехия. При построени от самите нас електропреносни съоръжения. Пусне ли софиянец водата си - печалбата отива в Англия. При построени от нас язовири, както водоснабдителна мрежа и канализация. Подобрението им е козметично. "Бедна" Белгия купи на безценица от "богата" България Соди-Солвей в Девня. Един завод с цена поне 4 млрд Евро днешна цена, бе продаден за 416 милиона долара, като немалка част от тази сума беше мината като "бъдещи инвестиции". Нечувано ограбване дори спрямо бананови републики. Но какво да говорим за тях - когато точно уж"банановите" републики Еквадор, Боливия, Венецуела, Парагвай, Бразилия и пр. изгониха като мръсни кучета САЩ от уж"модерните" им инвестиции.

По най-безочлив начин върви ограбването на българския народ с чуждите стоки по магазините - около 75 - 80 % от всичко, което се продава. Няма такава държава в света, която да е допуснала практическа липса на национално производство! Заводите в Нови пазар Севлиево, Разлог, Разград, Търговище, навсякъде, където има "чужди инвестиции" - са фунии за изсмукване на суровини в посока Запад. Да не говорим за западните банки - най-крадливите фунии за български пари! Икономическата реалност е следната - 10 % от българските капитали изтичат към Русия, още 10 - към Турция, а останалите 80 % - значи поне 6,5 млрд - към "старите" членки на ЕС + САЩ. Даже австралийци на евтина цена точат златото ни!

Последният грабеж е на въздуха и слънцето ни. Какво друго означават щатските "инвестиции" за ветрогенераторните паркове за производство на еленергия. Защото 270 млн долара инвестиция - означава за щатските компании поне 540 млн долара ПЕЧАЛБА! Или на слънчеви панели - които се продават на цена, много по-висока от вложените средства и труд. Даже тоалетната хартия и пастата за зъби са чужди. Същите български стоки са по-качествени и доста по-евтини. А ликвидацията на българско производство означава само едно - безработица за български работници и специалисти. Ето и един конкретен случай на западноевропейски икономически интереси, с днешна дата, 20.03: "Най-големият завод за хартия в България беше закрит след като финансовите проблеми на дружеството се задълбочиха заради икономическата криза. Закриването на предприятието в Стамболийски - град в центъра на страната, остави на улицата 400 души, които трябва да получат заплати като компенсация.
"Трудната ситуация на профилирания пазар и проблемите с доставчиците на енергия и дървесина са основните причини, които стоят зад това решение", заяви Александър Криклер, изпълнителен директор на групата "Монди", международен собственик на предприятието. Монди излезе на българския пазар през 2006 г."
Да не говорим за нечовешката експлоатация над българските работници от западните собственици и мениджъри! Питайте как действат американските собственици в "Марица-изток" или гръцките срещу шивачките в Югозападна България!

Най-голямата лъжа на ЕС е, че българските институции са корумпирани. Кражбите на българските бизнесмени са мравка в сравнение с кражбата-слон на ЕС!


Изходът е само един - да изгоним ЕС от България! Той е нашият най-зъл враг, грабител и поробител! И Левски, и Ботев, и Бенковски, и Вазов на времето са го разбирали и казвали - Европа е по-страшна за България дори от варварска Турция. Защото облечените в лъскави костюми западни крадци са по-опасни с "приветливата" си фасада. Но те са вълци в овчи кожи.

Сегашната национално-освободителна борба на България е с ясна посока - да отхвърлим икономическото жестоко робство на ЕС!

Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Националист     Дата: 2009-03-20 21:07:15    
Никого няма да докараме. Просто като поляците да си защитим националните интереси. Те заплашиха, че ще напуснат ЕС, ако не им дадат 100 % субсидии за селското стопанство, докато Европа им даваше 75 %. И ЕС отстъпи. А ние сме със събути гащи, както и със СССР.