Прегледи: 2174 - Коментари: 1
София - столицата на злото и пороците

София - столицата на злото и пороците

Съобщение от пресцентъра на МВР:

Служители от звено "Наркотици" при Седмо районно управление са задържали в двора на 55 СОУ 19 годишния И.К, неизвестен до момента на полицията. При извършения обиск у него е бил намерен и иззет найлонов плик с 43 топчета марихуана, с общо тегло 162 гр. Материалите по случая са докладвани в Софийска районна прокуратура и на младежа е наложена мярка "Задържане под стража" за 72 часа.


Началото на учебната година активизира наркобизнеса у нас. По неофициални, но сигурни за нас данни - след 15 септември в София продажбите и съответно печалбите на хапчета скачат с над 35 %, на трева - над 50 % и на хероин - над 15 %. Без съмнение същото е положението във Варна, Пловдив, Бургас, Русе, Стара Загора, Шумен и навсякъде. Тази ужасяваща статистика се крие от обществото по 2 причини:

1.На полицията това не е изгодно - следват докладни, наказания, скандали, уволнения. Оставяме, че напрежението без това е голямо, за какво да се занимаваме сега и с учениците - такива мисли преминават в главите на над 50 % от МВР състава.
2.На управляващите пък това е абсолютно неизгодно. Не им стига наглостта на крадлива Европа да им спира еврофондовете, световната икономическа криза, авариите в БДЖ, енерго и топлоразпределението, подслушването - ами и сега - вдигнало се е потреблението на меки, че и на твърди наркотици.

Веднага ще напишем, че в МВР има честни и съвестни полицаи. Ако от своите висши началници те получат малката необходима подкрепа, /всеки професионалист там прекрасно ме разбира за какво става дума/ може да бъде унищожено поне 3/4 от наркоразпространението на високо, средно и ниско ниво. Има общински съветник от ДПС във Варна, например, за когото 99 % от варненските ченгета знаят, че е един от шефовете на наркобизнеса, че за десерт и на проституцията във Варна. Ама има кой да го крепи отгоре. Кражбата, криминалните печалби нито са измислени в България, нито пък са сразявани до минимум само в една държава. Но когато самата власт е в услуга на престъпността - моралът на гражданите се срутва и пороците заваляват като порой, като антибългарски ураган.

Аз лично съм свидетел на много уникални сцени, но една се е запечатала ярко в съзнанието ми. В София съм преди 3-4 г. Пътувам с трамвай № 4. На спирката до 30-то училище се качват 15-20 тийнейджъри, с ученически торби и чанти, малко повече на брой са момчетата. Всички са превъзбудени. Определям без колебания - гълтали са екстази. Не се и стесняват особено да споделят как са купени хапчетата и че току-що са ги "зобнали". Иначе е средата на учебния ден и бягат поне от 3-4 часа. Може да са математика, литература и химия - това е по-малката болка.

Възрастен нервен пенсионер им прави ядна забележка. Вижда се, че няма понятие какво става с младите хора в родната му София. Скандалът закипява. Обиди, заплахи, псувни, момчетата са по-наелектризирани от далекопроводите край АЕЦ "Козлодуй". Следват ритници и тълпата се изсулва през вратата на следващата спирка. Аз се опитвам да обясня на човека що се е случило, но той не е в състояние да ме разбере и с просташки изрази се нахвърля върху мене. Все пак, казвам му с няколко обикновени думи какво и защо е станало. Трагичното е, че в същото или някое съседно училище същите самоубийствени гадости може да върши неговият внук.

Мързелът и хаосът са всепобеждаващите пороци сред 90 % от младите българи. Те губят златните си години в картоиграчество, компютровисене, барчекафепиене, дискотекоалкохолизация, семействопълнонеуважение. Все повече тийнейджъри вършат престъпления на все по-малка възраст. Като знаем, че се увеличават с 10-на процента престъпленията за придобиване на пари за наркотици, с 2 пъти по-голям % се повишава броят на абсолютно безсмислените престъпления и на катастрофите в пияно състояние. Това не е нормалният юношески бабаитлък, а философията на живота на младия българин. Да се напие и /или да направи някаква напълно примитивна цигания/простотия - това е най-великото в ценностната му система.

Едно варненско изследване показа, че 88 % от родителите на тийнейджърите не знаят точно най-важните неща, които мислят и правят техните чеда. По-лошото е, че повечето не подозират. А най-лошото е, че тези родители си мислят, че децата им вършат съвсем други неща - каквито на възрастните им се иска. Може би затова почти 100 % от родителите се изненадват, когато разбират за някое престъпление или свинщина на рожбите си. А не се сещат, че докато гледат и/или слушат чалга, гадости и перверзии - излъченото от американизираните и опошлени екрани се всмуква в уязвимите душици на българчетата.

Известно е, че това е доктрината на САЩ още от 1945 г за развала и поквара на източната младеж, но само в България духовното унищожение продължава и дори се разраства. В Полша, Чехия, Словакия, Русия, балтийските държави заложиха на национализма/патриотизма и се справят много добре. Спомнете си, че президентът Петър Стоянов се насочи към европейския "цивилизационен избор" - той се оказа фаталният избор на пороците и злото. По наши данни само у нас и в Украйна от всички бивши соцстрани картината сред младежта е така апокалиптична.

Отговорността за нашите деца е изцяло наша. Европа е стара, злобна и цинична егоистка и е готова за личния си интерес докрай да ни заличи от картите. Русия се занимава все още със себе си, за да се изчисти от спинозните вируси на Горбачов и Елцин.

Ние сме сами. А територията ни е сладка хапка за Турция. Както и за амбициите на ционизма да основе тук първата циганска държава в Европа. Пълната отговорност носят нашите лидери. Ако те обичаха народа си, страната си, близките си, нямаше да допуснат бъдещето на Отечеството - младите и неукрепнали души да затъват в блатото на злото. Просто трябва да ги изчистим от властта - тези некадърни, дребни, перверзни олигарси - в която те са се вкопчили за мизерните си богатства - в сравнение с тези, които подариха на остаряващите стада от хиени - т.нар Запад. А имат ли право българските олигарси на това - децата им да живеят добре, когато рожбите на средностатистическия българин се гърчат в чумата на злото?

Прочее, как и какви деца ще роди една девойка, която 5, да не говорим 10 г е била в ада и затвора на наркотиците? А знаете ли, какъв дял от тийнейджърките са такива?

Ако научите - цялото ви тяло и до последната клетка на душата си ще изтръпнете от ужас!
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Истината     Дата: 2008-10-01 16:28:40    
Цялата истина не е точно такава. Но статията казва най-важните проблеми за времето. Нашите деца са в плен на пороците.
Исус обаче е пътят, той ще ни спаси.