Прегледи: 11036 - Коментари: 0
ВЪЗРАЖДАНЕ на митинга пред НС: ПП/ДБ погребват България!

ВЪЗРАЖДАНЕ на митинга пред НС: ПП/ДБ погребват България! ВЪЗРАЖДАНЕ на митинга пред НС: ПП/ДБ погребват България!

Вчера /събота - 10 май 23 г/ се състоя голям и още по-емоционален митинг на ПП "ВЪЗРАЖДАНЕ" на площад "Народно Събрание".

Преди да пристъпим към репортажа за митинга и последвалото шествие, да напомним на някои забравили "българи", които плюеха по шествието на бул. "Витошка" и на медиите-мисирки, които излъгаха за броя на митингуващите:
1.В шопска софия гласовете на последните избори за Възраждане бяха 68 537.
2.В Българско за Възраждане гласуваха 360 000 души.
3.Социолозите признават неохотно, че подкрепата за националистите расте, а за ПП намалява, като в момента силите са практически изравнени.

Пред Парламента на РБ дойдоха хора не само от националистите, също членове, симпатизанти на ПП"ВЪЗРАЖДАНЕ". Бяхме заедно с нашите депутати и множеството от НАРОД, рамо до рамо - инж.Коста Стоянов, Искра, Константина, Стоян, Светослав! Ораторите, които бяха на трибуната, начело с Костадин Костадинов, заклеймиха най-позорното от 1941 г НС, най-долното правителство "Тип Франкенщайн", акуширано и курирано от Американското посолство и най-вече от посланника Кенет Мъртън/в...

Правителство, което продължава да изпраща оръжия, а говори вече /НЕ/тихом и за жива сила, да се бием за чужда кауза, срещу нашите, двойни /скоро и тройни/ освободители - от турско робство и от Фашизма, братята Руси! Целият митинг протече под мотото "ТЕ ПОГРЕБВАТ БЪЛГАРИЯ" и цялото многохилядно множество с викове ОСТАВКА и НАТО ВЪН раздираше площада!

Изказаха се зам.-председателят на Парламента г-н Цончо Ганев, Искра /спасителката на Мариците/, Деян Николов - идеологът срещу грабителското Евро и накрая поантата сложи пламенният и ТОЧЕН оратор и водач на ПП "ВЪЗРАЖДАНЕ" - д-р Костадин Костадинов. След това многохилядното множество се отправи с развети хоругви на ПП "ВЪЗРАЖДАНЕ" и НАЦИОНАЛНИ ФЛАГОВЕ през центъра на София по бул. "Цар Освободител", през Ларгото и по "Витошка", по бул. "Патриарх ЕВтимий до Орлов мост, където Костадин отново изрече анатеемосваща реч за Правителството = Предателството.

Броят на митинтуващите варираше от 3 000 до 10 000 души, горещото време принуди част от хората да стоят на сянка. Г-н Цончо Ганев /за когото мисирките пис/каха, че липсвал/ и цялото ни депутатско войнство бяха сред НАРОДА и усещаха неговата любов и признание за политиките, които следват в Парламента.

В интерес на истината повечето от софиянци не бяха срещу или за Възраждане, а неутрални, което не вещае нищо добро и за днешните управляващи, но за съжаление и за съдбата на Българско.

Текст и снимки:
Димитър КУНЕВ, гл. редактор на РодинаБг.ком и националистБг.ком, Николай НЕНОВ - зам.гл. редактор на РодинаБг.ком и националистБг.ком
Потребител:


Коментар: