Прегледи: 9044 - Коментари: 16
Българите в Чикаго попържаха американския химн

Българите в Чикаго попържаха американския химн

Най-после няколко хиляди българи оругаха, освиркаха и опсуваха химна на САЩ.

Ние не знаем дали това е подсъдимо по законите на щата Илинойс, но изпитваме особено чувство. Някакъв нещастник Симеон Гаспаров /по името си личи дали му е чиста българската кожа?/ решил, че това е лошо. Ами когато американците бомбардираха невинни българи и убиха над 1 000 цивилни в София през 1943 г - това хубаво ли беше?

Когато американски фирми ни крадат парите с мобилни телефони, енергопредприятия, с наши суровини в Севлиево, Разград, Разлог, из цяла България, добро ли е това? Аз да му обясня на българското янки Гаспаров /шахматистът Гари Каспаров, не е ли евреин?/ защо българите в Чикаго са псували!

Защото имат такива псуващи чувства към някого в Америка. Можеш ли да накараш 6 000 българи насила да ненавиждат някого? Не казвам, че е красиво да се псува, но е необходимо, когато е необходимо!

Помните ли какво каза /не/българинът Соломон Паси? - "Майната му на православието!" По нашите закони къде трябваше да е синът на Исак Паси? А по моралните закони трябваше ли един българин да гласува за него?

Тъй че с наслада и без огорчение разбрах, че българи са псували химна на САЩ. Ако осъдят 6 000 българи за псуване, ще станем най-достойната държава в света!

Впрочем, дясната ръка на Джордж Буш-младши не каза ли тези дни, че заради днeшният им президент цял свят е намразил САЩ? Каза го.

Както казват, избитите от американците индиански племена: "Аз казах!" Пък ако трябва и ще изпсувам.

Само България да е над всичко!

2008 г
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Княз Борис     Дата: 2008-07-02 02:37:29    
Ние от Сиатъл почти цялата колония бяхме в Чикаго. Америка е велика страна, но американците са далече от истината. Най-вредното е негърската дискриминация срещу белите. Особено в Чикаго всички българи се оплакват. Този г-н Гаспаров си говори наизуст.

2. Потребител: Карина     Дата: 2008-07-02 17:03:55    
Нека псуват, да не им е уроки.
Какво казва правилно Бай Ганьо: "Те малко ли ни скубят?". Бил простак, ама който знае, че на Запад са най-простаците.

3. Потребител: Лъчезар Георгиев     Дата: 2008-07-05 12:42:35    
Ако 6000 американци се съберат примерно във Варна във и псуват химна на България, ще ни е приятно ли? Американците много парадират с това, че видите ли, там можеш публично да псуваш САЩ и да гориш американското знаме безнаказано. Затова това събитие налива вода в тяхната мелница (колко сме свободни и демократични, нали!). Какво им става на американците от това, че ги псуват? Преместват си го от единия крачол в другия. И бяз това вече са свикнали. Мисля, че е излагация. Като не им харесват САЩ, да се върнат в родината и да работят за нея! И без това нещата там, както разбирам, вървят много на зле.

4. Потребител: Емигрант     Дата: 2008-07-11 11:53:24    

Интересно какво правят след като не им харесва . Да се върнат като са толкова ербап, ама не им стиска на кавалите , защото българите в чужбина са най зле от всички диаспори , и това всички го знаят

5. Потребител: айсайдер към емигрант     Дата: 2008-10-16 18:30:32    
Ти пък как си бе,отворко?Ромите уважават ли те редовно!?А майка ти?

6. Потребител: carmina burrana     Дата: 2008-11-10 17:25:52    
Сега - при Мистър Обама съвсем ще млъкнат!
Навярно се готви нещо потресающо - за целият цивилизован свят и най-напред за САЩ, после всичко ще бъде прехвърлено върху кожата на самодоволния метис.

7. Потребител: Ивена     Дата: 2009-01-27 20:54:52    
Ей тея американци да не обсъждат много нашите,защото не са нищо повече от тях.Те хората са отишл в САЩ,за да се прехранват, а не да ги осъждат или нещо подобно, макар че малко си го заслужават."Ако осъдят 6 000 българи за псуване, ще станем най-достойната държава в света!"
Това много ми хареса и подкрепям мнението на автора.

