Прегледи: 2672 - Коментари: 2
Циониската омраза като стратегическо самоубийство

Циониската омраза като стратегическо самоубийство

Не е тайна, че един от стратезите на американската "световна" политика беше Збигнев Бжежински.
/На долната снимка: Май изоставените САЩ/

Някои ционисти отново се надяват, той да е най-съветникът на Барак Хюсеин Обама във външните дела на Америка. Натискът е силен, както обикновено еврейското лоби в САЩ действа с пари, ухажвания, заплахи и с всички известни мръсотии на дипломацията.
Да не забравяме обаче, че първият президент евреин на САЩ - Ейбръхъм Линкълн беше убит от недоволни от неговата победа.

Ние - за изненада на недоброжелателните от нашите читатели - нямаме нищо против евреинът от полски произход Збигнев Бжежински /славянски език - Брезински/ да оглави даже и външното министерство, въпреки напредналото си ЕГН. Нашите спомени са сладко-приятни за стратега с леко-зачервено лице. В стремежа си да помогне на САЩ в борбата с омразния му /на човека със славянската фамилия Брезински/ СССР, полският евреин реши, че трябва да скара северния и източния колоси - СССР и Китай. Бяха пуснати агентите на ЦРУ /голяма част от тях ционисти или възпитаници на тези централи/, за да предизвикат териториален спор между враговете им. Самият Збигнев нееднократно посети Пекин, среща се с Мао, вдовицата му, Дън Сяопин и кого ли не, за да ги убеди в 3 неща:

1.САЩ са приятели на Китай

2.СССР са враг на Китай

3.САЩ ще помагат на Китай в борбата им с врага СССР

Стратегът Бжежински, без съмнение, постигна сериозни резултати - обтегнаха се докрай отношенията на двете екс?комунистически държави, Китай започна бурен икономически възход, СССР загуби доста съюзници в Азия, където стъпи Китай. Без съмнение, Збигнев се ръководеше от остра, понякога дори неовладяна омраза към СССР, не толкова към комунизма. Ако не беше така - защо той се грижеше за доброполучието на Китай? Омразата на евреина се виждаше и в статиите му, и в изказванията по телевизиите. Той искаше и вярваше, че СССР и Русия ще бъдат унищожени. Или отслабени дотолкова, че САЩ ще диктуват всичко по света. Някои са се надявали, че ционизмът ще диктува всичко по света.

На пръв поглед, поне така изглеждаше през последните 20 г, мечтите на мразещия се сбъднаха. Но не щеш ли, крайният резултат - такъв, какъвто е в момента, и такъв, какъвто ще бъде дори в бързопроменящия се свят поне още 50 г - е крайно отрицателен за САЩ, респективно за Запада и ционизма. След ерата/доктрината Дън Сяопин в Китай, той е на път да стане икономика № 1 в света. Без да смятаме рецесията в САЩ, възходът на китайците, особено във високите технологии е толкова голям и мощен, че английският министър на образованието възкликна преди 3-4 г: Китай ще ни помете с високотехнологичното си, евтино заплатено производство.

След манипулираните от ЦРУ/ционизма Горбачов и Елцин в ексСССР, т.е. в Русия, дойде ерата Путин. Той пък размаза агентите на ЦРУ в страната си /все пак е бил от КГБ/, но най-важното - създаде икономически бум. За пръв път в своята история руснаците живеят по-богато от нас българите, че и по-добре от поляци и унгарци - нещо немислимо преди дори 10 г. И обикновеният руснак става все по-богат, което пък донася до по-висока и модерна високотехнологична производителност. А този процес е вече необратим. На фона на затъващите в дългове, безработица, фалити и срутване на цели икономически отрасли САЩ - Русия и Китай изглеждат като млади, но зрели лъвове - срещу престарелия доскорошен шеф-лъв на прайда - САЩ. А и прайдът - Западът, чрез Италия, Германия, Австралия, Испания, Канада - се изтегля от Ирак, че и от Афганистан и не ще да се подчинява на чичо Сам /идва от Самуел - типично хазарско име/.

Но така е - още от древна Елада, от времето на Софокъл и Аристотел е известно, че омразата, гневът са лош съветник. И понеже е известно, че елините са нелюбими от 3 хиляди години на евреите, дори можем да си помислим, че на "стратега" Бжежински не му е било известно до какво води омразата.

Ами ще му кажем - тя е плебейско чувство и ще заведе неговите любими САЩ и Израел точно там, в плебса. Освен, ако на американците най-после не им дойде акълът. Ама техния си, а не на ционистките им стратези. Чието високомерие събори и двете им кули, и икономиката им, че и морала им. И ако кулите и икономиката могат да се възстановят, разгроменият им морал не ги води до нищо добро.

Както до кривата круша ги закара доктрината Бжежински!
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Не се надявай!     Дата: 2008-11-08 13:52:35    
Гадно комунистче, не се надявай, че ще вземете реванш. След избирането на Барак Обама Америка е с нова енергия и ново лице. Демокрацията е с неподозирани за тебе сили. Пей си глупостите и завиждай, скърцай със зъби от яд.

2. Потребител: абе     Дата: 2014-07-10 21:34:27    
той Путин е еврейн, кви ги плещи автора на статията, капиталите ако не са в САЩ ще са в Русия или Китай, навсякъде се управляват от еврей, а пък такива пишман драскачи само се пънат, само да не се наакат