Прегледи: 2375 - Коментари: 1
Проект "Бизнесът в действие" в ИУ - Варна

Проект "Бизнесът в действие" в ИУ - Варна

AIESEC организира събитие "Бизнесът в действие"

Ако желаеш да се срещнеш с представители от бизнес сектора, ако искаш да предизвикаш себе си и да се запознаеш с други амбицирани хора като теб:

Стани участник в "Бизнесът в действие"!

"Бизнесът в действие" е двудневно събитие, което ще се проведе на 24 и 25 април в Икономически университет - Варна, като се очаква да събере над 150 студенти. Събитието е организирано от локалния офис на AIESEC Варна като съпътстващо събитието по случай 90-годишнината на Икономически университет - Варна.

Проектът "Бизнесът в действие" дава възможност на студентите да приложат наученото в университета на практика, като решават предоставени от компаниите-партньори реални бизнес казуси с икономическа насоченост. В програмата на събитието са включени обучения, които да надградят теоретичната подготовка на участниците и да ги подготвят по-добре за работата над казусите.

Компаниите-партньори на събитието, които ще предоствят казуси, са:
БенчМарк Финанс - казус в областта на финанси и продажби
Интерсервиз Узунови - казус в областта на маркетинг
Е.ОН България - казус в областта на клиентското ориентиране
Елдоминвест - областта на маркетинг и логистика
US Tax World - казус за разработване на стратегия за навлизане на нови пазари
ПАН Варна - казус в областта на човешки ресурси и маркетинг

Като водещи компании в своя специфичен сектор, те ще предоставят реални и предизвикателни бизнес казуси, които ще дадат възможност на участниците да приложат своите умения за работа в екип и да достигнат до общо решение, завършващо с презентация.

Всеки от участниците ще получи сертификат за участието си в събитието.

Сайт на локалния офис на AIESEC Варна – www.aiesec-varna.org. За допълнителни въпроси може да се свържете с нас на varna.bg@aiesec.net или като ни посетите в офиса ни в кабинет 123е.

AIESEC е най-голямата международна студентска организация и присъства в 110 страни и над 1700 университета в целия свят. Тя представлява платформа от възможности, които помагат на младите хора да открият и развият своя потенциал. За да осъществи тази своя цел, AIESEC организира годишно повече от 470 конференции, предоставя над 8000 професионални стажа и 7700 лидерски позиции за своите членове всяка година.

Кратък коментар на националистБг.ком: Със 101 % сигурност това мероприятие не се организира в полза на българския бизнес, а на западните свръхкрадливи корпорации.

Дълг на българските националисти е да абсорбират всичко полезно за България от подобни събития и да помогнат на младите таланливи български умове да осъзнаят, че ги готвят за "бели роби" на мръснишкия Запад.

Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Сътрудник І степен     Дата: 2010-04-24 09:16:29    
Какво правят крадците от Е.ОН на събитие на българския бизнес? Кога ще вземем сопите и да ги изметем от България?