Прегледи: 2609 - Коментари: 2
3 март и метастазите на демокрацията

3 март и метастазите на демокрацията 3 март и метастазите на демокрацията

Днешният 3 март ни подканя и задължава да погледнем не толкова в миналото, колкото в настоящето и бъдещето на Отечството ни, наричано от великолепния Неофит Бозвели - "Мати Болгария"!

Мога да заява с горест, че над 50 % от българските ученици няма да разберат, че "Мати" - означава Майка /На втората снимка - Надпис в училищна тоалетна: "Държиш бъдещето на България в ръцете си."/. Макар че това е славянско-индоевропейска дума: "мад/тър" на английски, "мутер" - на немски, "матка" - на полски и естествено "матер" - на руски и латински.

В последно време в света се наблюдава едно последователно, мощно, категорично и победоносно настъпление срещу западния тип "демокрация". Азия, Африка и най-вече Латинска Америка изгониха американските инвестиции и заеми /всеки $1 САЩ/ЕС "инвестиция" са 2 ограбени и всеки $1 заем са пак 2 ограбени./ Благодарение на освобождаването си от Западното икономическо робство и грабеж тези континенти изпреварват като икономически и технологични темпове самите САЩ и ЕС. Например Китай, Индия, Малайзия и Виетнам имат 10 % годишен прираст средно за последните 10 години, а Западът - около + 2,2 %. Сега при кризата - вече - /минус/ 1 %! Явно богатството на Запада е било не заради по-високите им технологии, а защото просто са грабели Африка, Азия и Латинска Америка. Този грабеж е продължавал 4-5 века, но народите по света му сложиха ТОЧКА. За съжаление в България вървим в обратна на света посока - ЕС, НАТО и западният провален икономически модел унищожават българската икономика, връщат стопанското развитие и производството ни 30 до 40 години назад, ликвидира се българското образование, в десетки пъти се увеличава деморализацията, алкохолизмът, наркоманията и педерастията/лезбийството сред българските младежи, здравеопазването ни става на африканско равнище /макар че Африка напредва с доста по-бързи стъпки технологично от Еврозоната/, а културата ни става не "чалга", а направо антиестетическа и което е още по-зле - антибългарска. Езикът на българина става все по-беден и груб, което пряко разбива мисленето и духовния размах. Благодарение на политиката на САЩ и ЕС - демографската катастрофа ПОЧТИ доведе до генетично унищожение на българската нация.

От 1989 г до 2009 не са родени над 1,5 млн българи, ако се гледат показателите на раждаемостта/смъртността при управлението на Тодор Живков. Един държавник, който при всичките си бяло/черни черти, поне беше националист. Впрочем, от 1989 г до днес спадна с 2 години и 2 месеца средната продължителност на живота - най-важният показател за стандарта на живот в световната статистика.

Но антибългарската манипулация се опитва всичко що е руско и славянско да изкара за небългарско. Особено на 3 март, когато Русия извършва най-благородното си братско славянско дело: Дава на България свобода. Вярно е, че на Цариградската конференция всички "Велики" сили искат от Турция след зверствата в Батак, Клисура, Перущица, Стара Загора, Панагюрище и пр. да даде нещо като автономия на българите. Като англичаните тайно са готови да подкрепят Турция, дори ако де факто остане поробителка над българите.

Освен Русия - нито една европейска държава не се решава да жертва свои войници за свободата на славяни.

Но - миналото е ясно. Настоящето на българите е толкова страшно, че почти сигурно е -

Дори един нов 3 март няма да спаси България от ново етническо турско-циганско или ислямско завоюване. Днес българите така намаляват като етнос, за сметка на циганския, че по мнението на един от най-големите експерти по демография от байтошово време -

Ние "виртуално" до 2050 г НАЙ-КЪСНО ще сме малцинство в своята Мати България.


Причините за ниската раждаемост са най-вече икономически. При средна заплата около 200 Евро на месец нито една млада двойка не може и да си помисли да ражда, камо ли да го направи. Само памперсите, лекарствата и детската храна месечно струват над 200 Евро. Без да се смятат дрешките, количката, лекарствата, да не говорим, че родителите, особено майката трябва също да се хранят поне с добра храна. Стратегически ЕС е наш поробител: български фирми и учреждения дължат на западни банки и фирми 37,6 млрд Евро, което значи, че всеки българин дължи на КРАДЛИВИЯ Запад средно над 10 хиляди лева! А в момента българинът е 2 пъти по-беден от 1988 г.

