Прегледи: 2993 - Коментари: 0
Конкурс за абажур "НА СВЕТЛО“ - само за млади дизайнер

Конкурс за абажур "НА СВЕТЛО“ - само за млади дизайнер

Девиз на фирмата: "Каквото и да правите, правете го на светло!"

Осветителен център "Габровски" организира конкурс за дизайн на осветително тяло с абажур тип лампион, настолна лампа или аплик.

"Целта е да насърчим млади български дизайнери за създаването на оргинални проекти за абажури -обяснява замисъла управителят на центъра Слави Габровски - Предизвикваме ги да развихрят въображението си и да проектират смели, различни модели. Избрали сме като поле на конкурса абажура, защото той позволява употребата на различни материали – метал, керамика, стъкло, текстил и дава възможност за висока креативност."

Наградите са технически устройства, които биха били полезни във всекидневната работа на дизайнерите. Крайният срок за изпращане на готовите проекти е 15.06.2010 г. Финалната селекция ще стане ясна на 20.06. Номинираните проекти ще бъдат представени в изложба във Варна през септември, когато журито от художници, дизайнери и архитекти ще обяви призьорите.

Подробности за конкурса и заявка за участие могат да се открият ТУК - http://www.facebook.com/l/48f25;www.gabrovski-light.com

За допълнителна информация - тел. 052/613 833, 0888 570 705
Потребител:


Коментар: