Прегледи: 584 - Коментари: 3
Тъкър Карлсън за днешна Москва

Тъкър Карлсън за днешна Москва Тъкър Карлсън за днешна Москва

Тъкър след интервюто:

/на горната снимка: Москва Сити/

Най-радикалното нещо, което бих казал за себе си през 8-те дни, които прекарах в Москва, е не само лидерът на страната, което, разбира се, е впечатляващо, това е най-голямата суша в света и е невероятно разнообразна в езиково, културно и религиозно отношение.

Трудно е да управляваш такава държава 24 години, независимо дали ти харесва или не. Така че неспособен човек не би могъл да го направи. Той е много способен, много от вас го познават и вие го знаете.

Това, което ме радикализира, силно ме шокира и разтревожи, беше Москва, където никога не съм бил. Най-големият град в Европа с население от 13 милиона души. И е много по-добър от всеки друг град в моята страна.

Баща ми прекарваше много време там през 80-те години, когато работеше за правителството на САЩ и почти нямаше електричество. И сега е много по-чисто, безопасно и по-красиво от естетическа гледна точка. Той има по-добра архитектура, храна и обслужване от всеки друг град в Съединените щати.

И това не е идеологическо. Как се случи това?... Ако, например, не можете да вземете метрото, както много хора се страхуват в Ню Йорк, защото е твърде опасно, може да се чудите дали това е крайната мярка за лидерство.

И е истина...

Бележка от РодинаБг.ком: Главният редактор на е-вестника бе 2 пъти в Новоросийск: през 1994 г при управлението на Борис Елцин и през 2008 г при управлението на Владимир Путин. При Елцин /+ юдеите около него/магазините бяха практически празни, единственото, което купуваха хората бяха картофи и хляб. При Путин Новоросийск изглеждаше доста по-чист и уреден от Варна, магазините пращяха от всякакви стоки и хората не си брояха парите като пълнеха количики в магазините. Мога да допълня и чутото от моряците, с които пътувах: "През 1994 една проститутка струваше 20 долара, а сега и за 200 долара не можеш да получиш от най-долно равнище.

То нашите прозападни депутати струват по-евтино от евтина руска проститутка при сглобката.




Потребител:


Коментар:

