Прегледи: 2088 - Коментари: 1
В САЩ победи Расизмът

В САЩ победи Расизмът

В САЩ победи Расизмът

Изборите за Президент в страната на "демокрацията" се превърнаха в един долнопробен расистки фарс. Не прибавям политически, защото в надпреварата най-малко имаше качествена и философска държавнотворна философия. /На снимката - героинята-певачка от Ю-туб, която почти наклони везните в полза на Обама!/ На практика изборите бяха една показна акция на популизма и безброй попилени пари. Които можеха да изхранят две Африки за цяла година. Речите на двамата кандидати бяха бисери на американското високо/най-понижено самочувствие. След като САЩ имаха пълната власт над света /поднесена им от идиотското недоразумение Горбачов/ и след като доказаха, че нямат нито икономическата, нито военната, нито моралната, нито дипломатическата компетентност да го управляват! САЩ се провалиха навсякъде, а сега вече се настройват на републиканци и демократи - с лайтмотива "Вие републиканците/съотв. демократите сте Виновните!"

Резултатите от гласовете на малцинствата са решаващи за изхода на ужбитката за Управленец № 1 на Разединените американски щати:

За двойките Маккейн/Пелин и Обама/Байдън гласуваха съответно:
белите: 55 % за белия републиканец
негрите: 96 % за матовия им сънародник
латиноамериканците: 57 % за носещия в кръвта си и отгледан от втори баща от монголоидната раса Барак Хюсеин Обама!

Тази зловеща статистика отхвърля всички тези, че в САЩ има расова и етническа толерантност. Особено, що се отнася до "афроамериканците". Те оповестиха чрез неправителствени организации, техни значими обществено лидери и изявени личности, чрез работнически и професионални общности, че неизбирането на черно-цветнокожия /майка - бяла, баща - от Кения - страната, откъдето произхожда Човекът, но страната с расистки антибели и антианглийски настроения и прояви + наличие на мюсюлмански групи - антиамерикански патриоти=терористи срещу израелското посолство/ кандидат за Президент - ще го приемат като проява на Расизъм от страна на бялото по-"коренно" обаче спрямо тях население. Етнически-расовото еднозначно гласуване на черното население на САЩ може да означава само 2 неща - поотделно или като цяло:

1.Че не смятат управлението на досегашните бели президенти като добро за тяхната расова общност

2.И/или че те не искат някой друг да ги управлява, освен техен еднорасов събрат.

Полуаргументите, че вицето Джо Байдън е "бледолик" /както биха се изразили 5-те % индианци, неизбити от белите заселници - още една кървава - историческа расистка Демонстрация на американската ЛъжеДемокрация/ са само летящ тополов цвят - толкова символични са правата на вицепрезидента. Освен някой пък бял расист да последва Ли Харви Осуалд, Джек Раби и веригата след тях, за да очистят Хюсеин Обама. Както ликвидираха за англосаксонско/арабско примитивно назидание Хюсеин - но Саддам. У + край когото така и не намериха оръжие за "масово поразяване".

То - да го кажем на висок глас - самото американско общество масово е поразено от предразсъдъци чрез масовите средства за информация /чети: манипулация/ . Никой в САЩ не си въобразява, че тези 55 % от белите са се примирили и приемат от сърце да ги ръководи нееднакворасов с тях Президент. Всичко това в САЩ е спотаено, не смее да излезе на повърхността, но от почти всички българи, които са били в САЩ, знаем, че е така. При това почти всички те твърдят, че афроамериканците са далеч по-нетърпими. /Справка - нашите цигани от "Овча купел", които викаха след малък инцидент на тълпи: "Смърт на българите!"/ Разбира се, разликите между САЩ и България са както между дявола и Бога. Над 200 години черните в "най-демократичната" страна са държани в робство от белите. В България е почти обратното - през турското робство циганите използвани като ръжен от турците, са избивали българи масово. За това пише и Ботев дори.


Сега всеки неуспех на Обамовата политика ще бъде иронизиран и възприеман с полуприкрит присмех от недоволните бели. Обратното - "другоцветните" масово ще навират като отговор успехите /на иначе способния сенатор от Илинойс/, но не като общоамерикански, а като само техни си!

Затова смешни са и приказките на еврейския лидер Ехуд Олмерт, че в САЩ са изживели расовите си предразсъдъци. Дано да го направят - но са много-много далаче от това благородно състояние на духа. Пък и г-н Олмерт да обясни защо строят расистка стена срещу палестинците. Нали точно така я определиха сънародниците му в Чехия, когато чехите построиха също такава стена срещу местните крадливи цигани?

Поредният американски мит, че Барак Обама олицетворява единството и толерантността на американската нация? ще се спука като сапунен мехур. Реалността ще го опровергае. Икономическите разлики между бели и черни през последните 10-ина години не само не се заличават, но и се увеличават. Остава лошо положението на латиноамериканците - само преди няколко месеца те го демонстрираха милионно в Калифорния. Не се увеличава на практика % на афроамериканците, които завършват качествено висше образование или успяват в бизнеса финансово.

И все пак, изборът на Барак Хюсеин Обама е по-добър за САЩ. Те ще поумнеят в процеса на неговото управление не толкова етнически, колкото икономически. Защото светът няма да търпи една нация - пък била тя бяла, черна, хазарска или каквато и да е - да го краде, да е НАД ДРУГИТЕ!
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Българин от Чикаго     Дата: 2008-11-07 10:32:47    
Анализът е много точен, сякаш е от сърцето на Америка. Как са вдигнали тук нос негрите в Чикаго крепостта на Обама не ща да говоря. А и повечето бели тук не го щат. Дано да се провали иначе лошо се пише за всички нормални бели в Чикаго, че и в САЩ.