Прегледи: 1333 - Коментари: 0
АТАКА иска предсрочни избори

АТАКА иска предсрочни избори

Сегашното правителство не може да се справи с пришълската криза, България ще загине, категорични са националистите

АТАКА иска бързи предсрочни избори заради кризата с нелегалните имигранти.

"Отваряне на нови центрове за пришълците и обсъждане на квоти не решава въпроса. Ние виждаме, че това правителство не е в състояние да се справи с проблема. Трябва да дойде друго управление, което ще има куража да прегради очертанията на границите ни, да се справи с миграционния въпрос и да спаси това, което е останало от България." Това заяви лидерът на АТАКА Волен Сидеров днес в парламента на специална пресконференция, свързана с т.нар бежански проблем.

По думите му ако това не се направи в следващите години ще има истинска бежанска вълна, но от България към Русия, като в началото на 19 в. "Ние ще бъдем принудени да бягаме от собствената си родина, защото тук няма да има живот за нас" - заяви пред журналисти Сидеров.

Той обясни, че този проблем не е природно явление, а процес, който е режисиран и реализиран от САЩ и техните сателити – Саудитска Арабия, Израел, Кувейт и други. "Тези държави разрушиха страни като Либия, Египет и Сирия. Така наречената "Арабска пролет" предизвика вълна от пришълци, която сега обявяваме за опасност № 1 за Европа. Ако Европа не сложи преграда и не започне да ги връща, тя загива. На първо място ще загине България, тъй като ние сме и в периферията, и сме най-уязвими" - категоричен е лидерът на АТАКА.

По повод срещата на върха в Брюксел по "бежанската" криза Сидеров заяви, че нищо не се е решило на нея, а продължават да разпределят квоти и да посочват къде да има центрове и къде да няма. "Така не се решава кардиналния въпрос. Европа трябва да каже на САЩ - "Престанете с вашата политика в Близкия Изток. Престанете с вашата политика на разрушение и на доминация в света. Ако искате да приемете тези мигранти, приемете ги в САЩ. Натоварете ги на кораби и ги вземете там, но не разрушавайте стара християнска Европа по този начин."

Националистът е категоричен, че ако ЕС не каже това, то тогава се изчерпва функцията му и трябва да се създаде нов, истински съюз между европейските държави, който да обединява техните интереси, а не да бъде марионетка на САЩ. АТАКА настоява и за свикване на КСНС при президента, за да се покаже загриженост по темата, тъй като опасността за България е огромна. Председателят на националистите смята, че вместо да се обяснява какво е казала Меркел, какво е казал Борисов, правителството трябва да вземе категоричните мерки по проблема с пришълците, които АТАКА предлага от 3 г.

Това са преграждане на границата с Турция,вече и с Гърция и екстрадиране на влезлите нелегални имигранти, тъй като те са нарушители на закона. "Всички други въпроси, които сега се обсъждат в пленарната зала са второстепенни. Този е въпросът на въпросите за АТАКА. Той трябва да се реши бързо и с много силна обществена енергия. Не виждам такова намерение и хъс в днешното правителство.

Затова трябват нови избори и оформяне на управление, което може да действа по-твърдо, по-сериозно, по-отговорно" - заключи Сидеров.

/От: Пресцентъра на Атака./
Потребител:


Коментар: