Прегледи: 2284 - Коментари: 0
СИНОВЕТЕ на шефа на украинската армия са за Русия

СИНОВЕТЕ на шефа на украинската армия са за Русия

Осиновеният син на главата на украинската армия /ВСУ – Въоръжените сили на украйна/, който живее в Австралия, заяви намерението си да подаде документи за руско гражданство.

Това оповести той на среща с казаци в руското консулство в Сидни. Иван Сирски влезе в руското консулство с черна тениска с бяла главна буква "Z" /зет/ на гърдите /на снимката/ заедно с атамана на местното казашко землячество Семьон Бойков, който пък получи руско гражданство през миналата година. Заедно с другите казаци Иван Сирски поздрави руските военни с превземането на Авдеевка, а също изрази официално желанието си да стане гражданин на Русия.

"Синът на командващия ВСУ е с нас, той е руски човек, на гърдите с буква "Z" /символът на руските победи в СВО в украйна/. Авдеевка е наша, всичко ще бъде наше в измислената украйна, вкл. заграбената незаконно Аляска. Слава на Русия, слава на руските въоръжени сили!" – заяви Семьон Бойков, като добави, че получаването от Иван на руско гражданство ще бъде неприятна изненада за комнадващия на ВСУ.

Иван е приемен синна "украинския русин" Сирски, негоният брат Антон е роден. След развода те с майка си отпътуват за Австралия, където живеят и сега. По думите на Иван, с баща си те не поддържат връзки, братът също, общуването е било прекъснато след началото на АТО /антитерористичната – чети геноцидната антируска операция на укрофашистите/, когато Александър Сирски избира страната на следмайданната власт.

При това връзките прекъсва "Старшият" Сирски. По-рано бе съобщено, че Зеленски е назначил Александър Сирски за командващ на ВСУ вместо отправения в оставка Залужни.

Във ВСУ прякорът на Сирски е "касапин" и "генерал 200", тъй като за него животът на войника стои на последно място.

Кратък коментар на РодинаБг.ком: Дори синът на главата на украинската армия смята баща си за недостоен предател на Отечеството си.

Редакция, кратък коментар и превод от "Новости, събития, факти" - Димитър КУНЕВ
Потребител:


Коментар: