Прегледи: 2471 - Коментари: 0
Юруш на измамите!

Юруш на измамите!

РодинаБг.ком продължава да информира българските националисти и всички български граждани за серията измами, които било несъвършенствата на правораздавателните и правоохранителните органи, било натресенато ни от Запада СФКриза и псевдодемокрация РАЖДАТ ЕЖЕдневно и ЕЖЕчасно:

Измама `ала данъчен инспектор
На 20.02.2012 г в Първо РУП се тъжи 28-годишна варненка, че на същата дата около 14,00 в магазин за сувенири на ул "Г. Бенковски" № "Х" влязъл непознат мъж. Той е представил за данъчен инспектор. Обяснил, че е установил нарушения и питал да пише акт или "да направи компромис".

Жената незабавно уведомила служители на Първо РУП. Въпросният мъж е задържан и е установена самоличността му – Ст.С 49 г от разградското село Ветово, регистриран за измами.

Втората част на статията ни е за установени още серия измамни кражби, еднотипно действани от т.нар "крадец-водар", за когото РодинаБг.ком вече писа веднъж, а възможно е да продължим за тези кражби `ала бразилски тв сериал:

Документирани нови престъпления на "ВиК"–крадеца
Нови престъпления, извършени по идентичен /бълг. - "еднакъв"/ начин, са документирани като извършени от Д.М 34 г от Шумен.

Мъжът бе задържан и уличен в серия кражби, извършени по измамлив начин. Той се представял за служител на "ВиК" и под предлог, че локалната система има нужда от профилактика, прониквал в жилищата на жертвите си. Оттам задигал различни суми пари, след като бил оставен "да работи". На 10.01.2011 г по същата схема проникнал в жилище на ул "Македония" и откраднал 1500 лв от частен дом на ул "Ив. Вазов".

Рецидивистът плячкосал дамска чанта с лични документи, мобилен телефон и 55 лв от жилище на ул "Л. Каравелов". Интересно е, че престъпникът-изобретател е действал най-вече в центъра на Варна, в т.нар "буржоазно-богаташка" част, не пишем, че е днешен Робин Худ, ама кой го знае!?

Задържан е под стража до 72 часа. Работата по документиране на цялостната му престъпна дейност продължава.

Събраните до момента материали са докладвани на прокурор.

/РодинаБг.ком благодари на пресцентъра на ОД на МВР - Варна за информацията./
Потребител:


Коментар: