Прегледи: 2974 - Коментари: 1
Демокрацията е Убиец № 1

Демокрацията е Убиец № 1

Добре е, човек да чете статистически данни.

Макар че Фьодор Михайлович Достоевски да твърди, че няма по-голяма лъжа от статистиката. Казал го е по 2 причини:

1.Отделната личност има единствена, уникална събда и статистиката не може по никакъв начин да я отчете. Например, детската смъртност била 1,3 % до възраст 2 г по цивилизования свят. Ами ако в това число е твоето собствено дете, какво те интересува "световната" статистика?
2.Много често статистиците "нагласят" нещата в угода на управляващите. Това става дори в САЩ, Англия и Белгия, какво остава за по-"затворените" режими като Зимбабве, КНДР, Непал, Нигерия и пр.?

В нашия конкретен случай обаче, когато говорим за раждаемостта, т.е - за демографската катастрофа в България, числата са ужасяващо говорещи и точни! Да започнем от тях. Преди демокрацията, т.е - до 1989 г вкл, в периода 1979 - 1989 г раждаемостта е била средно около 120 000 българчета и българки на година. Има малка тенденция към намаляване, но според статистици-специалисти можем да сложим тенденцията към 115 000 раждания средно на година за следващия 10-годишен период. При това, етническите новородени българи са около 75 % от общото число на децата, увеличението на % на раждаемостта в другите етноси, най-вече в циганския, не е било за сметка на повишение в самите тях, а за относителното намаляване в българската общност. Но това намаление не е надвишавало 7,5 % за целия споменат 10-годишен период.

Коренно различна е демографската картина през периода 1989 - 2008 г. Средният брой новородени в същата страна България е около 70 000, като през 1992, 1993, 1997 и 2004, 2005 има резки спадове. През последните 3 г - 2006, 2007 и виртуално т.г. броят на ражданията леко, но незначително се покачва. Като направим най-простата аритметическа сметка, която се извършва в 3-ти клас на българското училище - разликата между 115 000 - 70 000 е около 45 000. Да продължим със сметките. За 20 г българката е родила 900 000 по-малко българчета спрямо периода 1979 - 1989 г. Тоест, при раждаемостта преди демокрацията точно пресметнато биха се родили 1 000 000 - един милион повече български граждани. Те вече биха били в детеродна възраст или биха започвали работа като по-модерно технологично подготвени.

Няма да се спираме подробно на причините поради липсата на място, но и поради факта, че всеки българин/българка прекрасно ги знае. Заради гадостите на демокрацията над 500 000 млади българи напуснаха Отечеството си. Отглеждането на едно дете сега в демокарацията е несравнимо по-скъпо и по-сложно в сравнение с преддемократичната епоха. Памперсите са поскъпнали поне 2,5 - 3 пъти, лекарствата горе-долу 2 пъти, в повечето градчета са закрити детските кухни, а в големите градове броят им е силно намалял. За един българин от "средната класа" /полунесъстествуваща/, да не говорим за по-бедничкия човечец - раждането на дете е мисията невъзможна и във финансово и във времево отношение. Дрешките за деца са с такива високи цени, че могат да си ги разрешат само 5-10 % от хората. Липсата на пари намалява и възможностите за социални контакти. Е-сайтовете за запознанства бъкат от мошеници и хитруши, чиято цел е финансова или имотна измама.

Ако една жена сега, през епохата на пазарното стопанство, реши да роди - на нея работодателят гледа с крайно отрицателно око, което често казва, и то в пряк текст: "Ако не абортираш, губиш работата си, дори че законът "бил" на твоя страна!"

За разлика от етническите българки, че даже и от турскоезичните, нашите сестри ромките увеличиха рязко раждаемостта си след 10 ноември 1989 г. Това поведение има етнически характер. НационалистБг.ком може да посочи изказвания поне на 10 ромски лидери, които призовават своите съплеменнички да раждат, за да станели циганите етническо мнозинство в България. Нищо ново - по примера на албанците в Косово и Македония. Другата причина, поради която циганките увеличиха плодовитостта си, е търговията с деца. В Гърция, Италия, из цяла Западна Европа има масово временно емигриране на бременни циганки. Те раждат, продават бебето си и дават парите на циганите-търговци на деца. За това тежко престъпление срещу човечеството трябва да има поне смъртно наказание, но българските гранични власти са безсилни - те не могат да регистрират, че националната ни граница реално пресичат двама души - в корема на майката-циганка детето не се регистрира. С взетите доста пари като все пак оставащ % от сделката - продажбата на собственото си дете, примерно 10 000 Евро, циганката се връща и ги влага като капитал в раждането и отглеждането на още 3-4 циганчета. Тази "черна" статистика никой не я отчита - още едно доказателство, че статистиката е по-скоро невярна, отколкото точна наука.

Демокрацията донесе безработицата и още по-лошото - несигурността за работното място. Кой мъж или жена биха се решили да се оженят, още повече да създават дете, щом не са сигурни за отглеждането и бъдещето му? Българинът е сериозен и отговорен по национален дух, а циганките раждат, като разчитат на помощи, просия и накои други дейности. Факт е, че още преди 10 г новородените небългарски говорещи в България са повече от тези, чийто майчин език е български. Това е то демокрацията -

УБИЙЦА НА 1 МИЛИОН БЪЛГАРЧЕТА!


Има и още колко неприятни подробности - българите в смесените райони трудно си намират работа, подложени са на физически и психически тормоз и са принудени да напускат родните си места. Познавам трима български учители, които са изгонени от Крумовградско и Момчилградско точно по този начин. Има и усилена кампания - млади цигани развращават гимназистки-българки, а после ги пращат насила или доброволно да проституират в Европа. За това пак няма статистика, но нашите наблюдения са, че става въпрос за над 5000 случая.

Основната причина за демократичното убийство на 1 мил българи е олигархическото управление на държавата, започнало още от Андрей Луканов, с прекъсване по времето на Жан Виденов и намерило своя апогей при Иван Костов, Симеон и Станишев. Принципите и възгледите на БАТЕ Борисов по нищо не се различават от тези на тримата. Разбира се, всичко зло в България се извърши с пряката благословия на ЦРУ, ционизма и ЕС - те са си едно и също нещо! Точно ционистите в и извън България свалиха Жан, който върна 2,5 млрд $, без да вземе един и почти освободи България от робството на западните кредити, които днес вече са 33 млрд Евро!

Изходът е ясен - националистическо правителство и закони. Това е възможно при власт на Атака.

Нима, братя българи, ще позволим унищожението на Родината си? С тази прекрасна природа, велика политическа и духовна история, с всичко това, което сме създали в нея? Какво значение има празната откъм съдържание дума "демокрация", когато става въпрос за бъдещето на децата ни, за превръщането им в бели роби на Европа и нископримитивни субекти?

Изходът е само един - борба в името на Майка България!

Димитър Кунев

2008 г
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Страхотна статия!     Дата: 2008-10-11 14:17:23    
Тя трябва да е настолно четиво за всеки депутат и министър!