Прегледи: 3702 - Коментари: 0
ИЗВОДИТЕ от световната криза

ИЗВОДИТЕ от световната криза

Голямата икономическа криза на Запад клони към катастрофа.
/На долната снимка: Май че Западът е изморен/

В това няма нищо лошо, не само защото за да се оправи една работа - трябва изцяло да се развали. Необходимо е западното консуматорско/крадливо общество да бъде разтърсено из основи. То е зомбирано/приспано от мощните ционистки телевизионни и филмови внушения, почти всички музикални и шоу-програми също държат западняците в неведение за пълната духовна криза и падение на "слединдустриалното общество". НационалистБг.ком е с двойствени чувства към ставащата гибел. От една страна се радваме, че фалират фалшивите "ценности" - парите, печалбата, егоизмът, високомерието към всички останали народи. Радваме се, че нашкембялите западняци ще разберат поне малко как безотговорно и лакомо са живяли за сметка на бедността и трагедията на останалия свят. Радваме се, че стават ясни безплодието и некадърността на прехвалените западни икономически "специалисти" - било монетаристи, било привърженици на пълния либерализъм във финансово-икономическите дейности.

От друга страна съчувстваме на обикновените хора на Запад - те ще поемат основния удар от икономическите блудства на "елитите" си. Примерно, тези $ 700 млрд, които американското правителство "излива" в частните банки на ционистко-англосаксонската си олигархия - са взети от джоба на американския народ. Простолюдието на Америка ще кара по-малко и по-евтини коли, ще ходи на по-бедни почивки, ще си продаде по-скъпите и ще си купи по-бедни и по-скромно обзаведени жилища /макар че ще загуби още % в данъци при продажбите и за комисионни на хиените имотни посредници/ и ще харчи по-малко пари за глезотии на хлапетата и любовниците си. Американските пенсионери вече няма да обикалят в луксозни морски лайнери света и да се люлеят на луксозни шезлонги в Карибите и Хаваите - където млади негърки или монголоидки ги масажират с висококачествени методи. Пък и /ние не сме геронтофоби, напротив, премъчно ни е за нашите, български пенсионери/ германските и холандските люде от третата, че и четвъртата възраст няма да пият свръхдобро българско вино на средни и дори ниски цени в "Слънчев бряг" или "Златните", а ще си стоят по къщите и ще си гледат латиноамерикански сериали по тв-тата, подобно на нашите.

Основният извод от Западната икономическа кризи е - Алчността на световната олигархия, липсата на силен опонент, на реален /само/контрольор я доведе до единствено възможния й изход - икономическо самоунищожение. Още по-важният извод е обаче - Западняците не могат и не трябва да управляват света. Не само целия, а и собствените си държави. Щом като имаха цялата световна власт, пълната възможност да покажат умения отлично да ръководят човечеството, да решат икономическите, екологичните и моралните му проблеми - а се осраха във всичко - точно ЦЕЛИЯТ СВЯТ трябва да ги изхвърли на бунището на историята. Тъкмо затова най-добрият изход от сегашната световна икономическа криза е пълна катастрофа на Запад. Банки, фирми, образование, култура /доколкото вече я има - под 0,1 % от западняците са чели повече от 10 книги/ и семейство - пълен банкрут. Едва така затъпялите и с промити мозъци консуматори ще се замислят за причините за трагедията си. И ще пожелаят да низвергнат виновниците - ционистко-англосаксонската олигархия.

Има и още един скрит виновник за кризата. Това е прехвалената западна интелигенция. Докато тя беше бедна, разбираше болките на народа. Сега - купена, задоволена, овладяна от манипулациите на ционизма - псевдоинтелигенцията на Запад от 20-ия източен меридиан не е способна не само да води към доброто и красивото нацията си, ами и да каже 1/10 от истината. Нима сега има Ромен Ролан, Виктор Юго, Албер Камю, Жан-Пол Сартър, Пол Елюар и който и да е от хуманистите, които вдигаха на социален протест столици и народи? Някакви педерастчета каканижат второстепенни проблеми - защита на обратните, семейното насилие, проблемите на глухите - никой не говори за Големия проблем на Хората и Времето - все по-очевидната липса на справедливост и пълното освинване на обществото. Само на стадиона се събират над 100 хиляди единомишленици, а когато американците избиха над 100 хиляди цивилни в Ирак - нямаше и 100 човека да протестират. Нали гледаме "най-прогресивните" им филми - професионална посредственост и второстепенни глупости.

Мисля си и друго. Един български "филм", финансиран от прозападния в. "Капитал", с 15 филма искаше да каже що се е случило в България и света за 15 години - от 1994 до 2008. В началото на всеки филм имаше надписи с по едно световно и едно българско събитие. Представете си - не споменаваха нито веднъж Китай или поне Индия. Българската интелигенция и некадърните ни политици отново проспаха световните събития и посоката на световното развитие. За тези 15 години центърът на световната икономика от оста Берлин/Ню Йорк се премести в оста Токио/Пекин/Мумбай.

Нали разбирате, скъпи читатели, накъде ни води нашата доморасла олигархия? Е, народе?
Потребител:


Коментар: