Прегледи: 24318 - Коментари: 6
"Бучица лед" - видеоклип на Хилда

"Бучица лед" - видеоклип на Хилда "Бучица лед" - видеоклип на Хилда

НационалистБг.ком благодари на г-жа Виолета Тончева за приятна статия, която изпрати на наш адрес. Ето и статията:

Хилда Казасян с нов видеоклип "Бучица лед"

и български музикален посланик с "Песен за живота"


"Алфа Арт Галерия" - Център за популяризиране на българското изкуство продуцира новия клип на Хилда Казасян, който беше заснет в знаковото столично заведение My Mojito.

Добромир Славчев, собственик на "Алфа Имоти" - фирмата съдържател на центърa, е приел поканата за този ангажимент от мениджърa на певицата. Текстът на песента с романтичното заглавие "Бучица лед" е написан от Богдана Карадочева, музиката принадлежи на Стефан Димитров, а аранжиментът - на Румен Тосков.

От музикалната компания "Старс Рекърдс" - продуцент на популярната джаз изпълнителка, повериха работата по видеоклипа на екип от млади хора с режисьор Адриана Янкулова. В този случай на Хилда Казасян не й се наложи да влиза в ролята на жури, както прави в популярното телевизионно предаване "България търси талант". Заснемането на продукцията протече в един динамичен снимачен ден, като специално за случая бяха ангажирани над 20 актьори, всеки с различна роля. Сюжетът пресъздава красива любовна история, която започва с изискан флирт в елитен нощен клуб. По време на снимките главната героиня сменя няколко визии с елегантна препратка към времето на 1930-те години. Очаква се видеоклипът да бъде разпространен в телевизионния ефир още през този месец, а песента " Бучица лед" да стане част от музикалния албум "Baby Blue" на композитора Стефан Димитров, който включва 14 изцяло нови композиции в изпълнение на най-добрите български артисти.

Преди броени дни Хилда Казасян стана и българският музикален посланик на една глобална инициатива, която си поставя за цел събирането на средства за ваксинация срещу тетанус на деца в развиващите се страни, в рамките на международната кампания на Pampers & UNICEF "1 опаковка = 1 ваксина". Певицата застава зад каузата със своя запис на аудио логото на кампанията "Песен за живота" - детска приспивна песен по мелодия на Йоханес Брамс. Българският вариант на песента е реализиран от известни музиканти, сред които Христо Йоцов /барабани/, Румен Тосков /пиано/, Димитър Шамов /контрабас/ и Михаил Йосифов /тромпет/. Текста на български език адаптира Владо Михайлов - вокалист на екс група "Сафо", аранжимента направи Христо Йоцов.

С това свое изпълнение Хилда Казасян се присъединява към Селин Дион и останалите в звездната редица от изпълнители на световната сцена, които подкрепят благородната идея.

Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Марио     Дата: 2010-04-16 08:35:11    
Браво на тези дето застават зад ония, дето правят изстинското изкуство .

2. Потребител: Кирил     Дата: 2010-04-19 16:04:43    
Прекрасни снимки, чудесна новина !

3. Потребител: БОРИСЛАВА     Дата: 2010-04-30 16:31:12    
Чуден клип, вече го гледах, а вие ?

4. Потребител: Виктория     Дата: 2010-05-16 19:01:04    
Много добре, същинско кино, поздравления за всички благодарение на които се случват такива прекрасни неща.

5. Потребител: коста     Дата: 2011-03-10 11:26:15    
ами тия от алфата трябва да бъдат поздравени, че помагат за такива работи.

6. Потребител: Алекс     Дата: 2013-11-10 11:54:55    
Хилда е супер !