Прегледи: 3933 - Коментари: 3
Най-тъжната вечер на демокрацията

Най-тъжната вечер на демокрацията

Не мога да сдържа мъката си, обидата си, бунта на унизеното си достойнство.

Вчера вечерта от 18,00 във варненския Младежки дом се проведе една нагла демонстрация на националното предателство. Да изневериш на някого е най-големият грях и винаги най-сурово е бил осъждан и заклеймяван в историята на човечеството. Да измениш на един човек, на семейството си е страшно. Да измениш на идея е падение. Да измениш на Родината си е непростим грях, който ще те преследва и в гроба.

Юда, който предава Христос на еврейските първосвещеници и национални расисти Ханна и Каиафа, е поставен от Данте на най-ниското стъпало на грешниците в своя "Ад". Държавната измяна във всички незавладени от ционизма държави се наказва и до днес със смърт. Към предателството като към най-жесток и тежък човешки грях /в морален смисъл, по-жалък от убийството/, се отнасят практически всички хуманисти - Торквемада, Шекспир, Сервантес, Гьоте, Достоевски, Томас Ман, Ботев еt cetera, et cetera...

Няколко български фирми провеждаха разяснителна кампания за ОБРАЗОВАНИЕ В ЧУЖБИНА. На първо място се рекламираше висшето и средното образование в Обединеното /чети: Разединеното/ кралство, Ирландия, САЩ /необяснимо защо ги слагат чак трети, ако си мислим за духа на проамериканското гъзомийство/Канада, Дания, Холандия, Германия /, тук възмущението ни нараства - чак на седмо място най-мощната икономически и технологично страна в ЕС/, Франция, Испания, Италия и Швейцария.

Специалностите, по които можеше да се кандидатства, са по азбучен ред:
1.Архитектура
2.Естествени науки
3.Бизнес и мениджмънт
4.Компютърни науки
5.Драма и танци
6.Право
7.Медицина
8.Политически науки
9.Психология
10.Туризъм, транспорт и пътуване

Като изключим с известна условност специалността Бизнес и мениджмънт, българското висше и особено средно образование дават не по-малко знания и компетентности на студентите. /На снимката горе - националният ни средношколски отбор по математика, отново в тройката на поредната Олимпиада./

За мое голямо съжаление станах свидетел на ужасяваща, грозна, гротескна картина във фоайето на Младежкия дом - истинска блъсканица от ученици, студенти и техните нагло ръгащи се родители да влязат в залата, да изпреварят някой стоящ преди тях студент или колега-родител. Фоайето беше така претъпкано, че трябваше да излезе някой, за да влезе друг. По мои грубички пресмятания то събира около 150 максимум човека, а се бяха наблъскали поне 200. Около 700-800 посетиха чревото адово.

Тълпата, озверяла и жадна за майкопродавство, се беше събрала най-вече пред щанда, където висеше табела: "Висше образование в САЩ, Англия, Холандия". Там услужлива служителка, седнала зад масичка, обясняваше на заблудените, промити мозъци как по-лесно да се продадат на западните неоколонизатори. При това, българските родители ще трябва да плащат и пари, яко в зелено, за да могат западняците да печелят десетки години милиарди от най-подготвените български умове. Затъпяващият Запад, който имаше цялата световна икономическа, военна и политическа власт, доказа своята несъстоятелност - провали се тотално. Тъкмо затова той гледа да се спаси, като смуче кръвта - и в буквален смисъл, нашите деца ще раждат там и ще обезкървят майката си Родина - уменията, духовната сила на България.

Попитах 12 ученици, с един и същ въпрос: Не се ли притеснявате, че няма да учите в България, а в чужбина? Задавах въпроса съвсем неутрално, без да внушавам отговор, както правят подлите журналисти от "националните" медии. 11 от младите хора отговориха без всякакво колебание: "Не, не се притеснявам!" Само едно момиче от последните класове на І-ва Езикова гимназия /тя самата с английски език/ сподели, че не е решила твърдо.

При което двете й съученички бурно и спонтанно реагираха: "Не, ние сме решили твърдо - ще учим в чужбина!" Всички запитани бяха от водещите варненски средни училища - І, ІІ, ІІІ, ІV и V-та гимназии. Всъщност, с цялостните си отговори, с по-пълните си и уточнени изказвания, пак всички, с изключение на момичето от І-ва подчертаваха, че нe ги интересува особено и дори никак съдбата на България.

Впрочем, една учителка по български език и литература, от изявените, наистина заслужено във Варна - беше довела дъщеря си и разпитваше със страст къде е най-добре да изпрати щерка си. Как ли предава в часовете си Вазов, Ботев и Йовков, се запитах в недоумението си?

Но така ще е, когато българският "образователен" министър унижава учителството, с циничното си поведение да прави селски "седенки" с друг министър. Красиви, умни български момичета и момчета, ще работят срещу Отечеството си, възпитани от родители, които предпочитат цивилизационния "избор" на експровалилия се президент Петър Стоянов. Ще напуснат страната си, която не само ги е родила, а им е дала 13 вековната си духовна енергия.

Плачи, майко България, радвай се проклети ционистки гарване! Ще да загинат в развратните лапи на Западното консуматорско общество светли български, умове, сърца, души. Ще да загинат/потънат в западната дребнава алчност/ български юнаци и прекрасни наши самодиви, продали се на ограничени еснафи - англичани, евреи, холандци, французи... Нашите момчета ще слугуват и робуват на самодоволни широкотазести американки, швейцарки, датчанки...


А българските родители, които пращат/продават децата си в странство, ще стоят пред компютрите и ще чакат да звънне скайпът, за да чуят родните си деца на ВЕЧЕ развален български език. С ВЕЧЕ провалени и развалени душици, някога прекрасно-родни... Ще го чувстват и разбират майчините и бащините сърца, но път назад, надали, надали ще има.
Мракът, безплодието, жестокостта, безпътицата, предателството - обхванали България - са причинени от конкретни извършители. Те са и нашите родни олигарси, но има и още един адрес, който трябва да бъде наказан!

Без жалост, защото тя изтече вече от сърцата ни по нашите рожби в чужбина!


2008 г
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Анализатор     Дата: 2008-10-31 01:17:48    
Абе да ходят там и да видят истината с очите си. Разумните и отговорните се завръщат, робите остават.
Има и друго. Вече и у нас, и на запад босовете печелят, магаретата работят без пари.

2. Потребител: Реалист     Дата: 2008-11-19 18:03:23    
То тука отдавна няма държава, а само територия. Няма никакъв смисъл да се седи тука!

3. Потребител: Ж Марков     Дата: 2009-02-24 16:36:25    
Заради отцепродавци управници ,Господ ще ни накаже да сме без държава.Народът ни ще се скита по света немил-недраг.40 години няма да стигнат наш "Мойсей"да ни изведе от пустинята.Централноевропейската доктрина не включва България.Азиатската пък минава през мюсюлманството или през Сибир.Така,че къде сме ние.В Африка по палмите или...
Бог да ни е на помощ.Ако не си помогнем сами,никой няма да ни помогне