Прегледи: 2280 - Коментари: 1
Спомнихме си за Гергана...

Спомнихме си за Гергана...

Поредната опасна козирка беше премахната днес.

Това стана в един от най-натоварените часове на деня - от 10,00 до 12,00. Въпреки загражденията и малкият багер на тротоара, неудобства на пешеходците бяха съвсем видни. Някои от тях спираха за по няколко секунди и гледаха дейността без да коментират. Други говореха на себе си - точно сега ли е най- подходящия момент за подобна инициатива.

Така или иначе очевидно опасната козирка вече я няма. Интересно на нейно място дали ще има нова такава или просто всичко ще бъде подравнено с фасадата.

И въпреки, че след трагичния инцидент, причинен преди няколко години, когато претоварена с реклами козирка смаза и уби 22 годишната студентка Гергана, и то на бул "Осми Приморски полк" в центъра на Варна.

Имаше специална предписания за това всички опасни козирки да бъдат премахнати или укрепени, явно това тогава не е станало. Затова пък става сега.

Преди да е станал поредния инцидент. Дано все повече да се засилва нашето самосъзнание и това да става навреме, а не в момент, когато вече търсим виновни.

Тогава за съжаление вече е късно!

2011 г
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Защо?     Дата: 2011-05-11 15:35:37    
Защо няма нито един осъден по случая Гергана?? Нито общинар, нито от магазините, дето са претоварили с реклами терасите? Демокрацията убива!!