Прегледи: 1990 - Коментари: 1
Убийство заради демокрацията

Убийство заради демокрацията Убийство заради демокрацията

РодинаБг.ком е единственана медия в България, която не само констатира тежките престъпления, а анализира причините, най-вече социално-политическите за сериозните нарушения на закона в България.

Защо Пламен Панайотов убива жена си? Докато е работил, това не е станало, но демокрацията, която го прави безработен - го прави убиец! Ето и фактите:


ВОСъд присъди 12 г затвор за мъж от село Нова Шипка, община Долни чифлик, разстрелял съпругата си с ловна пушка

При условията на съкратено съдебно следствие, признаване на вината и фактите, посочени в обвинителния акт, днес Варненският окръжен съд присъди наказание 18 години лишаване от свобода на Пламен Панайотов от село Нова Шипка, община Долни Чифлик, Варненска област, затова, че на 2 април т.г разстрелял с ловна пушка майката на двете си деца - 35 годишната Силвия. Съдът намали с 1/3 наложеното наказание и с това размерът на присъдата стана 12 години "лишаване от свобода". 41 годишният Пламен е осъден да заплати на всяко едно от децата си /на 10 и на 12 години/ по 80 000 лв обещетение за претърпените неимуществени вреди. На бащата на жена му Силвия - осъденият ще дължи 30 000 лв обещетение.

Пресслужбата на съда припомня, че бившият горски надзирател от ДГорскоС "Шерба" останал без работа в началото на т.г. Това влошило отношенията между двамата съпрузи.

Силвия започнала работа като пом.-готвач във Варна, което довело до допълнително изостряне на взаимоотношенията в семейството, сцени на ревност, скандали и побой над съпругата. Силвия взела решение да се премести да живее във Варна и да вземе двете си деца. На 2 април т.г, заедно с брат си отишли в Нова Шипка, за да приберат багажа и децата.

Това /не това, а гадната демокрация/ вбесило съпруга, който взел от металната каса съхраняваната ловна пушка, заредил я с ловни патрони и не дал никакъв шанс на жена си след 2 изстрела в главата. Едното от децата било в съседната стая и извикало за помощ. Близките предотвратили опита на Пламен да сложи край и на своя живот. Тежката контузия в мозъка, предизвикана от изстрелите в главата причинила за няколко минути смъртта на младата жена.

Днешната присъда на ВОС подлежи на обжалване пред Варненския апелативен съд в 15 дневен срок.

РодинаБг.ком благодари на пресслужбата на ВОСъд за информацията.

2011 г
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Аз знам     Дата: 2011-10-11 02:22:14    
Този циганин ли е или българин? По статията намирисва на мургавелко.