Прегледи: 3225 - Коментари: 1
САЩ - шампиони и по целулит

САЩ - шампиони и по целулит

Световната столица на целулита е в САЩ - Чарлстън, Западна Вирджиния

По последни изследвания на канадски учени най-голям процент на хора с наднормено тегло на планетата живее в САЩ.


Америка е и страната, в която жените са с най-много целулит. Световната столица на целулита е в САЩ!

Изследователите спретнали топ 10 на американските градове, дом на най-дебелите жени.

На първо място в класацията е град Бирмингам, Алабама. Там се намира т. нар. "капитал" на целулита, според канадските експерти. В този град женското население е два пъти повече от мъжкото. Статистиката отчела, че 70,3 процента от представителките на нежния пол са с наднормено тегло и неописуема "портокалова кожа".

Второто място, залято с наднормени дами, е разположено в северната част Тексас - Уичита Фолс. Градът е промишлен, търговски и финансов център за производството на петролни рафинерии.

В класацията на градовете, където цифрата на целулитни и разпуснати към външния си вид жени влизат: Джаксънвил, Флорида, Монтгомъри,

Чарлстън, Западна Вирджиния /където според други експерти има най-голям брой дебеланки/ и родния град на краля на рокендрола Елвис Пресли - Мемфис.

НационалистБг.ком не е изненадан от световната антикласация на женствеността в САЩ. 95 % от филмите в щатите се продуцират от евреи. Тези филми са антимъжки, възпитават в превъзходство на жените над мъжете и внушават на американките, че винаги са прави, даже има редица филми, които оправдават убийства, извършени от жени над съпрузите им.

Дискриминацията над мъжете в САЩ, осъществявана от ционизма е така ужасяваща, че жените забравят не само стройната си фигура и задълженията си като съпруги, но и свещеното задължение на майчинството.

Пълният провал на американките наближава.
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: неизвестен     Дата: 2010-04-07 19:15:22    
проблемите със затлъстяването са свързани с изкуствената храна в САЩ. всеки, които се върне оттам е надебелял. Храните там бъкат от консерванти, вредни торове и ГМО.