Прегледи: 7186 - Коментари: 0
Путин ОТНОВО се справи, устоя и ПОБЕДИ!

Путин ОТНОВО се справи, устоя и ПОБЕДИ!

Путин ВИНАГИ се справя.


Справи се с вълненията след взрива на подводницата "Курск" и след пожара в тв кулата "Останкино", справи се в Чечня, където превърна противниците си във верни приятели, справи се в Сирия, в Судан, в Чад, в конфликта между Армения и Азърбайджан, помогна на лидерите на Казахстан, Турция, Беларус да преодолеят опитите на САЩ да ги свалят от власт и да поставят американски измекяри-еничари на тяхно място.

Справи се с икономическите и политическите санкции, заедно с Китай оглави антиамериканския фронт с Иран, Бразилия, Южна Африка, Индонезия, Сирия, Саудитска арабия, Венецуела, в голяма степен и страните от Залива, Индия, Аржентина, Уругвай, Пакистан. Руската икономика е ежегодно на плюс, а с участието на БРИКС изолира поне с 25 % долара и еврото на световния валутен пазар. Изгони олигарсите Березовски /който и се самоуби от мъка/, Гусински, Платонов и Лебедев, така спаси стотици милиарди долари да не изтичат от Русия и руския народ. От слаба държава с разрушена икономика върна Русия като Велика сила и решаващ фактор в световната икономика.

Сега, при неуспешния опит за пуч срещу руското военно ръководство бе пряко подпомогнат от Лукашенко и Ердоган, които всъщност му върнаха жеста. Въпреки изкривените медийни внушения на западните медии, русите не приеха действията на "Вагнер" и не помогнаха по никакъв начин да осъществи авантюрата си. Пригожин не просто бе придуман от Лукашенко да отстъпи, всички съюзници на Путин игнорираха готвача. САЩ се колебаха за намеса, защото явно Пригожин е по-опасен за тях, друг е въпросът, че неговият успех би бил 50 % световна ядрена война.

Най-смешни и невежи бяха българските лилави:
Кирил Петков: "Престъпният режим на Путин ще падне."
Иво Инджев: "Готвачът на Путин го сготви /то стана обратното, но "свободните" български медии пак оцапаха бохчата/."
ЕвгениЙ Дайнов: "Русия се разпада, както бях предвидил /а то Русия се консолидира още повече/."
Свръхлилавият Асен Генов: "Има два сценария и двата са лоши за Путин /то се получи трети сценарий, който бе триумфално-мирен за Владимир Владимирович/."

Сега НЕбългарите от жълтите павета си ближат менталните рани и яростта им е изписана и в очите им, и на сатанинските им чела.


Димитър КУНЕВ
25 юни 2023, след провала да се свали Путин
Потребител:


Коментар: