Прегледи: 3156 - Коментари: 0
На 6 август САЩ извършват престъпление срещу човечеството

На 6 август САЩ извършват престъпление срещу човечеството

Наскоро домораслият, но как платен Стефан Гамизов обяви САЩ за носител на демокрацията и пр глупости.

Не знам какъв е и не ме интересува неговия аршин, защото по-голямата част от човечеството смятат точно обратното - че американските империалисти са Лидерът на злото в света. Най-важното е разбира се, икономическото ограбване.

Особено добре познават демократическия грабеж на Империята на злото латиноамериканските държави. От щатско-мексиканската граница на север до Ушуайа на юг няма държава, град, село, човек, който да не е ощетяван от американски фирми. Нефт, тежки метали, евтина работна ръка, земеделска продукция, всичко, което струва долари пътува в посока на САЩ. Поне 15 % от американските "печалби" идват от хиенското мародерстване над Латинска Америка. Като резултат всички на практика южноамерикански държави и държавици мразят масово САЩ - доказаната за тях Империя на злото.

Върхът на античовешката и престъпната си същност Чичо Сам показа на 6 и 9 август 1945 г в японските градове Хирошима и Нагасаки. Бяха хвърлени 2 атомни бомби, които убиха с последствията от радиацията над 1 мил човеци - над 75 % от тях деца, жени и старци. Никакви аргументи не могат да оправдаят това масово избиване на невинни хора. Ако хитлеристкият режим в Германия е бил престъпен, то още по-престъпен е режимът по това време в САЩ. Истински силният е великодушен и успява с дипломатичност и разум да спечели душите и сърцата на народите.

Но ако върховното престъпление на щатите е безспорно Холокостът на японските градове, то най-античовешкият нрав на "Америка" /срамно е да наричаме престъпниците с името на цял континент/ продължава без прекъсване от основаването й до днес. Сега без съд и присъда, понякога за кеф и развлечение американската военна машина избива невинни в Афганистан, Ирак, Сомалия, Босна и Херцеговина, Сърбия, че дори и в Япония, където разпасани морски пехотинци редовно и изнасилват попаднали пред взора им млади японки.

Правото на силния и победителя - или безправието на световното безпардонно и самозабравило се зло?!

Как човек да не припомни милионите избити местни индианци, върху чията невинна кръв са построени не само небостъргачите в Манхатън, а и всяка малка фермерска къща до Дивия запад? Ние съчувстваме на бедния американски народ. Негови синове и дъщери гинат от Гуам през Окинава, Кабул, Багдад и Могадишо, за да богатеят ционистките и безчувствените англо-саксонски милиардери. Що се отнася до България, благодарение на мобилни и стационарни телефони, Севлиево, Нови пазар и навсякъде с второразрядни американски боклуци български парици - над $ 1 млрд изтичат в посока на САЩ в името на "демокрацията", разбирай алчността!

Кръвта на жертвите на американския нацизъм плаче за пълна разплата!
Потребител:


Коментар: