Прегледи: 3691 - Коментари: 1
Жалките лъжи на английските медии

Жалките лъжи на английските медии

Нищо по-несериозно, манипулативно и неморално нещо няма на света от английската преса.

Една от основните нейни задачи е да подава информация какви недоразвите хора са българите. Такава антибългарска статия излезе тези дни в "Гардиън".

Всеки българин може да съди изданието заради обиди на етническа основа. А ние да припомним как англичаните Пол Фрийман и Майкъл Шийлдс под алкохолно и наркотично опиянение с ножове и камъни претрепват и убиват невинн млади хора в България.

По времето на Тато всички престъпни британски вестници, тв канали и радиостанции излъчваха от аналните си публицистични отверстия лъжи за България. Лайтмотивът им беше, че в България 99 % от хората тънат в мизерия, а и че същите тези хора 99 % желаят демокрация.

Истината е, че българският народ 3 пъти гласува за връщането на комунизма - на 10 юни 1990 г, на 18 декември 1994 и след това на местните избори на 29 октомври 1995 г. Разбира се, БСП в немалката ръководна си част вече се бе продала на ЦРУ и Запада, но отде да знае простият редови комунист, че шефовете му са акрани с дявола. Що се отнася до мизерията, през 1988 г България беше на 27 място по жизнени показатели - собствено жилище, сигурност, трудова заетост, социална сигурност и осигуреност, почивка. Например през 1988 г на почивка над 1 седмица са били 4 500 000 български граждани, а през върховата костова 1998 г - по-малко от 450 000.

Неслучайно Китай, които не извършиха инфантилните глупости на Горбачов и смениха правилно комунизма с модерен национализъм до 10-15 г ще са Първа сила в света.

Думата ни е за всички смешни изяви на ББС, "Файненшъл таймс", "Индепендънт", "Дейли мирър", "Гардиън" и пр псевдозащитници на правдивата информация. Две явни лъжи бяха казани тези дни за Президента на Русия Владимир Путин. Всички печатни и електронни издания в "Обединеното" /чети: разединеното/ кралство твърдяха, че Володя има 40 млрд долара/евро в банки свои пари и че ще се жени за красавицата Алина Кабаева - олимпийска шампионка по художествена гимнастика.

За красавицата Карла Бруни се ожени евреинът Никола Саркози и вероятно тъкмо затова болната от слухове, асоциации и манипулации английска преса "ожени" консервативния и предвидим и в брака си руски Президент. Самата Кабаева отрече, че дори си е мислила за подобно нещо, а Путин дори не отговори на британските фекални слухове. НационалистБг.ком познава нрава на Владимир Владимирович и руската обстановка и затова предвижда, че Алина, за да отхвърли гадните английски слухове, най-много догодина ще се омъжи, но не и за Путин. Готови се и да се обзаложим, защото той е посветил живота си на Русия и оценява всяко свое действие като руско. Дори да е правил стотици пъти секс с г-ца Кабаева, в което се съмняваме, той ще демонстрира пълна съпружеска вярност към Людмила Путина, която си е нелошо женско издание.

По повод на 40-те милиарда, си спомням как западната преса твърдеше, че Русия произвеждала колкото Белгия. Ами как при тази мизерна руска икономика над 100 руски бизнесмена имат над $ 1 млрд долара, а над 10 - над 18 милиарда. При това глашатаят на икономическите капацитетни оценки + на мизерстваща Русия, Китай, Венецуела, Бразилия и пр. "Файненшъл таймс" оповести, че всички големи руски градове преживяват икономически разцвет.

Да припомним, че през последните 10 г същият този "Правдив" вестник информираше колко бедно и ужасно живеят руснаците, изнасяше покъртителни статистически данни за "мизерстващия" обикновен руснак, ограбван от самозабравилата се олигархия. Явно, че списвателите на "Файненшъл таймс" са гледали любимата си, изпадаща в криза Англия, когато са пишели статиите си за Русия. Такава умозрително-миришеща е и позицията на газетата за 40-те милиарда на Путин. Ние ще я назовем 40 милиардна лъжа и ако уголемим числото, няма да сбъркаме.

Кучетата си лаят, керванът си върви.
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: mb76475     Дата: 2013-12-05 18:28:11    
Българската нация е малка от бели хора извънземна защото неяният ген е дал стотици изобретения включитено и компютъра. Англиската нация е нищо пвече от един атлантически остров който търсейки пазари се е добрал до ниско развити култури и е използувал техните богатства. Когато на света е имало Римска Империя е имало и Българска Държава а в Англия е диви племена ! Кои са хлебарките то се вижда ,погледнете в Английската история и ще видите кои като хлебарки ограбват всяка нация ! Сега светът се промени ние ще се ползуваме от тях !