Прегледи: 8218 - Коментари: 3
Варна с най-модерния Административен съд на Балканите

Варна с най-модерния Административен съд на Балканите

Само за 11 мил лв /без ДДС и за обзавеждане/ Варна се сдоби с 8-етажна свръхмодерна сграда за Административен съд.

В нея ще работят 105 служители /забелязахме най-вече симпатични млади жени/, от които 35 съдии. Съдът разполага с 4 заседателни зали, вкл за секретни дела, разгънатата площ е 1395 кв м, като сградата разполага със собствена система за приемане на спътниково излъчване. Деловодството на партера е с широко стъкло, така че посетителите да виждат и когото искат и какво се прави в момента /не/за тях.

На входа има щателно пребъркване, ако носиш нещо метално /националистБг.ком/ лично се убеди, защото 5 мин ме претърсваха, докато накрая намериха кутийката ми за очила, след което рентгенът не пищеше/ - няма влизане. Може би трябва една указателна табела с информация за различните зали и местоположение на основните шефове, но е съдебно-прекрасно, че в Североизточна България административните дела ще се разглеждат в такава приятна, че дори и луксозна обстановка за нашите настоящи по-беднички условия.

На тържеството присъстваха Министърът на правосъдието - варненката Миглена Тачева, шефът на ВАС Константин Пенчев, депутатът и юристът Борислав Ралчев, кметът, членове на ВСС и всички почти видни варненски съдии. Г-жа Тачева философски оповести преди да среже лентата, че "в нова сграда се влиза без стари грехове". А характерно говорещият г-н Пенчев се измаха, че като махнат по 5-6 съдии от областните градове, ще се усети разликата. Намекът беше, че навсякъде в България има мърша и маскари, но революционното време в съдебната ни система ще изхвърли тези, които Европа препоръчва и които пречат на истинската гражданственост и почтеност в лоното на Темида. А "новата къща" се намира точно до бившия ресторант "Акациите", на гърба на Морското училище, срещу бившата Курортна поликлиника.

Що се отнася до Анелия Цветкова, която май беше заловена с май 10 хил лв подкуп по служба, нищо не се знае дали няма да я оправдаят и тя да се върне на бял кон на шефското си място във Варненския административен съд. Иначе при сегашния конкурс за фаворит се смята сегашната и.д Тинка Косева. Тя май ще се наслаждава/кефи/радва на хубавата сграда най-много от всички варненци. Макар че целият състав на варненския административен съд да е на страната на обвинената Цветкова, а най-активно я подкрепя точно г-жа Косева. На такова мнение са практически всички варненски журналисти, особено запознатите с тъмните дебри на варненската съдебна система.

Иначе очакваме на мястото на стария КАТ, зад Централна поща до 3 г да се изстърчи 11-етажната варненска Съдебна палата, която, ако изглежда както новопостроената сграда на Варненския административен съд, ще направи града ни още по-красив, удобен и модерен - и в архитектурата на съдебните ни дела. НационалистБг.ком истински е удовлетворен от всичко, което видя - условията, помещенията, контрола, младите симпатично-услужливи лица, защото България трябва да се модернизира и разхубавява.

А не да дегенерира, обеднява и се превръща в задника на ЕС, който това и иска.

2008 г
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: кефещ се читател     Дата: 2008-12-17 20:59:33    
какъв журналист ,какъв примитивен език-наслаждава,кефи ,радва-господи какъв "богат" речник-на бачкер от ромски произход-иначе се титулува като журналист запознат с дебрите, а въобще не е в час

2. Потребител: Любомир Великов Неделчев     Дата: 2009-10-29 08:48:56    
В ТОЗИ СЪД СКРИХА ЖАЛБАТА МИ СРЕЩУ Д.Р.А.18000.2008 ПОДАДЕНА НА 16.05.08г с вх.номер 7564 .

3. Потребител: Любомир Великов Неделчев     Дата: 2009-10-29 09:11:45    
Спешно търся некоромпиран,независим,имащ хъс да се пребори с корумпирани съдии,продажни адвокати,прокурори и административни служители унищожаващи документи за да укрият организирани престъплехия срещу мен и хора дръзнали да кажат истината.Търся до 5(пет) адвоката и ще им дам 50% от полученото обезщетение. Искът ми ще бъде за 100 000 000 (сто милиона евро за да се изселя от тази държава превърнала се в концлагер за мен . Телефон за връзка 0 885 215 874 .а адресът ми е гр. Русе ул."Д.Дебелянов" 74 вх.б(таванска стая)ж.к.Автоимпекс 2 .ПОМОГНЕТЕ МИ. ЩЕ МЕ ОСЪДЯТ ИЛИ ЩЕ МЕ ВКАРАТ В ЛУДНИЦАТА(ТОВА СА ЦИТИРАНИ ПРОКУРОРИ И СЛУЖИТЕЛИ НА Н.А.П.)