Прегледи: 5933 - Коментари: 3
Реквием за Никола Николов

Реквием за Никола Николов

Една изключителна личност има годишнина на 20 септември.

Това е авторът на няколко книги за ционизма - еврейския фашизъм - Никола Николов. Като българин, като възпитаник на хуманизма, аз се гордея, че съм сънародник на българския писател. Неговата работа е уникална не само защото е събирал троха по троха, откъс по откъс, сведение по сведение материала за своите книги.

Да се пише срещу световния заговор на ционизма, на еврейското билдербергство е по-опасно от всичко друго на света. Рискуваш не само да бъдеш убит, не само да преследват близките ти до 10 коляно, но и да бъдеш обруган, опозорен, окалян - дори да си най-чистият и непокварен човек на света.


Стотици хиляди българи прогледнаха за най-ясните, но най-премълчаваните истини. Световният ционистки диктат над свободната мисъл, над независимата политика на народи, над свободното и самостойно поведение на всеки човек се опита да очерни и българския Апостол на истинското слово - видинчанина Никола Николов. Всеки честен и посветен българин знае, че в този град, когато светът се освободи от фашистката хватка на ционизма - ще има един Паметник.

Ние не желаем да бъде монументален или огромен. Нека да е колкото на другия български Апостол - Васил Левски, но при него ще полагат цветя сами, без принуда от правителства или институции всички българи. Нека да повторим имената на неговите книги:
"Световната конспирация"
"Тайните протоколи"
"Новият ред"
"Световната конспирация ІІ"
"Маските на величията"


Разбира се, българинът Николов не е първият, нито ще бъде последният в легиона човеци - борци за освобождение на човечеството от мракобесническите окови на ционизма. Но неговите книги са така филигранно написани, толкова перфектно са събрани и подредени фактите, така майсторски са предварително обезоръжени ционистките мръсотии - че делото му ще пребъде във вековете. Както това на великия човеколюбец Торквемада, например.

Моят пръв учител за мизантропството на ционизма беше геният на човечеството Фьодор Михайлович Достоевски. Там осъзнах каква е крайната цел на най-реакционните кръгове на еврейската олигархия по света. По-късно книга по книга, факт по факт, световно събитие по световно събитие разбрах за какво ни предупреждава Достоевски.

Но книгите на Никола Николов са съвсем общодостъпни - в това е тяхната сила! От тях всеки обикновен човек разбира, че има световен ционистки заговор срещу човечеството. И се въоръжава с жаждата да спаси своите деца и наследници.

Това е най-хуманното дело в момента на света.

Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Звездоброец     Дата: 2008-09-24 19:57:32    
Ами Никола Николов почина отдавна,но при неизяснени обстоятелства.Имам известни съмнения,че смъртта му май не е естествена.Все пак това са само подозрения.2. Потребител: Националист     Дата: 2010-04-03 10:01:43    
Анотация
"Най-желаното нещо е щастието. Всеки се стреми към него и го търси в най-различните му форми. След като то е най-ценното и най-търсеното нещо, защо има толкова нещастни хора по земята?

Почти всички говорят за мир и искрено го желаят. Защо тогава държавите се бият и човек за човека е звяр? Каква е тази голяма сила, която ни принуждава да се стремим към нещо, което ни е противно и действа срещу нашите интереси? Не е ли това някаква невидима сила, която контролира целия свят?

На какво се дължат всички тези нечувани и невиждани жестокости и средства за масово унищожение на човечеството, като отровни газове, атомни бомби и други? Не е ли това пак дело на тази невидима и добре замаскирана сила, която дори и самата Библия предсказва.

Въпросът кой управлява света, в който живеем, ме е интересувал още от юношеските ми години. Много години ми бяха необходими да се добера до истината. Истината е като звездите, които се появяват само в непроницаемата нощ. Тя както всички красиви неща в света — не разкрива своите желания освен на този, който пръв почувствува въздействието на лъжата.

Прочетох много материали от най-различни източници. Срещнах много трудности, докато пресея истината от големият баласт литература. Установих, че 99% от наличната литература се контролира и пише от много добре замаскирана задкулисна сила. /.../"

Никола М. Николов

3. Потребител: booksbg.org     Дата: 2013-04-20 15:07:21    
Здравейте, дали знаете за наследници на Никола Николов? Бихме искали да издадем в електронен вариянт неговите трудове, но не можем да се свържем с никой за авторските му права.