Прегледи: 3829 - Коментари: 2
Всеки българин е роб на Европа

Всеки българин е роб на Европа

Българските власти и всички сериозни финансови институции у нас и в чужбина официално признават:

Всеки българин дължи на външни кредитори средно по около 4500 /четири хиляди и петстотин/ евро.

Това представлява приблизително едногодишният среден доход на средностатистическия гражданин у нас. На практика всяка чужда инвестиция вече смучи националния ни доход. По формулата на западните финансисти "АнтиБългария":

1 Евро инвестиция = 2 Евро ограбени от българите и изнесени на Запад


даже е твърде малка сумата, която дължим на европейските ни "благодетели". Няма да бъдат забравени саморекламите на българските пишман политици, които се надхвалваха едни други, колко инвестиции били докарали. Например, Добромир Гущеров, богаташът от БСП се самопоказваше, че сме имали рай за инвеститорите. Рай, който е = на икономическо робство. Само от лихвите Западът си живурка на наш гръб. Оказва се, че общата сума на дълга на България, от които над 85 % е външен, към западни банки и фирми е над 32,8 млрд Евро. Интересно е, че делът ни към руски банки и фирми е под 5 % от общия. Така че смешни са крокодилските сълзи на ДСБ, например, които ореваха всички медии, че сме зависими от Русия, че тя била мечка и пр. Истината е, че евроамериканците са жестоко стадо от хиени. А не е нужно да си учил политически науки в Харвард или Оксфорд, за да знаеш точното название на явлението: НЕОКОЛОНИАЛИЗЪМ!

Нека смъкнем от общото число на тези, които ще връщат дълговете с огромни лихви циганите, просто защото почти те няма да го правят. Оставаме само ние - българите, като три синджира - мизи, траки и македонци - все българи бели роби.

Българийо, Българийо, защо не вземеш сопата за чуждите и свои "благодетели", вместо да умираш на Гредетин. Да си спомним "Немили-недраги" на Вазов, че да утрепем душманите си!

2008 г
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Безнадеждно     Дата: 2008-09-28 23:39:44    
Ако това е вярно дори 30% положението е безнадеждно. Само революция ще свърши работа.

2. Потребител: Сакраменто     Дата: 2008-09-30 16:21:14    
Нахлуването на Османлъка през средните векове единствено би могло да се сравни с настоящето икономическо падение на Мати Болгария!