Прегледи: 2932 - Коментари: 0
Демографската трагедия на България

Демографската трагедия на България

"Най-висшата добродетел на света е любовта към Отечеството!"

Няма съмнение, че това е мисъл на Христо Ботев и няма съмнение, че евродепутатката Биляна Раева не е проумяла тази мисъл в пълнота. При това тя е подготвена, интелигентна, учила на Запад и поне изглежда съвестна. Ами другите наши евро- и "българодепутати", да не говорим за новобогаташите олигарси, които всъщност са истинските управници на България. Като трансмисии, естествено, на световната, най-вече ционистка олигархия.

Днес от 15,00 във Фестивалния и конгресен център - най-стилната като архитектура съвременна сграда във Варна се проведе Информационно-обучителна дискусия "Европейските демографски политики". Експартиецът на г-жа Раева - Соломончо Паси - беше казал преди 10-ина само години: "Майната му на православието!" Без съмнение това е престъпление спрямо религиозната свобода на българите, но нали той е евреин? Затова има в България демографска трагедия - защото начело на държавата ни не стоят българи. Ама такава била тенденцията в Европа - една майка там имала по 1,5 деца. Необходимо за възпроизводство било 2,1 деца на майка. Ами бащата - майката + бащата = 1+1=2. Затова е тази 0,1 десета за една майка, защото ЕС и ЕК почти изцяло са забравили за бащите. Много е дълго да го обяснявам, но с две думи - Само пълна егоистка или жена с повредено мислене може да иска да има дете/деца без баща и семейство.

Най-много ми хареса конкретното и българското /то затова беше конкретно, защото беше българско/ изказване на шефката на списание "9 МЕСЕЦА" д-р Антония Григорова. Възхити ме тази жена - една българка. Каза, че в България се наблюдава етническо ограбване и демографски бизнес, сещате се от кои, нали?

Впрочем, вчера питахме зам.-кмета на Варна има ли в България етнически грабеж? Той каза - не. Ама шефката на най-професионалното издание за демографски проблеми казва - Да, има. Пък д-р Марков, зам.-кметът, де, ни обвини в неразбиране на ромите. Да пита д-р Григорова, ще му ги обясни. Тя посочи известни цифри - от 1989 г до 1996 и след това до към 2004! са се раждали с по 10 хил деца по-малко на година у нас. Едва през 2006 г броят на първокласниците е надвишил този на предната - 2005 г.

Освен това, докторката-журналистка се занимава с обучението на конкретните бъдещи майки. Постави всички конкретни проблеми, като се почне от липсата на координация между институциите и се свърши с най-"личното" - жените искали да правят кариера. Макар че тук не съм съвсем съгласен - първата и "Богородичната" кариера на една жена е да бъде майка.

Ние сме коментирали цифрите. Положението с етническите българи, които се раждат, е по-зле от най-зле. От 40 живородени деца през последните 10 г 22 не са етнически българи. ЕС мислел, че за да има кой да работи и издържа през 2050 г възрастните, ще се наложи имиграция. Ами в България кой ще работи? Необразованите и свикналите благодарение на управляващата ДПС роми - да живеят от помощи, кражби, просия и контрабанда?

Иначе Биляна Раева изнесе добра лекция на около 30-40 млади хора, дошли да чуят какви са демографските ни проблеми. Те бяха интелигентни и активни, но не ги чувстват проблемите, не ги разбират. Просто не мислят с главата на българи, нямат държавно българско мислене, да не говорим за държавническо. Пък и основната задача на дискусията беше "Да върнем доверието в ЕС". Ами аз никога няма да имам доверие на ЕС - те всяка година грабят заедно със САЩ около 37,5 % от националния ни доход. Те са първопричината - и финансова, и политическа, и психологическа българката да не иска да ражда. Майната му на ЕС и да спасим нацията си - това трябва да разберем, братя и сестри българи.

Иначе ще си говорим информативно-дискусионно, но Бог ще заличи нацията ни, както Христос е заличил безплодната смокиня.
Потребител:


Коментар: