Прегледи: 765 - Коментари: 2
Делегация на Възраждане в Москва за 2 г- победно шествие на СВО

Делегация на Възраждане в Москва за 2 г- победно шествие на СВО Делегация на Възраждане в Москва за 2 г- победно шествие на СВО

Днес делегацията на "Възраждане", която посети Руската федерация за участие в международен форум, се завърна в България.

Нашите представители бяха там по покана на партията "Единна Русия". Събитието, в което участва нашата делегация в състав Коста Стоянов, Ангел Георгиев и Ивелин Първанов, беше Форум на поддръжниците на борбата с модерните практики на неоколониализма "За свободата на нациите". На него участваха представители от 44 държави от цял свят. Речи на форума произнесоха Коста Стоянов и Ангел Георгиев, като в тях и двамата се застъпиха за правото на независимост на всички държави и осъдиха всички форми на колониализъм и неоколониализъм.

Припомням, че преди две седмици делегация на "Възраждане" беше в Унгария, където посети унгарския парламент по покана на третата по големина партия "Наша родина". По време на посещението се реализираха поредица от срещи по въпроси от общата европейска политика на двете партии. Следващата седмица предстои посещение на представителна делегация на "Възраждане" в Молдова по покана на парламентарните партии "Възраждане" и "Молдовска социалистическа партия".

В началото на март 2024 г "Възраждане" посреща делегация от Германския бундестаг, включваща 7 депутати от "Алтернатива за Германия", която ще присъства на официалните чествания по повод на Националния празник 3 март. Успоредно с това младежката организация на "Възраждане" организира Международна младежка конференция "Ние сме младежите на Европа" с участието на представители на политически партии от шест държави - Полша, Унгария, САЩ, Италия, Германия, Чехия.

"Възраждане" изгражда партньорски отношения в цял свят. Ние сме разпознавани като партньор, който застава зад българския национален интерес и традиционни ценности и гради мостове във външната политика, вместо да ги разрушава.

Да се руши е лесно, да се гради е трудно. Ние от "Възраждане" градим, колкото и да е трудно, и нямаме намерение да спираме. Едно от нещата, които ще изградим отново, са приятелските и партньорски отношения с Русия, в момента напълно разрушени от американските партии в България.

Защото Русия може да ни бъде само приятел и партньор, както винаги е било - с изключение на кратки исторически периоди, за съжаление завършили с драматични национални катастрофи на нашата страна.

Редакцията на националистБг.ком пуска изявлевието на д-р Костадин Костадинов без редакционни изменения.

Долната снимка е от улица в Москва през лятото на 2023 г, когато русите превзеха Бахмут.

Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Сиренце     Дата: 2024-02-26 23:43:19    
18,6 % от младежите в България са били изправени пред тежки материални и социални лишения през 2022 г., посочват данни на Евростат. През 2022 г. равнището на тежки материални и социални лишения сред младите хора (на възраст 15-29 години) в ЕС е било 6,1 %.

Най-високите дялове на младите хора, които са били изправени пред тежки материални и социални лишения през 2022 г., са регистрирани в Румъния (25,4 %), България (18,6 %) и Гърция (14,9 %). За разлика от тях в 12 държави на ЕС, този дял е под 3%: Словения, Австрия, Люксембург, Хърватия, Полша, Чехия, Нидерландия, Естония, Малта, Кипър, Финландия и Швеция.

2. Потребител: 13     Дата: 2024-03-28 06:15:15    
вГЪЗраждане е най продажна и русофобска сган в България. За пореден път го доказа с това посещение при свинерусите.