Прегледи: 3033 - Коментари: 1
Петата колона на Турция

Петата колона на Турция

Не става въпрос само за евро?депутатите Филиз Хюсменова и Четин Казак.

Те са членове на ДПС - пряка генетична наследница на терористични организации, избили невинни хора, включително невръстни деца. Тези дни българските? представители в Страсбург посетиха Турция. В столицата Анкара те бяха посрещнати лично от Президента Реджеб Тайип Ердоган и Премиера Абдулах Гюл. Проформа това е уважение към най-висшата институция на Европа, която Югоизточната ни съседка безмерно уважава и се стреми към членството в нея.

Ние не сме сигурни, че в краен стратегически план Турция ще спечели от участието си в Европейската общност. Наследниците на османците ще загубят милиарди Евро, за да постигнат що-годе претенциите на западняците в най-различни икономически и стопански области. Тук има и политическа суета - "великите сили" Англия и Франция са в европейския клуб, там са и екс- и практически и сега имперските Германия, Испания и Италия. На пръв поглед ще има полза за турската икономика от премахването на мита и бюрократични процедури. Но мощните лъвове - икономическите империи на Запад ще съкрушат средните, че ако поискат едрите и най-едрите турски компании.

Но в момента някои български евро?депутати играят скрита протурска роля при драпанията на Турция да влезе в ЕС. Народът има една поговорка - "Куче, което лае, не хапе." Но наследниците на османската дипломация имат конкретни цели. За никого не е тайна, че България е слабо звено в Евросъюза. Тя е най-ограбената от Запада и неговите икономически хиени. За съжаление днешната турска политика се цели в заграбването на България. Икономически, демографски, териториално, културно. Вместо да бием най-голямата камбана на Катедралата на българската дипломация - български политици услужливо отварят широко врати пред всеобщата и всестранната турска експанзия. Всеки нормален българин от народа знае 99 % от това, което са си говорили Ердоган от една страна и Казак и Хюсменова - от друга /ама от същата де факто/. Че и знае на какъв език са си говорили. Спестили са разходи за преводач.

Но научаваме, че с тях е бил и председателят на АЛДЕ - еврогрупата на либералните партии. Всеки нормален човек ще си умре от смях, ако сериозно се твърди, че ДПС са либерална партия. Ама политическите амбиции на европействащите либералстващи и оттам - големите икономически изгоди на свързаните лобистки с тях западни фирми - всичко това може да накара депутат да приеме бялото за черно и хипопотама за теменужка.

А когато нащи евродепутати биели турския си тъпан, пристигнала и Биляна Раева. Ех, момиче, момиче. На времето еврейката Сара е докарала турското робство. Оженил се Цар Иван Александър за нея, а брат й отворил вратата на Търновград на османците. Те заколили навръх Царевец в Катедралния храм 101 български боляри - заедно с първородните им синове. 5 века ни култура, ни свобода, ни правдини.

Знаете ли, г-жо Раева, колко либерално се живее в която и да е община, управлявана от ДПС?
И замислила ли сте се добре, накъде въвирате народа си? Добре вижте какво има върху главата си жената на г-н? Гюл!

Защото след Вашите деяния, някой нов Вазов ще пише пак роман "Под игото".

2008 г
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Либерал     Дата: 2008-09-27 02:04:32    
Те и ДПС и НДСВ са все либерали и членуват в АЛДЕ.
Статията е много точна! България над всичко. Верицата им гаджалска!