Прегледи: 4796 - Коментари: 0
Мафия, марихуана, милост, Михаил, министър, Миков

Мафия, марихуана, милост, Михаил, министър, Миков

Мафия, марихуана. Милост министър Михаил Миков, милост.

В наши дни наркотиците станаха един от най-големите бичове на нашето общество. През последните години не съм чел нито една статистика колко са наркоманите в България. Не знам и дали е правена точна, защото повечето са поръчкови.

На кого е нужна? На управляващите не им оттърва. Пари от наркотиците отиват и до най-високите етажи на властта.

Елементарно - мислите, че органите на сигурността не могат да се справят с проблема ли? Могат, и още как, но няма да го направят. Сегашните управляващи имат богат опит от времето на социализЪма. Знаеха кой какви вицове е разказвал, магазинерки и бармани влизаха в затвора за кокошкарски суми. Всички съмнителни в политически аспект се водеха под отчет. Не че всички са били репресирани. Поне да ги знаят кои са. Големи и крупни финансови афери винаги са били разкривани.

По това време наркотици може и да са минавали през България, но тук нямаше консуматори, а отделни единици, колкото за екзотика. Не може да се докаже, ДС може и да е търгувала с наркотици в чужбина, но поне в страната нямаше или беше извънредно трудно да се набавят тези отрови. Тогава са се справяли с проблема. И е логично да се запитаме, защо сега не могат. Или май не искат, а някои по-големи наши братя май не им дават.

Южноамериканските барони бяха изловени от щатските служби не защото произвеждаха наркотици, а защото правеха конкуренция на щатските си колеги и голямото количество подбиваше цената. Така де, а кой ще купува наркотиците от Афганистан? Монополистът винаги трябва сам да определя цената . И този "прашец" трябва да мине през Турция, България.

Тук няма как да не останат количества за домашна употреба. Тинейджърите у нас се тровят. Нали е модерно. Зомбирани ученици, без и каквато и да било цел в живота се отдават на тези "забавления". Интересен е фактът, че го правят хора от всички социални групи - бедни, богати, всякакви. Тогава можем логично да отхвърлим някои тези, че безпътицата в живота водела до употребата на наркотици. Има ги навсякъде, евтини сурогати, смесени с други опасни вещества, които за момента на употреба са по-опасни от самия наркотик, защото са отровни и т.н. Пък и поевтиняват за сметка на по-големи количества. Така че наркотици има за всички. Хиляди тинейджъри могат да знаят от къде веднага могат да се снабдят с отровата, но нашите полицаи - не. Така си е. Правят се само показни акции със заловен наркотик за пред обществото и някои много "загрижени" западни институции.

Но има нещо много по-интересно. Нещо самоизключващо се, лишено от здрава логика. След България пътят на наркотика преминава през "Македония" и влиза в "Косово". Това "Косово" е "гара разпределителна" за цяла Европа. Наркотиците са най-голямото перо в бюджета на "Косово". Интересното е сега - подкрепяйки независимо "Косово", европейските страни подкрепят и организираната престъпност в собствените си страни, а също така и тровенето на собствените си деца. Мислите ли, че не го знаят? Всички заинтересовани страни са наясно, но играят огромни пари и всички институции по Европата гледат да си натопят човките.

А Европата и Америката, ако не знаят как да се справят с този проблем, да попитат сегашните български управляващи. По времето на Тато се справяха перфектно. И сега могат, но явно им е направено предложение, на което те не могат да откажат. И всички трябва да си натопят човките, някой по плитко, други по-дълбоко. Парите не миришат, но заслепяват.

Най-вече тези от сенчестия бизнес.

Бел.Ред: Това е публикация на наш сътрудник-тийнейджър от една от елитните варненски гимназии. Не сме сменили нито дума. Желаем му, след първата му публикация, "успех в любовта".
Потребител:


Коментар: