Прегледи: 2671 - Коментари: 2
Разврат на Златните

Разврат на Златните

Мерки за неотклонение наложи Районен съд - Варна на управителя на фирмата, стопанисваща плейбой-бар "Рай" в КК "Златни пясъци", както и на работеща в същото заведение барманка.

На 31-годишния К.Д съдът определи мярка за неотклонение "домашен арест", а по отношение на 22-годишната И.М бе наложена "парична гаранция" в размер на 2000 лв. Двамата са привлечени като обвиняеми за деяние по чл. 159а, ал.2, т.6 от НК /затова, че в условията на продължавано престъпление и съучастие от началото на м юни т.г до 04.08.2011 г набирали танцьорки от персонала на заведението с цел да бъдат използвани за развратни действия/. Предвиденото в закона наказание за това престъпление е от 3 до 10 г лишаване от свобода и глоба в размер от 10 хил до 20 хил лв. Второто повдигнато обвинение срещу тях е по чл. 155, ал.3, вр.ал.2 от НК /затова, че в посочения период предоставяли систематически помещения на различни лица за полови сношения или блудствени действия с користна цел/.

Съдът не уважи искането на прокуратурата за налагане на най-тежката процесуална мярка "задържане под стража" по отношение на 31-годишния К.Д и 22-годишната И.М. Съдът счете, че на този етап няма представени доказателства, че двамата са набирали персонала за използване за развратни цели – за предоставяне на секс или други услуги, освен танците. Относно второто повдигнато обвинение съдът прие, че може да се направи обосновано предположение за авторство на деянието, въпреки липсата на събрани категорични доказателства за систематичност и за това, че обвиняемите са знаели за използването на две помещения в бара за секс-услуги.

31-годишният К. Д. е осъждан и към момента се намира в изпитателния срок на предходна присъда. 22-годишната И.М е с чисто съдебно минало. Съдът счете, че адекватните мерки за процесуална принуда спрямо тях са съответно "домашен арест" и „парична гаранция".

Обжалването на наложените мерки е в 3-дневен срок, като в случай на обжалване делата са насрочени за разглеждане пред ВОСъд за 10 август от 13,00.

Редакцията на РодинаБг.ком благодари на пресслужбата на Районен съд Варна за информацията.

2011 г
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Атакаджийчето     Дата: 2011-08-09 12:23:55    
Това за развратни действия...много ми хареса !

2. Потребител: Стефан     Дата: 2011-08-10 15:58:53    
На мене пък на Златните много ми харесва, особено шведките. Те пият най-малко и най-лесно се напиват. Имат големи дупета и портфейли за яка мъжка захватка.