Прегледи: 3694 - Коментари: 11
Ядрената лудост на Израел

Ядрената лудост на Израел

Трудно е да се каже коя подред ядрена сила в света е еврейската държава.

Официалната подредба е: Русия, САЩ, Китай, Великобритания, Франция, Пакистан, Индия.
7 държави, които разполагат с водородни и атомни бомби, са твърде множко за малката ни планета. Наистина, тя може да се разцепи от някой случаен метеорит в близките 1-2 мил г. Или 50 да са - да си спомним дупката на Мексиканския залив, причинена от огромно космическо тяло. След което изчезват динозаврите.

Сега обаче, пред човечеството стои острият проблем с Израел. Ние от националистБг.ком подчертаваме, че не иранската ядрена програма, която е очевидно мирна, а параноята на еврейския "елит" е опасност № 1 за човечеството. Тези дни политическият лидер на Израел Ехуд Олмерт заяви: "Никое правителство на Израел няма да допусне Иран да се сдобие с ядрено оръжие."

Преди да стане държавен секретар на САЩ, еврейката Хилъри Клинтън също се изцепи: "Ние ще унищожим Иран, ако нападне Израел."
Откъде накъде госпожата рогоноска говори от името на САЩ, че ще застанат на страната на юдейската република, не е ясно само за незапознати и непосветени. Откъде следва, че Иран са международен нарушител, след като точно еврейските правителства са световни рекордьори по неспазени Резолюции и Решения на ООН. Но нека да започнем поред ядрената история и свързаната с нея политика на ерзацдържавата Израел.

През 80-те години широка известност придоби ядрения скандал около еврейското правителство. Един хуманист и човеколюбец евреин - Вануну - оповести във Великобритания, че Израел не само притежава ядрена бомба, а има много такива и продължава упорито да се въоръжава в тази посока.

Обогатяването на урана и създаването на атомните бомби става в дълбоки подземия в пустинята Негев, която впрочем е незаконно отнета от арабите. За което има документи на ООН. Но с кой ли документ на ООН се е съобразявала и 1 % юдейската страна? При самото отвличане от агенти на МОСАД, израелският атомен инженер, пряк участник в създаването на еврейската атомна бомба - написа на стъклото на микробуса с огледални букви своето име. По-късно, правителството на Израел го освободи от затвора, след около 15 г, но му забрани да говори за държавните тайни. Той не се оказа послушен и наново повтори старите си обвинения. Естествено, не може да е научил в затвора, докъде са напреднали сънародниците му в ядреното въоръжаване.

Като знаем че всеки почти американец от еврейски произход помага на Израел, като повтаряме/припомняме престъпното изявление на г-жа Клинтън - естествено е, че в научния екип, който изработва ядрените бомби на Израел да имат пълна яснота за достиженията на САЩ в ядрената област. Значи - като нищо имат и водородни ядрени "единици". Да добавим - държавата Израел ползва информация от американските космически спътници. Да си припомним за спора около Соломон Паси. Когато стана ясно, че всички български телекомуникационни връзки се осъществяват с посредничеството на американска фирма. Коя българска тайна не знаят в САЩ оттогава? Само, която не са поискали.

В нашата класация за ядрена мощ престъпното правителство на Израел е на 3-то или 4-то място. Около Китай. Наистина, китайският икономически бум е на първо място и военно-технологичен. Но не само еврейката Хилъри, а стотици и вероятно хиляди еврейски ядрени изследователи в САЩ подпомагат човекоубийственото въоръжаване на съвременна Юдея. Ядреният потенциал на Израел е в състояние не само да бомбардира и унищожи Техеран, а и целия арабски свят. Разбира се, атомните и водородните удари ще се осъществят така, че да не "засегнат флората и фауната" на еврейската държава. Макар че Израел е толкова малка по площ, че дори микроскопическа грешка може не само да я засегне, но и зарази смъртоносно.

Впрочем, това е причина № 1 еврейските правителства да не отстъпват територии на палестинците. Въпреки всички официални Решения на ООН. Което показва още веднъж античовешката наглост на юдейската политика. Да припомним - според еврейските първенци, всички освен техния народ са "гоя" - от гуано, /индоевропейска дума - на български - говно/, изпражнения. По тази "еврейска" логика, те могат да избият човечеството, защото не смятат хората за хора. И внушават на наивниците - колко лоши са арабите. Какви терористи са. Премълчават, че създателят на теорията на тероризма е евреинът Теодор Херцел. Който и съдава ционизма - еврейския фашизъм. С основен постулат - че своята държава юдеите ще създадат с терор. Който сега е официалната държавна политика на Израел.

Тук основният въпрос е: Не защо САЩ или Англия допускат Израел да има ядрено въоръжение. А защо Иран да няма при това положение. Имаме международен казус: Правителството на еврейската държава трябва да унищожи всичкото притежавано от нея ядрено оръжие. Щом не спазва международните закони - всяка друга държава има това право при прецедент. Още повече, че Русия строи АЕЦ "Бушер" в Иран. Която е 100 % за мирни цели.

За голямо съжаление на юдейските първенци, създателят на пакистанската ядрена бомба е ислямист и антиционист. Наскоро в печата се промъкнаха /знаем за световния ционистки контрол над "свободната" преса/ изявления на еврейски лидери, че готвят отвличането на инж Кан, горепосочения ислямист и ядрен учен. Ама почти всеки умен евреин, си е малко прост - пакистанецът е обучил десетки, ако не стотици специалисти. Иранци и пакистанци освен че са съседни страни, говорят на сродни езици и са мюсюлмани. Немалка част - фанатични. Е как евреите в САЩ ще са съсъздатели на еврейска атомна бомба, а пакистанци - да не са на иранската? Абе, ционистка простотия. Вместо да следват пътя на благородните евреи.

Най-лошата новина не само за еврейските първенци, а за всички хора по света е ужасяваща. Вече атомна бомба може да се създаде при лабораторни условия. Това ще рече - в едно средно голямо подземие може да се инсталират центрофуги и за около 4-5 г да се произведе достатъчно обогатен уран. Колко му е с едно самолетче да хвърлят по една бомбичка над Ню Йорк и Лос Анжелис. Или Чикаго. Или Хюстън. Или над столицата на СиЕнЕн и световната дезинформация - Атланта. Защото я Хилъри Клинтън е заповядала атомна бомбардировка над Техеран - я 4-5 ислямски инженери да са го извършили над няколко американски мегаполиса. Милиони за милиони. Зъб за зъб, око - за око. Вехт завет.

И причината за това ще е много проста - еврейската ядрена параноя. Която е пряк резултат от единствения жив фашизъм днес, при това превърнат в официална политика на ерзацдържавата Израел - ционизма. Тези самозабравили се евреи са пред прага заради миризливите си задни части, да причинят гибелта на цялото човечество.

И накрая - не целият еврейски народ е виновен. Името на инженера-евреин, оповестил ядреното битие на Израел ще остане със златни букви в човешката история. Още милиони евреи са човеци и не желаят да смятат хората за "тор". Но мегаломанско-зверското мислене на юдейското правителство и "световните" юдейски "първенци", ще доведе до беди най-вече за обикновените евреи. Дано да не унищожи и еврейския народ. Към което го водят и сегашните му лидери.

И на поредните ционистки парламентарни избори в Израел - днес!


2009 г
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Марчо Марчев     Дата: 2009-02-10 21:59:17    
Статията ми хареса. Доста смела и обективна. Трябва още по-фактологична и с повече цифри да са статиите. Нещата са още по-зле.

2. Потребител: егасимус     Дата: 2009-02-11 12:01:37    
динозаврите са ги изяли мравките

3. Потребител: не е по темата     Дата: 2009-02-11 21:39:04    
Тракийски език
от Уикипедия, свободната енциклопедия (можете да редактирате и подобрите тази статия веднага)

Тракийският език е бил индоевропейски език, говорен от древните траки. Вероятно е принадлежал към източния индоевропейски дял, т.нар. сатем езици.Съдържание [скриване]
1 Класификация
2 Географско разпространение
3 Речников запас
4 Външни препратки


Класификация [редактиране]

Тъй като е мъртъв език и не е оставил никаква литература, тракийският език е непроучен и сравнително непознат на науката. При все това множество думи могат да бъдат открити в открити надписи по украшения, сгради или монети. Други думи биват възстановени по топоними.

Различна принадлежност е била приписвана на тракийския език. Счита се, че е бил близък с дакийския, който често е определян като северен тракийски диалект. Също се предполага близост с фригийския език, който според някои учени е езикът на тракийски племена, които са мигрирали в Анатолия. Подобни взаимовръзки са много трудни за доказване, тъй като всички споменати езици са мъртви и малък брой думи от тях са оцелели до днес.

Предполага се, че тракийският е свързан с арменския език и с албанския език, който по-често е квалифициран като наследник на древния илирийски език, съседен на тракийския. Но и арменски, и албански значително са се развивали през вековете и днес всяка прилика с тракийския би била трудно откриваема.

4. Потребител: Най-важното     Дата: 2009-02-12 00:21:01    
То каква е разликата между САЩ, Русия и Израел? Няма такава.

5. Потребител: Чорбаджи Нено     Дата: 2009-02-17 23:09:13    
Много смела статия, която се опира на написани, но позабравени факти. Но кой цели да бъдат забравени?
Очертава се още една ядрена държава - Иран. Не се знае какво следва тогава.

6. Потребител: ВЛАД ЦЕПЕЩ     Дата: 2009-02-19 08:16:11    
Страхотна статия,поздравявам ви! Така е,еврейската(ционистка)политика ще е до скоро.Искат всички,,гои,,да са им роби.Нарочно измислиха холокоста за да може после цял свят да ги съжалява.Е все с този номер ли? Стига де!Искам да ги питам нещо:Абе чифути след като мислите ядрени бомби за унищожение на човечеството,после кой ще работи за да ви издържа вас и цялата държава Израел.Сега ви е добре ,цял свят работи за вас,ами тогава?Простаци! България над всичко!

7. Потребител: Димитър     Дата: 2009-03-12 14:37:54    
Е, добре, ама не разбрах защо сте поставили РУСИЯ НА ПЪРВО МЯСТО В СПИСЪКА?! ПРОЕКТА "МАНХАТЪН" ДА НЕ БИ ДА Е НА СТАЛИН?

8. Потребител: Къш-къш     Дата: 2009-03-19 16:32:03    
Нямам никакво намерение да споря с автора на статията. Но Не е вероятно Израел да има по-мощни ядрени запаси от Китай, Виликобритания и Франция. По всяка вероятност евреите имат толкова атомни бомби, колкото да спрат едно мощно арабско-ислямско нападение. Другото е тенденциозни твърдения.
Естествено, не е допустимо Израел да има и 1 ядрена бомба, но преувеличенията в статията са очевидни.

9. Потребител: azaz     Дата: 2010-04-15 21:57:17    
ьюьюью

10. Потребител: Изследовател     Дата: 2010-04-27 01:15:12    
Името на евреина, който разкри атомната бомба на Израел е Мордехай Вануну. Мерси

11. Потребител: по темата     Дата: 2010-10-17 22:34:00    
Израел ще царува !!!