Прегледи: 5701 - Коментари: 2
Европа е безсилна пред циганите

Европа е безсилна пред циганите

Европа все ни се кара, все ни дърпа ушите, все авторитетно и компетентно ни обяснява как да се държим с нашите цигани.

Постоянно валят дела в Страсбург, заради които ние българите плащаме сериозни суми в евро. Това се отразява и на облика на България, защото уж нашата нация не е толерантна, не умее да приобщава/интегрира циганското малцинство. То в доста села, градчета и градове е, или клони към мнозинство, но яростно се бори за всички законни и незаконни свои привилегии.

Защо ББ не се изтъпани в характерния си юнашки стил и не обяви, че ще строи жилища за българи, а ще го прави /тя общината и обикновени строители ще го извършат/ само за роми. Комисията по защита от дискриминация веднага трябва да бъде сезирана или да се самосезира, защото има ощетяване по етнически признак. При това със сериозни материални стойности, за моралните да не говорим.

Ние можем много добре да приобщим нашите роми, особено тези, които все пак имат желание. Най-големият враг на интегрирането са циганските босове, които играят политическо-икономически кадрил с големите ни партии. Така покровителствани ромските "барони и барончета" насила държат в невежество, бедност и с ниско образование своите подопечни.

Най-грозното е насилственото даване на заеми от циганите-лихвари. После нещастните опиянчени или дори трезви родители, за да се издължат, пращат малолетните си дъщери /вече и синове/ да проституират.

Но най-главният виновник за неосъществената и в момента неосъществимата интеграция на циганите е самата Европа, самият ЕС. Норвегия не е членка на западното /разбойническо/ братство, но тя първа експулсира още преди 10-15 години всички роми, които се бяха озовали там. Нали уж са хуманни общества и са грижовни и толерантни към човешките неволи.

Още по-ярък е скорошният пример на Италия. Те, италианците, носителите на най-древната еврокултура ще променят законите си, за да гонят най-вече румънски, но и родни нашенски. Нека българските читатели знаят, че една от основните тези, с които Силвио Берлускони спечели парламентарните избори преди месец време, беше точно твърдото му намерение да изгонва като премиер всеки "мургав" румънец, който престъпва законите или пребивава незаконно в "ботуша".

В италианската преса ежедневно се появяваха материали за престъпления на румънски роми - кражби, джебчийства, грабежи, проституция, склоняване на малолетни към просия и всички дотук изброени прегрешения. Върхът на италианската журналистическа ярост беше случката с изнасилената и убита от ром-румънец млада жена.

Защо обаче, пита националистБг.ком, италианското общество не интегрира ромите? Защо ги връща като опакована стока в нас и в северната ни съседка?

Особено "учудване" в нас предизвика поведението на Ирландия. Самата нейна нация ни е възхищавала с тежката си борба срещу английските поробители, варварски измъчвали страната векове. Ирландците най-добре знаят какво е свобода, човешко достойнство, толерантност. Защо обаче наследниците на Джонатан Суифт и Майкъл Колинс /нещо като техният Левски/ яростно се обявяват против румънските цигани и също ще гласуват закони за експулсирането им. В местната преса постоянно се нижат статии за стотици кражби, просия, грабежи, бандитизъм и пр. на ромите от Румъния. Ирландците обаче не се заемат с превъзпитаването им, макар че доста от циганите са прекарали повече време в държавата им, отколкото в "родната" си Румъния.

Не, просто ирландското "общество" в абсолютното си мнозинство държи да изгони мургавите европейци обратно. Сигурно статии за нашите цигани ще се появят съвсем скоро.

Е, господа европейци, къде ви е толерантността, на която искате нас да научите? Нали Христос казва, че няма ученик по-горе от Учителя си? На какво ще ни научите, освен да работим, а цяло едно племе, благодарение на вас, да смуче народните ни материални и по-малко духовни достояния.

Молим ви, помогнете ни да интегрираме нашите цигани, вземете малко от тях, покажете ни как става, че и ние да научим нещо от вас. Не само да крадем с "инвестиции" от енергиен, мобилен или воден характер България.

Май на това ви е научило някакво племе, ама ние искаме да живеем честно и да не бъдем нито под турско, нито под ционистко, нито под циганско и каквото и да е евроатлантическо робство.

2008 г
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Българка     Дата: 2017-07-11 14:02:42    
Мамичката им миризлива циганска!
Тези паразити ни се качиха на главите.
Онзи ден една мангалка ми се изплю в лицето, защото с жената в автобуса употребихме думата ЦИГАНИ. Ами какви са тези гниди?
Че и претенции имат.
Повечето хора са овце и не реаг.ират на нищо

2. Потребител: Българка     Дата: 2017-07-11 14:04:07    
Да ни направят държава и да серат ако искат на улиците.
Повече не трябва да им търпим циганиите.