Перспективата на ГЕРБ-овото управление в икономиката е ужасяваща. Те не предвиждат модерно промишлено високотехнологично и световноконкурентно производство, а губещо селско стопанство и вечния туризъм, който стана милион маймуни на клона по морето и зимните курорти. Вместо България да произвежда хеликоптери, кораби, модерни автомобили, машини, елуреди и пр. високотехнологични стоки /най-изостаналата в Азия Южна Корея го извърши без САЩ-помощ за 10-15 години/ - тандемът Трайков/Дянков /последният не е ли просто щатски шут???/ ни праща да отгледаме в кал и жега нискоразмерни домати и слаби добиви от пшеница. Това е американо-европейска манипулация поне по 2 причини:
1.Европа има 1,5 пъти селскостопанско свръхпроизводство - произвеждат 15, а ядат 10 ябълки и подобни
2.Българската земя като цяло е 1,5 по-неплодородна от западноевропейските, особено южните заради валежите и слънчевите дни. Без да смятаме доста по-модерната техника там.

Особено долни са метастазите на Западната демокрация в семейството, училището и изобщо в морала и интелектуално-технологично ни състояние днес, което означава и УТРЕ в българската нация. Демокрацията в западния й вид е зло, защото почти цялата енергия на индивида е насочена срещу другите. Да изброим само няколко от последните перверзни извращения:

1.Случката в Сандански, при която баща изнасилва с опасност за живота си 2 годишното си чедо
2.Случката в Червен бряг, когато баща убива 2 годишните си деца /едното почти/, за да отмъсти на избягалата от него жена, която впрочем баща му е купил за 5 хиляди лева
3.Случката в село Шишковци, родното място на Владимир Димитров-Майстора, когато банда цигани убиха българи-черешоберачи
4.Случката, когато две 18 годишни съученички убиха своя връстница, за да я накажат
5.Случаят, в който 18 годишен уби и разфасова свой съученик
6.Да кажем и нещо по-обобщено - От 2-ро място по знания и подготовка в Европа, българските ученици са вече на предпоследно

Ще подчертая, че през социализма нямаше нито една такава перверзна и уродлива морално история за 45 години, а сега стават не ежегодно - а ежемесечно, даже зачестяват и ежеседмично! Ама тв-тата промиват мозъците на младите и обявяват ЧЕРНОТО ЗА БЯЛО!

За всичко това е виновна западната демокрация. Помня за един секретен доклад, който баща ми беше взел вкъщи за престъпността през 1968 г /а аз успях някак да го прочета/, в него тогавашните власти се безпокояха, че е имало 17 убийства! За цялата 1968 година! Но - тогава за радост нямаше демокрация. Тогава се строяха модерни ЕлЦентрали, пътища, мощни световноконкурентни металургични заводи /в момента България произвежда 2 % от медта в света - една свръхскъпа и свръхстратегическа суровина, например, но цялата печалба се граби от Запада/, модерни селскостопански комплекси, развиваше се световноконкурентна наука, а спортът и културата бяха на най-високо световно ниво. Сега във Ванкувър най-високото ни постижение беше 7-мо място с късмет. Такива са били резултатите ни през 1936 година - демокрацията ни върна 76 години назад!

Сега с изостанала селскостопанска стратегия и пияяяяяяяянски нископечеливш туризъм изоставаме на 30-40 години от модерните държави, докато в 1989 г практически ги бяхме стигнали. Изоставахме единствено в промишлената естетика, но възходът на комунистически Китай доказа, че България е била на прав път.

Ако българският народ не осъзнае, че ЕС и Западът са крадец и враг № 1 на българската нация и изобщо на България, България ще изчезне.

Защото западната демокрация е тумор /което доказа и СФКриза/, който унищожава здравите клетки на Мати Болгария - икономиката й, младежта й, морала й, духа й, физическото й съществуване. Ракът ЕС убива живота на България.


Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Кретен     Дата: 2010-03-05 00:29:31    
Червен кретен, кога ще измрете че хората да дишат свободно

2. Потребител: frend     Дата: 2010-03-05 20:19:01    
Гьобелс ряпа да яде!