8. Потребител: Пиещ     Дата: 2009-02-05 01:33:39    
Пием, пеем буйни песни и зъбим се на тирана...

9. Потребител: Светлин Маринов     Дата: 2010-09-08 06:00:19    
Хайде, стига сме се излагали! Кои сме ние, че да псуваме Америка? И, отново... кои сме ние, че да я харесваме повече от Родината? И двете твърдения ми се видят някак вярни. А на вас? България е красива страна с дълбока култура и сърцата душевност. Америка е уредена, стройна, ясна. И с по един безкраен дебат за политиката на всяка, както и за историята, за всичко. Това са два свята... Обичайте България и уважавайте другите страни! А, като музикант мога да кажа, че Американския химн им е едно от най-хубавите неща в страната

10. Потребител: САЩ са педерасти     Дата: 2010-10-24 21:23:56    
Те се кефят,че ги псуват,те са си педерасти.

11. Потребител: Симеон Гаспаров     Дата: 2012-02-01 05:40:25    
Родът ми е Хърватски, Димитър Кънев нещастнико! Набий си го в празната глава следното - И аз, баща ми и дядо ми сме сме католици и сме направили за България повече отколкото ти и целият ти род!!!

12. Потребител: горният     Дата: 2012-02-01 09:14:52    
Димитър Кунев е жалък нещастник! Даже името не смее да си го напише на кирилица на собствения си сайт!

13. Потребител: читател     Дата: 2012-02-10 22:54:37    
Абе Кунев,тъпо копеле!На такива кенефни драскачи като тебе и като лилипута с големата свещ,трябва да им режат пръстите да не пишете теа простотии.От как взе да излиза БГВойс,хората в Чикаго взели да не купуват тоалетна хартия,щото почнали да си бършат гъзовете със снимката на лилипута

14. Потребител: Админ     Дата: 2014-01-29 13:14:58    
Доста правописни грешки в постинга на Гаспаров от небългарски произход. "Хърватски" се пише с малка буква, след запетаята след свещ трябва да има интервал, пише се "тия", а не "теа", след точката след простотии и запетаята след хартия трябва да има интервали, а в края на постинг № 3 от същия Гаспаров /долния/ - не е поставена запетая. Кой знае колко дълго Ви правят коректури в дописките Ви до вестник "Труд"? Накрая за рода ми - единият ми дядо Куньо е участвал в трите европейски войни като ефрейтор пехотинец и лично е превземал Одрин, раняван е два пъти, единият път тежко, другият ми по майчина линия лично е участвал в атаката на миноносеца "Дръзки" срещу турския крайцер "Хамидие", а баща ми е бил бомбардиран в Министерството на войната от американски бомбардировачи. Където Вие сега им лижите, знае се кое и за какво. За един пробит $. Баща ми е бил телеграфист на ген Владимир Стойчев и с риск за живота си е бягал да му докладва - това го има във военната история от Втората световна война. И мислех да не го споменавам - но моята баба е кръвна роднина на Хаджи Димитър - негова племенница. Великият поборник! Но щом Вие, г-н Гаспаров, се хвалете с родата си - значи самият Вие нямате качества и излагате родата си. Вероятно нещо е направила за Българско, но Вие сте враг на българската кауза.

15. Потребител: Димитър Кунев е глупак!     Дата: 2015-10-24 07:00:11    
Димитър Кунев, глупако, № 13 не съм аз. Не бих се занимавал с насрани клоуни като тебе, защото не си ми в категорията, но преди да приключа с теб, само ще ти кажа, че мои материали срещу идиотщините, които стават отвъд океана са излизали не само в САЩ и у нас, но са ме препечатвали и на руски и всякакви други езици. Това, че ти нямаш мозък в главата си, защото си насран, страхлив, комплексиран интернетен плъх и не си ги прочел не е моя вина. Що се отнася за правописа ми, можеш само да си го завреш в шибания, страхлив задник!

16. Потребител: Админ     Дата: 2016-04-05 19:09:24    
Ние не трием постинги, но вулгарните изрази на г-н Гаспаров в постинги №№ 11, 13 и 15 доказват правотата на тезата ни.