Прегледи: 2852 - Коментари: 0
КОСОВО И БЪЛГАРИЯ

КОСОВО  И  БЪЛГАРИЯ

Най-после няколко военнопрестъпника, които управляват Косово, обявиха неговата независимост.

Ражда се един тумор в центъра на християнска Европа. Тумор политически злокачествен, тумор криминален, религиозно нетърпим, фанатизиран, фундаменталистки и разбира се, проамерикански, антиевропейски, антихристиянски и антиславянски - 100 % антибългарски.

Анализът на събитията е еднозначен - горят християнски църкви, насилствено, полунасилствено или прикрито насилствено гонят християните. По същия начин ДПС постъпва с българите в Момчилград и Крумовград, Руен и Исперих, Омуртаг и Ардино - навсякъде, където турците са "малцинство", тоест, където мажоритарните изборни резултати на протурската партия й позволява да управлява.

Притворството на терориста Хашим Тачи, под чието ръководство са избивани десетки сръбски семейства и даже децата в люлките им не може да излъже никого. Няма да има никаква етническа и религиозна толерантност, практически всички неалбанци няма да имат работа /работещите ще са само цинична реклама на режима/.

За сърбите това ще е тежък урок. Да си спомнят как с благословията на Запада, начело с Англия и нейното варварско поведение срещу ни - те изгонваха българите от Югославия, как не проявиха братска славянска солидарност, как преследваха българите в Македония, как вероломно ни нападнаха през 1885 г. Тогава големият български поет Иван Вазов прощава на сръбския народ.

Българските националисти разбират жестокия замисъл на САЩ и техните подлоги от Англия - следва независимост на Западна Македония, асимилациа на сърбите в Хърватска и Босна, вълнения в България и независима турска мюсюлманска държава, която пък ще погълне цяла България. Това е зловещият сценарий, който САЩ и ционисткият фашизъм са ни приготвили.

Няма да забравя, когато един от невзрачните щатски посланици у нас посети Видин и Добрич. В двата града "Негово превъзходителство" не се срещна с българи - нито с интелигенцията, нито с бизнесмени, нито с местните власти. Във Видин и Добрич се е срещал само с ромите - на брега на Дунава е обещал ромска телевизия, вестник и пари, а в Добруджа е призовал ромите да станат повече и да гласуват за свои ромски кандидати - само чрез властта можело да защитят правата си.

Косово, със своето славянско окончание е пример за американската цинична, жестока политика и предупреждение, че точно това САЩ искат да направят и с България.
Потребител:


Коментар: