Прегледи: 2902 - Коментари: 1
Районен съд: С 25 % > дела заради СФК

Районен съд: С 25 % > дела заради СФК

Днес от 10,00 на Пресконференция в Районен съд Варна беше направен предварителен преглед/отчет на съдебната обстановка за 2009 г.

Пак предварителният извод на Председателката на съда Ерна Якова-Павлова /на снимката - в средата/ е, че са се повишили доста делата спрямо м.г. Ние от националистБг.ком ще потвърдим нейната позиция, че основната причина за нарастването на съдебните искове е СФК /Световната криза/, но и да прибавим - + грабежа на Запада над Източноевропейските икономики. Сега % дела за м.г. е 76,8 % спрямо 2009 г или при тази тенденция - сега ще има с 25 % повече!

Шефът на Гражданската колегия и зам-председател Радостин Петров наблегна на точните цифри - при 10036 граждански дела за цялата м.г. само до началото/средата на декември т.г. вече има 14300. Основната маса от исковете са "заповедни", т.е големите монополисти - Е.оп, ВиК, Далкия, Виваком и банките съдят граждани най-вече и фирми за неизплатени сметки. Точно Западът изкупи електроразпределителните дружества, комуникации и банки в България, точно Западът /алчността и самозабряването на американците/ ни натресе СФК. А сега искат да ни ограбят и "от босия цървулите, и от голия - ризата"!

Междуфирмената задлъжнялост, закъсняването и неизплащането на заплати, безработицата /които водят до невъзможност за погасяване на кредити/ са резултат на гадостите на Запада, най-вече на фирмите-гиганти от ЕС. Ние българите сме роби, ограбвани от Запада и точно числата от РС - Варна го доказват без всякакъв спор.

Слава Богу, вече има българите вече са завели и 183 дела срещу Е.оп България продажби и 76 срещу Е.оп България мрежи, което показва, че колкото и да го манипулират медиите, собственост практически 75 % на чужденци - българинът, бръкнат ли му /не/законно в джоба - разбира кой кум, кой сват!!!!!!!!!!

Също повишение на наказателните дела отчете и Яна Панева - новоназначената шефка на Наказателната колегия и зам.-председател на РС. Посегателствата върху собствеността на гражданите са се увеличили като дела от 404 м.г на 522 до началото на декември т.г. Увеличени са и делата за водачи, употребили над 1,2 % алкохол и за шофирали неправоспособни водачи. Бабаитството е характерно най-много за под 18-годишни и за младежи.

Има и още един неприятен факт, изключителната натоваренист на съдиите. 37 съдии решават по 1800/месечно дела и "не им оставя време за лакърдии", така отговори на въпрос за някое "пикантно" дело на националистБг.ком шефката Ерна Якова. При това, излезлите в майчинство съдийки никой няма право да ги замества по Закон, за разлика от всички фирми и предприятия в страната.

На въпрос на Цанко Цанев от в "24 часа" дали СФК или по-високата правна култура на гражданите "създават" повече дела, г-жа Якова отговори, че има и повече правна култура, благодарение и на медиите, но основното си е СФК. Тя допълни, че всеки петък на ученици от варненски училища се прожектират филми за български дела, защото те от американските филми имат съвсем други=неверни представи за българското правосъдие.

И положението в Районен съд Варна /същото е и в другите две големи районни съдилища - София и Пловдив/ доказва:

Западът е моралният, икономическият, криминогенният, политическият и неоимпериалистическият враг и престъпник в България.
Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Какво общо     Дата: 2009-12-30 02:16:49    
има съдът с икономиката? Лунатизъм се нарича явлението.