Прегледи: 4396 - Коментари: 1
Палят кола на свидетел срещу Атака

Палят кола на свидетел срещу  Атака

Некадърно запалване на "Лада" са осъществили тази вечер най-вероятно обзети от паника местни атакисти /те по-късно предадоха лидера си Сидеров/.

До блок 108 в жк "Младост" е било паркирано руското возило. Престъплението е станало някъде към 03,00 - 04,00 тази нощ, но хвърлената вътре в купето пластмасова бутилка не е изгоряла напълно и двигателят е читав. Поизгоряло е обаче купето. След провала на местните избори в "Атака" - Варна има сериозно брожение. Хората в клуба намаляват, а събрания почти не се провеждат. От 15 % на евроизборите резултатът на националистите е спаднал на 6 %, а кандидатката им за кмет Цвета Георгиева не събра и 5 %.

Причината за подпалването очевидно е заплаха. Днес от 15,00 има дело на Николай Ненов - бивш шеф на Предизборния щаб на Атака по време на Президентските избори. Той е изгонен и изключен от Атака, по инициатива тъкмо на Цвета Георгиева. В Районния съд заради инкасиран побой и публично обявление от местната лидерка потърпевшият има иск за нанесени материални щети от членове или симпатизанти на партията и морални вреди срещу общинския координатор на Атака Варна Цвета Георгиева.

Възлов свидетел е Тихомир Антонов, който е присъствал на побоя, нанесен на Ненов. При това акцията на атакистите срещу Ненов става в качеството му на кандидат-кмет на "Младост" в изборите мин.г. Всъщност, некадърно запалената кола, в стила на некадърно проведените от Атака избори, не е на Антонов, който е бил и районен координатор на партията в район "Младост", а на приятелката му Кичка, с която той живее на съпружески начала.

Самият Тихомир заяви пред националистБг.ком, че никакъв страх не изпитва и днес ще каже цялата истина пред съда, без да затаи нищо. Ако Цвета Георгиева бъде осъдена, това ще бъде поредният успешен иск срещу представител на Атака в България, но първият във Варна.

Имаме информация, че заради доста подобни прояви, има докладна от Централното ръководство на партията в София за сериозни промени във варненското ръководство. Като допълнение ще добавим, че преди 2 или 3 г беше осъществен взрив в Клуба на Атака във Варна. Най-вероятната версия е, че гърмежът е заради невърнат дълг от 50 000 лв на сегашния общински съветник и тогава барман Красимир Маринов.

Срещу самата Цвета имаше обвинение, че докато разхожда четирите си хрътки в Морската градина, след скандал е ухапала охранител.

2008 г
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: веселяк     Дата: 2008-07-01 23:15:33    
Тази е същата Цвета, която като малка ходеше по покривите, за да преследва фашистите. После не й стигна бал за София и отиде да учи в Търново.
Сега държи колата си безплатно на паркинга на общината.
Сложете или нарисувайте фес на БМВ-то й, ще ви напиша