Прегледи: 5413 - Коментари: 4
Отровата † БСП

Отровата †  БСП

Всеки анализ на възлите на политическата ситуация в България се сблъсква с проблем № 1 - /ЗНАК-СИМВОЛ за Мъртвец/ БСП!

За съжаление стогодишната формация не е от червени боклуци, нито пък се контролира от ДС или Русия на Путин. БСП е самостоятелна и самостойна организация с определени лично-партийни цели, с механизъм генетично заложен и с една единствена цел - властта.

БСП е партия на олигархията преди всичко, но и на властолюбци до най-ниско ниво, почти до последния член от масата им, който има глас. Отначало докрай тази мешесто-динозавърска групировка е пропита от опит, лустро, пари, демагогия, славно, но чуждо наследство, ехидно спокойствие, пресметливост и злоба към свободата.


В своята дълбока същност БСП няма нищо общо с БКП, новите социалисти само са откраднали символите и част от фасадата на бившите комунисти, турнали са си на ревера някакъв червен знак, а душата и сърцето им трептят /по точните думи на Христо Смирненски / "... с единствената своя струна от злато." Станишевата клика завлича България към национално, демографско, морално и дори естетическо унищожение.

Проблемът е, че тя волно или неволно заразява всички останали политически партии със своя първороден и неизлечим грях - властта, но винаги срещу народа, срещу България. Никаква икономическа стратегия, никаква политика за младежта / освен уреждане на "нашите" в Брюксел например/, никаква грижа за никого и само някакви огризки за пенсионерите - заради електоралната манипулация.

Горко на България с тази изродена партия, с това хилядоглаво, вече безморално и безмозъчно за доброто чудовище! Ако баща ми и който и да е честен комунист станат от гроба, ще вземат пушките, за да се борят с него.

За най-голямо съжаление днешните възрастни, все още живи и честни социалисти са зомбирани. Говоря с тях и виждам докъде са ги докарали Лилов, Луканов, Първанов, разбира се и измекярите около тях. Нима може нормален член на БСП да подкрепя американските бази, например? Или участието ни в Ирак на страната на терористите от САЩ? Лъжата и нагаждачеството са вече непроменима диагноза в БСП.

Тази партия трябва да бъде унищожена, иначе тя ще унищожи България. И не е вярно, че само други докараха България до разруха.

Има и други, но съществена отрова за Родината ни е БСП.

2008 г
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Админ     Дата: 2008-07-10 23:54:27    
Админът се извинява на всички, пуснали интересни никове за тази статия, за тяхното изтриване по време на промяна на дизайна и структурата на част от сайта.

2. Потребител: Лъчезар Георгиев     Дата: 2008-08-17 17:53:24    
Така е! Дребна забележка: след като БСП няма реално нищо общо с БКП, значи БСП не е "стогодишна формация", а само 18-годишна. (Те продължават да се наричат "столетница", но всъщност са само една 18-годишна к**ва!)

3. Потребител: Чорбаджи Нено     Дата: 2009-02-05 01:21:28    
Знам те аз, тебе комунист гаден. За всичко са виновни комунистите. Те даже са виновни, че има облаци и вали дъжд. Аз не съм виновен, Костов не е виновен, Жельо не е виновен, Горбачов не е виновен, Буш не е виновен, циганите не са виновни, СПИН не е виновен. Само комунистите са виновни.

4. Потребител: Националист     Дата: 2009-03-19 18:48:41    
Никога не е късно да се осереш. Старите комунисти дадоха властта на новите кариеристи.