Прегледи: 4436 - Коментари: 1
СОПА се блъска в Кмета

СОПА се блъска в Кмета

Вярна на журналистическата етика - да информира - РодинаБг.ком пуска съобщение на НПО "СОПА" до медиите.

Ние, за разлика от някои "мастити" журналисти, не делим хората на "големи" и "малки", а на хора и нехора:

СОПА с предложение до кандидатите за кмет

За 19.09.2011 г от 14,00 часа в Административен съд - Варна е насрочено адм. дело № 1835 /2011 г - "СОПА срещу кмета", заради необслужването на граждани в община Варна в петък следобед. Община Варна е почти единствената в България с такова работно време и следователно Кирил Йорданов е единственият кмет, който не зачита избирателите си в петък следобед.

Доскоро кметствата на район "Одесос" и район "Приморски" също не работеха с граждани в петък следобед, но съдът ги задължи да го правят. Кирил Йорданов обаче отказва да го направи доброволно, харчейки за съдебни разноски парите на същите граждани, които не допуска да припарят в общината в петък следобед. И въпреки това има наглостта /Бел. РодинаБг.ком - Не приемаме такива квалификации в текст, дори да са основателни./ да се кандидатира отново.

Затова СОПА предлага на всички кандидати да изразят предизборно становище относно неработенето на Община Варна с граждани в петък следобед, за да може след изборите положението да не е същото.

Към делото всеки има възможност да се присъедини безплатно, като е желателно искането да се подаде в Административен съд - Варна преди началото на съдебното заседание. Досега са подадени две такива искания. Примерна бланка има на адрес http://www.sopa.bg/request.php?1422. Документите по адм. дело № 1835 /2011 г са на адрес http://www.sopa.bg/news.php?extend.132

ВИЖ ОЩЕ:
Сдружение за оптимизиране на правосъдието и администрацията, СОПА
Преглеждания днес: 24
Преглеждания общо: 24
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Аз знам     Дата: 2011-09-16 22:00:27    
За разлика от българите, този го пускат всеки ден в общината!