1. Потребител: Сиренце     Дата: 2024-02-17 09:04:00    
Американският журналист Тъкър Карлсън, който в началото на февруари посети Русия и взе интервю от руския президент Владимир Путин, се възмути, че хранителните продукти в руската столица са четири пъти по-евтини, отколкото в Съединените щати при приблизително равностойни заплати. Той публикува видео от посещението си в московски хипермаркет на сайта си, пише „Известия“.
„Ако влезете в руски магазин за хранителни стоки и видите колко струва храната и как живеят хората, това ще ви настрои радикално срещу нашите (американски – ред.) лидери. В момента преживявам това“, казва той.
Във видеото журналистът посещава хипермаркет в търговския център „Гагарински“, където си купува хляб, брашно, плодове, вино и други продукти. Карлсън отбелязва, че всичко това може да стигне за четиричленно семейство за една седмица. Общо той е платил 9481 рубли (приблизително 104 долара) за хранителни стоки. Журналистът уточнява, че в САЩ би платил над 400 долара за подобна покупка, четири пъти повече. И добавя: „При това тези цени са в столицата Москва, където заплатите са идентични с американските“.
Преди това в друг видеоклип, публикуван на профила му в социалната мрежа „Х“ Карлсон изрази възхищението си от метростанция „Киевская“ в Москва. Според него тя „изглежда възхитително, по-добра е от всички в САЩ“. Той отбеляза чистотата и реда на централната гара в руската столица, която също е посетил с екипа си.
Гледайте видеото с Тъкър Карлсон тук:
http скандално.нет(написано на латиница)
P.S. А КАКВИ СА ЦЕНИТЕ НА ХРАНИТЕЛНИТЕ СТОКИ В ОКУПИРАНАТА ОТ САЩ КОЛОНИАЛНА БЪЛГАРИЯ, КЪДЕТО МАСОВИТЕ ЗАПЛАТИ СА 933-1500 ЛЕВА? ХРАНАТА В КОЛОНИАЛНА БЪЛГАРИЯ ЯВНО ТОГАВА Е 8-10 ПО-СКЪПА, ОТКОЛКОТО В РУСИЯ, ЧЕ И В УКРАЙНА. ТОВА ДНЕШНОТО В БЪЛГАРИЯ НЕ Е НИКАКВА ИНФЛАЦИЯ - ТОВА Е ЗВЕРСКА, УМИШЛЕНО ПОДЪРЖАНА СПЕКУЛА!!! СПЕКУЛА УМИШЛЕНО ПОДЪРЖАНА И ПООЩРЯВАНА ОТ ФАШИСТАКАТА СГЛОБКА ГЕРБ-ПП-ДБ-ДПС. С ТАЗИ СПЕКУЛА И ИЗКУСТВЕНА ИНФЛАЦИЯ ОТ СГЛОБКАТА ВСЪЩНОСТ ПАЗЯТ ИМОТНИЯ БАЛОН В БЪЛГАРИЯ - ПАЗЯТ ГОЛЕМИТЕ ИГРАЧИ ОТ СРУТВАНЕТО НА ИМОТНИЯ ПАЗАР В БЪЛГАРИЯ, КОЕТО ЩЕ ЗАВЛЕЧЕ НА ДЪНОТО ЦЯЛАТА ЖАЛКА, МИЖАВА БЪЛГАРСКА ИКОНОМИКА. ИКОНОМИКА 60% ОТ БВП(БРУТНИЯТ ВЪТРЕШЕН ПРОДУКТ) ИДВА ОТ СТРОИТЕЛСТВОТО И ТЪРГОВИЯТА С НЕДВИЖИМИ ИМОТИ.
ВСЪЩНОСТ ФАШИСТКАТА СГЛОБКА САМО ОТЛАГА ВЪВ ВРЕМЕТО, ТОВА КОЕТО НЕИЗБЕЖНО ИДВА И ЩЕ СЕ СЛУЧИ - НЯМА ДА Е СПУКВАНЕ И ГЪРМЕЖ НА СВРЪХ НАДУТИЯ ИМОТЕН БАЛОН - ИМОТНА АТОМНА БОМБА ЩЕ Е!!!
ETO ГЛЕДАЙТЕ ТУК КАКВИ СА ЦЕНИТЕ НА ХРАНИТЕЛНИТЕ СТОКИ НЕ САМО В РУСИЯ, НО И В УКРАЙНА, КОЯТО Е ВЪВ ВОЙНА И СРАНЯВАЙТЕ ЦЕНИТЕ В ДНЕШНА КОЛОНИАЛНА БЪЛГАРИЯ. ИМА И ОПЦИЯ ЗА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК:
http глобалпродуктпрайсес.ком(изписано на англ.)

2. Потребител: Сиренце     Дата: 2024-02-18 22:55:59    
Офицер от 1-ва славянска бригада (момчетата от Донбас, които се бият с украинците вече 10 години), зачистваща Авдеевка, днес:
"Авдеевка е 100% под наш контрол.
Момчета (към украинците), това е наша земя. Ще се бием до последно. Един съвет от мен: За "Хероите" няма да има слава. Ще има само смърт. Виждате как ви пускат тук, виждате как се бием. Приберете се в къщи, при жените и децата си. Тук ви чака само смърт. Слава на Русия."
Дано го чуят, хохлите.

3. Потребител: Сиренце     Дата: 2024-02-19 10:07:53    
Наркомана е прав, конференцията в Мюнхен беше успешна и завърши с коктейл, за отбелязване преминаването на Авдеевка към РФ.