Прегледи: 2723 - Коментари: 0
СВЕТОВНИЯТ ЗАГОВОР

СВЕТОВНИЯТ ЗАГОВОР

Най-политизираната част от целодневната 24-часова телевизионна програма е игралният филм.

Точно в кинолентите се влагат най-много средства, пак там продуцентите, сценаристите, режисьорите, артистите и всички останали "производители" са с голям % от една определена нация. Решаващата дума за съдържанието, насоката и основното внушение но почти всеки филм от Холивуд или Ню Йорк имат т. нар. "продуценти" - разбира се, милиардери, които не се унижават да пишат сценариите и да се занимават с технологичните подробности. Филмовите олигарси определят ГЛАВНАТА ЛИНИЯ.

Така например, по време на мръсната война във Виетнам, продуцентите от една преобладаваща националност, за да свалят от власт Ричард Никсън, който си беше разрешил да спре евреите в САЩ, го изкараха грешник във всяко едно отношение. Като жертваха живота и здравето на стотици хиляди американци, продуцентите направиха така, че хем САЩ да загубят войната, хем да свалят Никсън от власт.

Моята любима мисъл за киното е: Най-много обичам американските филми, защото накрая винаги нашите печелят. И продължавам: Най-много харесвам съветските филми - накрая винаги нашите печелят.

Каква, прочее, е главната линия на "съвременното" американско кино /то не е нито съвременно, нито американско, най-малкото/. Обикновено отрицателните герои са мъже. Там мъжете са педофили, домашни насилници, изнасилвачи, маняци, садисти, социопати, глупаци и в най-добрия случай наивни женопоклонници. Вече гледах няколко "американски" филма, в които жената убива или поръчва убийството на съпруга си, но я оправдават.

Тези внушения целят разделение на обществото, война между половете и манипулация над пола, който по-лесно се поддава на сугестия. Резултатът е: финансово облагодетелстване на бракоразводните адвокати /сериозно представени от една народност/ плюс изразходване на обществената енергия не в борба с олигархията, а между народонаселението.

Фактите са още по-ясни, когато се види народността и гена на отрицателните герои - най-често бели, също италианци, славяни /много често най-гадните са руси и българи, а от 1991 година и сърби/, германци, руси и синеоки, китайци, араби, но! почти никога евреи или англичани. Всяка вечер, когато около 4-5 милиарда човеци сядат да гледат телевизия, "американският" "неполитически" филм ги облъчва. Прави "фини", а всъщност груби расови, политически и олигархически внушения, че и хората дават пари, за да бъдат лъгани и зомбирани. Като цяло в такова се е превърнало "свободното" американско общество. В крайна сметка продуцентите даже печелят огромни суми, макар че лъвската печалба е от конформираното от филмите общество.

Скъпи братя българи! Когато вечер сядате да гледате американски филм, не забравяйте, че той е най-политизираната част от телепрограмата и не бъдете като американските телета.
Потребител:


Коментар: