Прегледи: 5869 - Коментари: 4
Македонски етюди

Македонски етюди

Македония - античка нация или антична трагедия

Македонските историчари и до ден днешен твърдят, че са потомци на древните македони и нямат нищо общо с българите.

Нещо повече, българите са потомци на татаро-монголите, турците. Те са потомци на азиатски варвари, чергари, разрушавали европейската цивилизация през средните векове. Според теорията на тези македонски историчари Кубрат е турчин, монгол /разлика няма/, следователно и синовете му са турци. Всички днешни българи са монголоиди, те са с дръпнати очи.

Това е официалната позиция на владата в Скопие. И се забелязва нещо много тревожно - политическият елит в Македония /независимо от коя партия/, са готови да разделят властта и държавата с албанците, само и само да си запазят възловите позиции във властта. Като че ли такива тенденции има и в София.

Но думата ми е за Македония. Там властите са готови дори да затрият тази държавичка, само и само да не се признае нищо българско по Вардара - култура, история и т.н. Нашите танкове, които подарихме на македонците, се оказаха "гюбре", стара техника за скрап, която обаче беше продадена на изгодна цена, но не и използвана по предназначение.

РАСОВАТА обосновка обаче на македонците буди не само недоумение. Не може двама братя от една майка и баща - единият да е чист французин, а другият - чист англичанин. Наистина такова животно няма. Македонците си мислят, че най-големият им проблем е влизането им в ЕС. Те не разбират, че най-големият им проблем е самото оцеляване на тази държавица - срината икономика, псевдокултура, псевдонаука, политическа несигурност и улична арогантност по всички македонски медии.

България трябва да вземе мерки и да уведоми посланиците на азиатските страни за расовата ненавист към всички азиатци, издигнато в ранг на официална политика на Скопие. Българските официални лица трябва да информират посолствата на Япония, Китай, Южна Корея и Виетнам за расовата ненавист на македонската влада към монголоидната раса. Това е лайтмотивът на всички официални македонски медии, а те не могат да водят такава пропаганда без официалната санкция на македонските власти.

На македонците къщата им гори, а те вместо да я гасят своята, хвърлят главни по съседните и пищят за помощ някой друг да започне да гаси тяхната.

Александър Охридски, историк
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: добруджанец     Дата: 2008-07-03 17:15:04    
Що е маке, се е л.айно.

2. Потребител: Александър Охридски     Дата: 2008-07-08 23:16:39    
Целта на македонстващите в Скопие е ние да ги намразим.Така по-лесно искат да се еманципират от нас и на тяхната общественост да кажат-"Ето,вижте българите,какво можете до очаквате от тези варвари".Не трябва да се допуска това.


Трябва да играем хитро и да не се хващаме на тяхната въдица

3. Потребител: nadja petrova     Дата: 2008-07-09 21:21:16    
"Македонците" ще ядат дебелата тояга на албанците,които вече са половината от населението на тази лъжовна държавица.Нека,така им се връща за българофобията!

4. Потребител: Цуро     Дата: 2012-09-26 16:38:51    
Твърдят, че всичко било македонско и измислено от тях. Първиот педераст и он е македонец!