Прегледи: 1804 - Коментари: 2
Великата Славянска империя

Великата Славянска империя

Все по-ясно става в Световното геополитическо пространство, че възловият въпрос за мирното просъществуване на човечеството е в ръцете на славяните.

Нито икономическият възход на Източните тигри и най-вече на Китай, Индия и Япония, нито ционистките планове на "Триото на злото - САЩ+Англия+Израел", нито напредващите стремително икономически и военно ислямски страни по линията Филипините - Индонезия - Малайзия - Пакистан - Саудитска арабия+Заливните дължави - Иран - Турция - Египет - Магреба -Нигерия, нито възходът на Латинска Америка, поведена от Бразилия

НЕ могат да РЕШАТ своите и взаимносветовните си проблеми без СВЕТОВНОТО СЛАВЯНСТВО.

Съвсем не става дума само за Русия, макар че тя е в самия център на събитията, определящи съдбовното бъдеще на човечеството. Но - да караме поред.

Проблемът с "тероризма", определян от Западните "лидери"???? като най-големият в света/за нас основен терорист е ционисткият "триъгълник САЩ/Англия/Юдея/ - не може да бъде разрешен без възхождащата в момента, а и каквато и да е Русия. Тероризмът в Северен Кавказ, внрочем, щедро финансиран и от ЦРУ, и от петролодоларите на Саудитска Арабия не може да бъде спрян от никого, освен от Русия. "Свещеният извор" на ислямския тероризъм, създаден не от "Ал-Кайда" и Бин Ладен, а от държавния тероризъм на Израел над палестинците и съседните арабски държави - не може да се спре без Русия. Конкретните доказателства за това са не само умолително-циничните призиви Славянската Крепост да помага на американските и пр. агресори в Афганистан /при тяхната поддръжка на тероризма срещу Русия/, а най-вече геостратегическото й положение.

Точно този "мост/стена" между Азия и Европа, властовото й положение в Тихия океан /вкл над Южните Курили, оспорвани от Япония под диктата на САЩ-ционизма/, което й дава пряка връзка с Латинска Америка - напр. с Еквадор /управлявана и проруско настроена/ - дават всички предимства на Русия да контактува, търгува, вдаимодейства всячески и всепосочно със света. Даже в "далечната" Южна Америка Русия/славянството печелят свръхпривърженици - не само Венецуела, Куба и Никарагуа, а Боливия, Еквадор, Чили, Парагвай и естествено най-вече Бразилия и Аржентина /още повече вбесена от ограбването на нефта от принадлежащите й Фолклендски/Малвински острови от старата грабителка - колониална Англия/.

Единственият континент, над когото Русия няма пряко въздействие и контакт е Австралия, но пред вид слугинската политика доскоро на тази ексбританска колония и намаляващото й световно-икономическо присъствие - това не е рещаващ въпрос. Макар че нашите сведения са за нарастващо славянско присъствие в икономиката на двете големи "Океанки" - Австралия и Нова Зеландия.

Все пак, точно Русия в исторически план е спасила света от поне 2 фашистки съдби:
1.Спряла е жестоката тиранична експанзия на татари, монголи, прабългари /които са притежавали полуимперия, но не са се оказали добър народ-споител на племена/ и пр. азиатски орди към Европа. За което европейците трябва да целуват меча и пр. на Иван Грозни и ПетърІ!
2.Пак Русия е спряла кръстоносците на път към Изтока, "Drang nach Osten", през ХІІ-ХV век, по-късно този девиз е приет от Хитлер за атака на СССР. Този "Напор на Изток" е щял да превърне цяла Азия и Китай в такова скотско пространство, в каквото Франция и Англия са превърнали 4 века Африка.
3.Точно Русия, която познава политико-духовните пространства на Запада и Изтока, не е тръгнала да ги завладява и ограбва, както например Европа над 5 века е тероризирала, избивала и ограбвала "Во имя Христа" Африка, Азия и Америка. От Африка английските "джентълмени" 3 века са отвличали роби, испано-португалският Холокост над Америка е избил 90 % от коренното индианско население, Франция зверски е грабила Африка, а Англия - И Индия, И Америка. Коя Западна държава е била най-жестокият грабител - могат да се явят на конкурс - всички ще спечелят ПЪРВО място. С бонуси. И сега в момента, изгонени от цял свят Евроикономическите фашисти грабят Източна Европа. Неслучайно най-тежко в света сега е в Латвия, Литва /- 26,6 % БВП спрямо 2008 г/, Естония и България - най-ограбваните от Запада страни.

Славяните в Полша, в Германия /там има над 350 хил лужички сърби - западноевропейски славяни/, Чехия, Словакия, Словения, Босна и Херцеговина, Хърватска, Сърбия, България /българите са разположени в Сърбия, Албания, Македония и Гърция, както и в Молдова и Украйна/, Украйна, Белорусия, Русия, Казахстан и в Кавказ, Прибалтика и Средноазиатското духовно-географско пространство представляват

ВЕЛИКАТА Славянска стена, Славянската империя срещу злото.


Впрочем, точно европейското славяно-германско море е и наследникът на евроазиатските цивилизации.

За да не досаждам с подробности, как изящно-практически могат скорострелно да се решат всички "междуславянски" проблеми, ще отбележа решението на уж"враждебните" полско-руски отношения. В Полша ционистите /впрочем пак спасени от руските войски от Хитлер/ насъскват братята славяни срещу Русия и руснаците. Но ако поляците си дадат най-простата сметка, че без Русия щяха да са избити или 101 % германизирани - щяха да благодарят в католическите си молитви не на РИМ, а на Москва. Сега пак полски идиоти говорят за Хатин и избитите от Сталин полски офицери. Ами не ли Полша участва в похода на Наполеон, още преди това не ли украинецът Тарас Булба убива сина си, заради предателство с полякиня и пр????? Но пътят на Полша е само един - братско, взаимнополезно единство с Русия.

По този братски път пое Украйна, а това е рецептата не само за икономическото й добруване /досега нагло ограбвяна и съсипвана от Запада - Юшченко+Тимошенко истеричката/. Това е изобщо ПАНАЦЕЯТА ЗА добруването на цялото човечество. Само под духовното водачество/всеопрощаващодействена любов и всевсетовния благороден и саможервен славянски ДУХ може да се слеят в едно КИТАЙ, Индия, Източна Азия, Ислямският свят /затова в Русия ислямът се радва на държавна закрила/, Западът, Латинска Америка. Извън свещената мирна прегръдка засега стоят само Световните сили на ЗЛОТО и МРАКОБЕСИЕТО - ЮДЕЯ+САЩ +АНГЛИЯ.

Но полските, българските, сръбските и т.н. славяни в Англия и САЩ, при очевидния възход и духовна победа на световнолюбвеобвилната славянска духовна прегръдка - няма да имат друг изход, освен да се поклонят на човечеството.

Защото както Великата Славянска империя векове спираше Изтокът и Западът да се унищожат, заробят и оварварят - така сега има по-висшата задача да направи хората братя.

Слава Богу, че Путин поведе Русия. Слава Богу, че Янукович поведе Украйна. Слава Богу, че днес в Латвия казват: ние сме длъжни не да отблъскваме руснаците, а да направим така, че да обичат Латвия. Слава Богу, че ние българите, като чисти славяни и прасъздатели на Световната славянска култура ще допринесем за духовното обединение на света и така ще спасим и себе си.

/На снимката: Геният и Спасителят на човечеството: Фьодор Михайлович Достоевски/
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Православен     Дата: 2010-02-23 15:37:47    
Абсолютно е прав авторът. Ако прабългарите са имали качества, са щяли да надделеят над Русия. А тя ги е разгромила.

2. Потребител: Идиоти славяни     Дата: 2010-02-27 00:56:22    
Склавин - така са наричали робите в Римската империя.