Прегледи: 2150 - Коментари: 0
Браво! Браво! Браво, Ирландия!

Браво! Браво! Браво, Ирландия!

Непокорните ирландци отхвърлиха европейското робство!

Въпреки гигантската ционистка манипулация, въпреки крокодилските сълзи на международни олигарси и олигархо-кримиикономисти гордият и независим народ на Република Ейре не прие позорното лишаване от национална свобода и самобитност. Резултатите отхвърлиха всички прогнози на социологическите агенции - 58 % от гражданите казаха твърдо "НЕ!" на Лисабонския договор.

Впрочем, не е ясно дали въобще вече каквито и да е институции в Евросъюза са легитимни и законни! След подобните анатемосвания на ЕС от народите на Франция и Холандия според редица международни експерти по Международно и Конституционно право не е законен и легитимен самият Европейски съюз.

Що се отнася до прогнозите, смешни могат да бъдат не само българските поръчкови социологически агенции. Няколко месеца подред всички агенции в Ирландия даваха преднина от 7 дори 15 % в полза на поддръжниците на "европейската идея". Впрочем, ако попитате 99 % от европейците няма да ви кажат нито един "елемент" от тази "идейка". Но всеки нормален европеец ще ви каже без съмнения и колебания, че от "обединена" Европа печелят само богатите, а средните и бедните, тоест 80 % от нормалните граждани губят.

Особено ще ми бъде приятно да срещна нашата министърка по европейските въпроси г-жа Гергана Грънчарова. Тя дали мисли като българка, още по-малко като героинята Гергана от "Извора на Белоногата"? В поне два разговора усетих, разбрах и се убедих, че симпатично-красивата експомощничка на Соломон Паси вече не смята българите за отделен народ. Тя почти ме обвини, че не мисля като европеец.

Ами точно такива като мене са мнозинството в народите на ЕС - резултатите от референдумите против ЕС във Франция, Холандия, а сега и в Ирландия показват, че истинските европейци не са хамави да изберат световните олигарси пред националната независимост, традиции и сигурност. Сигурен съм, че гордите елини също ще отхвърлят Лисабонския договор. Според нас, желанието на новите господари на Европа да направят безлични и жалки отделните нации и държави са точно антиевропейското гнило лого на Стария континент.

Да не говорим, че работливите, свободолюбиви и непреклонни ирландци не искат да работят за забогатяването на вековните си поробители - англичаните! Даже, за да възвърнат полуунищожената си от британските колонизатори самобитност, вече отхвърлят все повече английския език и се връщат към стародавния си келтско-ирландски език. Печатат нови книги и препечатват старите, почти изгорени в анадолско-хитлеристки стил от англичаните писмена на старите си келтски поети, писатели, книжовници.

Браво, ирландци!
Потребител:


Коментар: