Прегледи: 3576 - Коментари: 2
Съвременен фашизъм

Съвременен фашизъм

Съвременен фашизъм

Атаките на военната машина на Израел над мирни хора в палестинската територия Газа до този момент са довели до смъртта на поне 200 мирни жители.

Снимка: РодинаБг.ком

Повечето от тях са деца, жени и възрастни хора. Това не е нито първата, нито последната фашистка проява на ерзац държавата Израел. Още от времето на фараоните и преди това идеологията на юдеите е определяла останалите хора като второ качество. Както са написали техните мъдреци в "Тайните протоколи" : гоя=гуано. Което без извинение означава изпражнения. А евреите - като хора, които могат и трябва да владеят над останалите народи. Да вземат от тях жените и девойките им, богатствата им, труда им.

За сметка на това наследниците на Авраам, Яков и подлецът Йосиф винаги са се описвали и представяли като жертва. На арамейци, даже на братята си Исмаил и Исав, на египтяни, елини, римляни, испанци, руси, австрийци, германци, араби, че даже и на българи! Боже опази от ционистка благодарност - За това че Русия ги спаси от Хитлер, те поискаха да я разделят на 3 части и да я унищожат.

И до днес не престават претенциите на някакви уж измъчени от германците евреи за пари. Май само от това се интересуват хората?, които се /само/представят за единствения Божи народ?

Защо започнаха бомбардировките над Газа? Защото палестинците не искат родните им земи да са под фашистко=ционистко робство. Теодор Херцел, създателят и разпространителят на ционизма е оповестил в края на ХІХ и началото на ХХ век своята официална доктрина. Една от нейните основни идеи е тероризмът. Чрез терор, пише Херцел, ние ще завземем своите земи. И затова тероризмът е официалната държавна политика на единствената фашистка дължава в съвременния свят - Израел.

Стената около юдеите е същата, каквато чехите искат да изградят срещу циганите. Но чехите са обявени за фашисти, а евреите - за жертви. По пътя на логиката или и евреите и чехите са фашисти - или и евреите и чехите са жертви. Защо Хитлер е направил за този "избран" народ камери? Явно са се сблъскали сродни идеологии.

Затова съдбата на Израел ще бъде по логика само една - целият свят, всички народи ще застанат като заклети врагове срещу тях. И ще се преборят за Освобождението си от ционизма. От самите евреи зависи не дали ще продължават да управляват=крадат=избиват=заразяват света, а дали изобщо ще оцелеят.

До последния юдеин, който смята останалите човеци за тор.


2008 г
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Д-р Херцел     Дата: 2008-12-28 16:57:48    
Чел си трудовете ми - значи - а? Струват ли за Балканите?

2. Потребител: Наблюдател     Дата: 2008-12-28 17:23:58    
Защо не обвиниха Израел в употреба на "непропорционална" сила? А жертвите вече не са над 200, а над 300 и убийствата на невинни палестинци продължават.
В същото време европейската "интелигенция" слуша Хендел и Бах и яде пържолки с броколки и камамбе...