Прегледи: 3403 - Коментари: 2
Еврейският фашизъм срещу евреите

Еврейският фашизъм срещу евреите

Без съмнение, в политиката на световното фашистко еврейство има стремеж към обявяване на всички останали народи за малоценни или поне за второстепенни.
/На долната снимка: Не е разгулна еврейка/

Затова и са били преследвани от египтяни, от почти всички съседни им в древността племена /четете: Вехт завет/, елини, латини, испанци, австрийци, французи, руси, германци, палестинци, а вече и от почти всички мюсюлмански държави.
Последният антиционистки /така се нарича еврейският фашизъм - ционизъм, по името на планината Сион/Цион/ акт извърши Уго Чавес, като изгони еврейския посланик във Венецуела заради убийството на над 1500 палестинци в ивицата Газа, от които над 500 деца!

Но въпреки забраната на левитите /еврейските потомствени свещеници/ да се убиват евреи от евреи, в световната история има единични случаи, не така редки разбира се, когато въпреки забраната фанатизирани юдеи убиват или жестоко преследват свои сънародници. Да не забравяме, че самият Христос, Спасителя, е убит по идея, настояване и практическо осъществяване от двамата еврейски първосвещеници Анна /Хана/ и Каиафа /Каяфа/. Единият от шефовете на "детската" кинематография "Уолт Дисни" носи тази озлочестена фамилия. Наскоро, преди 20-ина години фанатизиран евреин уби собствения си министър-председател. Въпреки доживотната му присъда, израелското правителство му разреши да се ожени в затвора!

Но имаме 2 повода за написването на тази статия: На днешния ден е починал един велик хуманист, евреин, автор на гениалната философска книга "Етика", утвърдил антикатолически и антиюдейски идеи в това епохално произведение. Въвел като самостойно, всеобхватно и основно философско понятие термина "субстанция". Ето и кратката справка за този /анти/юдейски учен, философ и човек:

Бенедикт де Спиноза е виден холандски философ. Еврейското му име, дадено след раждането, е Барух Спиноза. Като учен се нарича сам на латински Benedictus de Spinoza (имената Бенедикт и Барух означават "благословен"). Заедно с Рене Декарт и Готфрид Лайбниц той е един от великите рационалисти във философията на 17 в. Смята се за основател на съвременния библейски критицизъм. Негов магнум опус е "Етика". Спиноза е потомък на португалски евреи, избягали от Светата Инквизиция. Получава добро религиозно образование и изучава Талмуда, но насоката на размислите му започва да тревожи фашистите-равини, които се опасяват от влиянието на атеизма. Те предлагат на Спиноза 1000 гулдена, за да не разпространява възгледите си, но той отказва. В резултат 24-годишният младеж е призован пред равинския съд, който го отлъчва от синагогата и от общността, в която е израсъл. Впоследствие той започва да се нарича Бенедикт. Отказва се от наследството си в полза на сестра си и изкарва прехраната си с шлифоване на лещи. Спиноза умира от туберкулоза в квартирата си в Хага. Той е погребан в двора на църквата Нюве Керк в Хага. Надгробната му плоча е надписана на холандски и иврит.

Да подчертаем два момента: Ционистката фанатизирана "философия" от векове е смятала, че всичко се купува с пари. Погледнато от съвременна гледна точка, холандските евреи, наследници на древните Христо-убийци Хана и Каяфа, са създатели на корупцията. Макар че във Вехтия завет и особено Христос - да проклинат сребролюбството, самите юдеи се опитват да заразят своите противници с този смъртоносен и най-най-долен порок. Разбира се, основната цел на евреите, даващи подкуп, винаги е била да се ограби човек, общност, народ и дори цялото останало човечество. Затова и "богоизбраното" племе, заради своите ционистки водачи е преследвано през всичките векове. А обвиняват за това другите народи. Нима мръсниците, преследвали и заплашвали да убият хуманиста и човеколюбеца Бенедикт Спиноза - могат да молят за прошка, да бъдат оправдани за смъртните им грехове а ние да приемем, че други народи са виновни за гоненията срещу тях? Всяка крушка си има опашка, казва българският народ. А познанието в народните пословици е с хилядолетен проверен и безспорен жизнен опит.

Вторият повод за статията е идването на власт на една еврейска, ционистка партия в Израел - "Ликуд". Тя е пряк духовен наследник на Христо-убийците Хана и Каяфа, на левитите-евреи - преследвали Бенедикт Спиноза и хиляди световни свободолюбиви умове. Очакваме недълго след идването си на власт, заедно с най-фанатичните ционистко-фашистки кръгове от партиите "Шас" и на най-реакционните и жестоки "руски" евреи да бомбардират Иран. Премиерът Бенямин Нетаняху е решен да осъществи намеренията на най-видиотените от господарското си спрямо човечеството евреи. За съжаление, в САЩ външен министър е негова сънародничка - Хилъри Клинтън, наричана ласкаво от противниците си "рогоноската". Което прогностично-полуслучайно ще изразява антимюсюлманската фашистка политика на ерзацдържавата Израел. Която политика, най-най-вероятно ще доведе до жестока близкоизточна война. В нея с пари, с бомбардиране на цивилни градове, с убийството на стотици, хиляди и милиони невинни деца, отначало иранци - а после евреи, араби, не дай боже българи, англичани, американци, руснаци - може да се стигне до нов световен военен конфликт. В който този път жестоко, най-жестоко ще пострада Израел. Фашистът Адолф Хитлер е използвал като един от най-силните си антиеврейски аргументи тъкмо преследването на Бенедикт Спиноза. А Иран завинаги ще има основание да преследва евреи. По същата причина, по която имат основание и палестинците.

Ако днес, някоя държава убие примерно 500 невинни деца във Франция или Германия, какво ще извършат тези Велики сили? Освен наказателна операция!

Така тези идеи, които са давали пари, за да се откаже човек от идеите си, тези еврейски идеи ще самонакажат племето, чиито "духовни водачи" го обявяват за "владеещо" над всички народи. Дай Боже, това да стане по-скоро и да спаси човечеството и самите евреи от зловещия ционистки тумор.

Иначе - има всички изгледи да унищожим цялата Земя.
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Всяка крушка си има опашк     Дата: 2009-02-21 12:32:28    
Национализмът - фашизъм ли е? Ако е така - твърде жалко. Чисто арабистанска платена пропагандна статия. Д-р Херцел - ще добави ли нещо?

2. Потребител: Националист     Дата: 2009-02-21 13:18:00    
Г-жа Гегана Паси ще се ожени следващия път за китаец.